- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
Canım 2,5 yıl önce 10000, deli para.. Kime yaptırmıştın?benimde 2.5 sene oldu kas altı 300 cc meme altı kesisi izlerim hala belirgin göğüslerim doğal oldu ama yine de ben minyon tipli bi kızım 250 cc yeterdi bana ben ısrar ettim forumdakiler 300 den aşağı taktırma dediler yine de güzel duruyor ama hareket kısıtlılığı oluyo adet zamanlarım cok acıyor şişiyor sonra yine yumuşuyor fakat kas altında sağ göğsümün oynadığını hissediyorum, 10.000 tl ye yaptırdım şimdki aklım olsa o kadar para verip o acıları yaşamazdım eski ufak ama şirin göğüslerimi özlüyorum
Ben goremedim malesef sizin fotolarinizicanım seni izledm bende zayıfım 325-300 cc var bende ve büyük durmuyo bakabilirsin, merak ettim sende nasıl durdugunu izlermisin?
Ben altta dikis izlerinin oldugu yer ve 3-4 parmak ustune kdr 1-2 parmak da altino hissedemiyorumKizlar bende hic hissizlik yok ilk gundwn beri nereyi hissedemiyorsunuz merak ettim
Ya bende de var ama cok az madece dikisin orada ama zaten gecici 6 ay dedi dr um.zaten altiyla isim yok cok azicik biryer hissedilmiyor o kadar da olsunBen altta dikis izlerinin oldugu yer ve 3-4 parmak ustune kdr 1-2 parmak da altino hissedemiyorum
Canım beni de izlemeye alır mısın? Merak ettim ben de. Geçmiş olsunArkadaslar foto yukleyemiyorum yardimci olur musunuz ltfen sadece arkadaslarimin gorebilecegi bi album yapmak istiyorum
Merhaba ccanım bende göğüs estetik düşünüyorum da. Boyumuz ve kilomuz aynı neredeyse. 168 - 56 kiloyum. Nasıl durduğunu merak ettim Fotoğraflarını görebilir miyim. Birde memnun musun ne kadara hangi dr a yaptırdıncanım boyum 1.68,kilom 55 ameliyat öncesi göğüs altı ile göğüs üstü mesafesi 6 cm di
Merhaba ne kadara hangi hastanede hangi dr a yaptırdınızDoktorun operasyon tecrubesi de önemli ben eğitim Araştırma hastanesinde oldum çok düsuk bir butceyle ama sirkülasyonun çok yoğun olduğu bi hastane dr da tecrubeliydi gayet başarılı geçti ve yüksek ücretlerle isim yapmış doktorlardan da olumsuz sonuç alanlar da var forumda iyi araştırmak lazım bütçesi kısıtlı olanlar devlet ve Üniv. Hastanelerini değerlendirebilir oralarda hasta yoğunluğundan dolayı tecrubelı doktorlar oluyor
izledim seni görebilirsin şimdi, ama senin fotoğraflarının gizlilik ayarı sadece ben olarak ayarlı sanırım, seninkileri göremiyorum bende.Ben goremedim malesef sizin fotolarinizi
yenimahalle eğitim araştırma ankara toplam 3500 tuttuMerhaba ne kadara hangi hastanede hangi dr a yaptırdınız
Öncesi ve sonrası fotoların varsa görebilir miyimyenimahalle eğitim araştırma ankara toplam 3500 tuttu
Canım dr unun ismini yazarsan araştırayım.yenimahalle eğitim araştırma ankara toplam 3500 tuttu
ilk sıralarda çekindiklerim var canım yakın zamanda yüklemedim ama yinede fikir olur sanaMerhaba ccanım bende göğüs estetik düşünüyorum da. Boyumuz ve kilomuz aynı neredeyse. 168 - 56 kiloyum. Nasıl durduğunu merak ettim Fotoğraflarını görebilir miyim. Birde memnun musun ne kadara hangi dr a yaptırdın
sen hala hissetmiomusu ne kdr oldukiBen altta dikis izlerinin oldugu yer ve 3-4 parmak ustune kdr 1-2 parmak da altino hissedemiyorum
ilk sıralarda çekindiklerim var canım yakın zamanda yüklemedim ama yinede fikir olur sana
Hayir malesef 2 sene oldu ama his yoksen hala hissetmiomusu ne kdr olduki
Cok tesekkurler aldim izlemeyeCanım beni de izlemeye alır mısın? Merak ettim ben de. Geçmiş olsun
canim gecmis olsun.Benimde kismen his kaybim oldu,tamemen deilde buyuk bir kismi gitti.Acaba diyorum ikinci ameliyatta bunun duzeltilme ihtimali varmidirHayir malesef 2 sene oldu ama his yok