Silikon pismanligi

canım sen neden ikinci ameliyatı oluyorsun ? yazmışsındır muhtemelen denk gelmedim veya kaçırdım
Ben diklestirme olmustum,protez kullanilmadi.Ve 6 ay-1 sene sonra eskiye dondum,tek fark berbat izlerim ve kucucuk gouslerim kaldi.Simdi onlari dolduracam ve izleri duzeltirecem allah kismet ederse.
kizlar ramazan ayinda ameliyat yapilir mi?

Ben diklestirme olmustum,protez kullanilmadi.Ve 6 ay-1 sene sonra eskiye dondum,tek fark berbat izlerim ve kucucuk gouslerim kaldi.Simdi onlari dolduracam ve izleri duzeltirecem allah kismet ederse.
geçmis olsun canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur.
oruç tutmayacaksan ameliyat olur tabii ki canım.

Ben ramazanda oldum.

bana da 300 ve 275 cc dendi. ama yorumları okudukça korktum açıkçası bende minyonum 160 boy 48 kiloyum büyük mü acaba diye endişelenmeye başladım. off ne zor işmiş bu .

bana da 300 ve 275 cc dendi. ama yorumları okudukça korktum açıkçası bende minyonum 160 boy 48 kiloyum büyük mü acaba diye endişelenmeye başladım. off ne zor işmiş bu .
Canim hic buyuk deil.Bunlar kucuk kategorisine giriyor.Tabi dokun var mi,yok mu,gous kafesin genisligi fln da onemli,nasil duracagi hakinda,ama genel olarak bu cc ler buyuk deil

Canim hic buyuk deil.Bunlar kucuk kategorisine giriyor.Tabi dokun var mi,yok mu,gous kafesin genisligi fln da onemli,nasil duracagi hakinda,ama genel olarak bu cc ler buyuk deil
göğüs dokum yok denecek kadar canım çok az. gögüs kafesim genişligini bilmiyorum ama meme çapına 11 cm dedi doktor ölçtüğünde çok da anlamıyorum ama o şekilde mi ölçülüyo bilmiyorum

SELAM.. BENDE PİŞMANIM SİLİKON TAKTIRDIĞIM İÇİN. BENDE 2 YIL ÖNCE TAKTIRDIM AMA OMUZLARIM ÇOK DAR KOLLARIM İNCE SİLİKONLARIM BELLİ ÇOK BÜYÜK SERT ( BOYUN AĞRISI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM HATTA KAMBUR OLDUM. DOKTORUMLA KONUŞTUM ÇOK BÜYÜK RAHATSIZ OLUYORUM DEDİM. TEKRAR GİDİP EN KÜÇÜK OLANINI YAPTIRMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ TAMAMN ÇIKARTIŞINCA ÇOK BÜYÜKTEN DÜMDÜZ BEDEN TUHAF OLUR YANİ DOKTORUNLA KPNUŞUP İYİ BİR KARAR ALABİLİRSİN BENDE HALA DÜŞÜNME AŞAMASINDAYIM

275 cc nasıl aşırı büyük duruyor anlamıyorum üstelik zayıf değilim diyorsunuz. Gerçekten tuhaf bana 450 cc bile küçük geliyor nedense üstelik göğüs altı ölçüm 70 olmasına rağmen

275 cc nasıl aşırı büyük duruyor anlamıyorum üstelik zayıf değilim diyorsunuz. Gerçekten tuhaf bana 450 cc bile küçük geliyor nedense üstelik göğüs altı ölçüm 70 olmasına rağmen
375cc esmerai :) benim omuzlar dear kollar nice ondan sanirim :/

Bn konustm doktormla ama sanki bnm hatammis gibi yeni amlytn bana pahaliya mal olucaini soledi bn de yeni doktor arayisindayim

Bn konustm doktormla ama sanki bnm hatammis gibi yeni amlytn bana pahaliya mal olucaini soledi bn de yeni doktor arayisindayim
Aaa neden pahaliya patliyormus ki. Bende doktorumla konustum. Bana iyi karar ver eminmisin dedi bende bir kac Aya kadar iyi bir karar almaliyim. Ama eminim kucuk istiyorum fakat doktorum en kucuk 275cc olur dedi ve bu halinden daha yumusak olur Dedi. Oyle pahali olur demedi ama bence iyice bir dusun dedi. Bakacagim iste hayirlisi artik

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…