Silikon pismanligi

Canım 2,5 yıl önce 10000, deli para.. Kime yaptırmıştın?

Ben altta dikis izlerinin oldugu yer ve 3-4 parmak ustune kdr 1-2 parmak da altino hissedemiyorum
Ya bende de var ama cok az madece dikisin orada ama zaten gecici 6 ay dedi dr um.zaten altiyla isim yok cok azicik biryer hissedilmiyor o kadar da olsun

canım boyum 1.68,kilom 55 ameliyat öncesi göğüs altı ile göğüs üstü mesafesi 6 cm di
Merhaba ccanım bende göğüs estetik düşünüyorum da. Boyumuz ve kilomuz aynı neredeyse. 168 - 56 kiloyum. Nasıl durduğunu merak ettim Fotoğraflarını görebilir miyim. Birde memnun musun ne kadara hangi dr a yaptırdın

Merhaba ne kadara hangi hastanede hangi dr a yaptırdınız

Fotoğraflarımi kaldırdım zaten giyinik çekilmişti çok anlaşılmaz ama çok memnun kaldım doğal ve güzel oldu

Ayni boydayiz sizinle. Bende zayifim. Ve göğüslerimin 80 c olmasi icin neler vermezdim benim 75 b.. keyfini cikarin artik:)

ilk sıralarda çekindiklerim var canım yakın zamanda yüklemedim ama yinede fikir olur sana

Kızlarr yaa etraftan estetikle ilgili olumsuz yorumlar duyuyorum. Bu da acaba yaptırmasam mı diye kararsız kalmama sebep oluyor. Aslında istiyorumda ama ne bileyim. Bekleme sürecinde böyle olur heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…