- 23 Mart 2015
- 607
- 977
canım sen neden ikinci ameliyatı oluyorsun ? yazmışsındır muhtemelen denk gelmedim veya kaçırdımcanim gecmis olsun.Benimde kismen his kaybim oldu,tamemen deilde buyuk bir kismi gitti.Acaba diyorum ikinci ameliyatta bunun duzeltilme ihtimali varmidir
Benide izlermisin
Ben diklestirme olmustum,protez kullanilmadi.Ve 6 ay-1 sene sonra eskiye dondum,tek fark berbat izlerim ve kucucuk gouslerim kaldi.Simdi onlari dolduracam ve izleri duzeltirecem allah kismet ederse.canım sen neden ikinci ameliyatı oluyorsun ? yazmışsındır muhtemelen denk gelmedim veya kaçırdım
geçmis olsun canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur.Ben diklestirme olmustum,protez kullanilmadi.Ve 6 ay-1 sene sonra eskiye dondum,tek fark berbat izlerim ve kucucuk gouslerim kaldi.Simdi onlari dolduracam ve izleri duzeltirecem allah kismet ederse.
kizlar ramazan ayinda ameliyat yapilir mi?
Tuba hilal KaradağCanım dr unun ismini yazarsan araştırayım.
Ben ramazanda oldum.Ben diklestirme olmustum,protez kullanilmadi.Ve 6 ay-1 sene sonra eskiye dondum,tek fark berbat izlerim ve kucucuk gouslerim kaldi.Simdi onlari dolduracam ve izleri duzeltirecem allah kismet ederse.
kizlar ramazan ayinda ameliyat yapilir mi?
Canim hic buyuk deil.Bunlar kucuk kategorisine giriyor.Tabi dokun var mi,yok mu,gous kafesin genisligi fln da onemli,nasil duracagi hakinda,ama genel olarak bu cc ler buyuk deilbana da 300 ve 275 cc dendi. ama yorumları okudukça korktum açıkçası bende minyonum 160 boy 48 kiloyum büyük mü acaba diye endişelenmeye başladım. off ne zor işmiş bu .
göğüs dokum yok denecek kadar canım çok az. gögüs kafesim genişligini bilmiyorum ama meme çapına 11 cm dedi doktor ölçtüğünde çok da anlamıyorum ama o şekilde mi ölçülüyo bilmiyorumCanim hic buyuk deil.Bunlar kucuk kategorisine giriyor.Tabi dokun var mi,yok mu,gous kafesin genisligi fln da onemli,nasil duracagi hakinda,ama genel olarak bu cc ler buyuk deil
Kremin adını yazarsan sevinirizKizlar selam bende göğüslerimi büyüttüm 2 sene evvel ameliyat izlerim kalmıştı çok kafama takmaya başladım sonra biriyle tanıştım.. Bana krem önerdi ve onu kullandım izlerim geçti..
evet canım kremin adı neKizlar selam bende göğüslerimi büyüttüm 2 sene evvel ameliyat izlerim kalmıştı çok kafama takmaya başladım sonra biriyle tanıştım.. Bana krem önerdi ve onu kullandım izlerim geç
keşke adınıda yazaydınız..Kizlar selam bende göğüslerimi büyüttüm 2 sene evvel ameliyat izlerim kalmıştı çok kafama takmaya başladım sonra biriyle tanıştım.. Bana krem önerdi ve onu kullandım izlerim geçti..
olta atmışsınız balık tutmaya gelmiş gibisiniz sanki yahuDermaintense diye bir krem.. Aldığım arkadaşımızın adı Zeynep 05443411798 bu numaradan ulaşabilirsiniz..
Cansoo lütfen benide izlermisin bu hafta ameliyat olucam.izin verirsen bende görebilirmiyim fotolarınıAlbum olusturmaya calistigimda foto yukle gbi bi secenek cikmiyo nasil yapcm
Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.
375cc esmerai :) benim omuzlar dear kollar nice ondan sanirim :/275 cc nasıl aşırı büyük duruyor anlamıyorumüstelik zayıf değilim diyorsunuz. Gerçekten tuhaf bana 450 cc bile küçük geliyor nedense üstelik göğüs altı ölçüm 70 olmasına rağmen
beni izlemeye alir misin cnm275 cc nasıl aşırı büyük duruyor anlamıyorumüstelik zayıf değilim diyorsunuz. Gerçekten tuhaf bana 450 cc bile küçük geliyor nedense üstelik göğüs altı ölçüm 70 olmasına rağmen
Bn konustm doktormla ama sanki bnm hatammis gibi yeni amlytn bana pahaliya mal olucaini soledi bn de yeni doktor arayisindayimSELAM.. BENDE PİŞMANIM SİLİKON TAKTIRDIĞIM İÇİN. BENDE 2 YIL ÖNCE TAKTIRDIM AMA OMUZLARIM ÇOK DAR KOLLARIM İNCE SİLİKONLARIM BELLİ ÇOK BÜYÜK SERT( BOYUN AĞRISI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM HATTA KAMBUR OLDUM. DOKTORUMLA KONUŞTUM ÇOK BÜYÜK RAHATSIZ OLUYORUM DEDİM. TEKRAR GİDİP EN KÜÇÜK OLANINI YAPTIRMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ TAMAMN ÇIKARTIŞINCA ÇOK BÜYÜKTEN DÜMDÜZ BEDEN TUHAF OLUR YANİ DOKTORUNLA KPNUŞUP İYİ BİR KARAR ALABİLİRSİN BENDE HALA DÜŞÜNME AŞAMASINDAYIM
Aaa neden pahaliya patliyormus ki. Bende doktorumla konustum. Bana iyi karar ver eminmisin dedi bende bir kac Aya kadar iyi bir karar almaliyim. Ama eminim kucuk istiyorum fakat doktorum en kucuk 275cc olur dedi ve bu halinden daha yumusak olur Dedi. Oyle pahali olur demedi ama bence iyice bir dusun dedi. Bakacagim iste hayirlisi artikBn konustm doktormla ama sanki bnm hatammis gibi yeni amlytn bana pahaliya mal olucaini soledi bn de yeni doktor arayisindayim
Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.