- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- Konu Sahibi carpe-diem
İşte ben de sana keşke hiç yaptırmasaydın diye yazdığım ilk mesajımda bunu anlatmaya çalışmıştım. çünkü ameliyattan sonra bunun hem bedeni hem de ruhi sonuçları oluyor maalesef... sen ilk önce kendin istediğin için kendini mutsuz hissettiğin için yaptırmışsın. yani aslında yaptırmak için hiçbir mecburiyetin yoktu, evli olsan eşin zorlasa ya da herhangi bir sağlık sorunundan dolayı mecburi olarak yaptırsaydın anlardım. sen bu kararı kendi hür iradenle verdin, o yüzden sonucu ne olursa olsun maalesef katlanmak durumundasın... inşaallah düzelir herşey gönlünce olur... biraz bekle bakalım düzelmezse tekrar doktora görün derim...Bu tamamen kendi kararım kendimi kadin olarak eksik hissetmem ve ilerde olmamış esimden utanirim düşüncemden kaynaklı verdiğim karar... bekar olduğum için de büyük olması ayrı uzuyor evlendikten sonra hamilelik falan iyice buyur bu yüzden üzülüyorum ... Dr a binlerce kez küçük olsun doğal olsun dedim anlatamadim mi yoksa normale dönecek de ben mi kafaya takiyorum bilmiyorum... dua edin bana lütfen sürekli kafamda moralim sıfır önceki yok hallerinden daha mutsuzum