Silikon pismanligi

Kas altı oldum. İlk ameliyatımdan sonra bende dren takılmadı içeri kanadı o yüzden cilt altı amfizemi oluştu hastanede. Son ameliyatımı yapan dr. Cilt altı amfizemi olması dokuları genişletmiştir kayma ondan olmuştur dedi. İsim burdan vermek etik değil özelden yazıyorum size.
Tesekkur ederim dren olsa olmaz miymis dogru mu anladim?

Kas altı oldum. İlk ameliyatımdan sonra bende dren takılmadı içeri kanadı o yüzden cilt altı amfizemi oluştu hastanede. Son ameliyatımı yapan dr. Cilt altı amfizemi olması dokuları genişletmiştir kayma ondan olmuştur dedi. İsim burdan vermek etik değil özelden yazıyorum size.
Bakin bunuda sizden öğrenmiyorum. O gögüsunuz çok acıyordu değil mi ? Benim ki bi anda sisti ardında asagiya indi ve koltuk altina kaydı. Ödemden dolayı olan boşluğa kaydı muhtemelen

Benimle de doktor adını özelden paylaşabilir misiniz?

Bakin bunuda sizden öğrenmiyorum. O gögüsunuz çok acıyordu değil mi ? Benim ki bi anda sisti ardında asagiya indi ve koltuk altina kaydı. Ödemden dolayı olan boşluğa kaydı muhtemelen
Yani sizin durumla alakalı nedeni bilmiyorum yanlış bişey de yazmak istemem ama benzer bi durum olabilir. Bana fikir aldığım başka bi dr. Da cep büyük açılmış olabilir ödemler azalınca da yerinden oynayıp kaymış olabilir dedi. Amfizemden dolayıda genişlemiş olan karın dokusuna doğru hareket etti muhtemelen.

Şimdiden çok geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi olur sonuç 🙏🏼 Beni de haberdar eder misin toparlanınca ?
Merhaba tekrar.Dün çıkartma ameliyatını oldum. Hamdolsun.
Şuan iyiyim ameliyattan ilk çıktığımda hem acim hem agrim vardı serum ve agri kesiciler verildi.3 gibi hastaneden ciktim cikar cikmaz daha iyi hissetmeye basladım. Çift bandaj var üzerimde birisi gogusu alltan yukari cekmek icin digeri gogusun ustunde. Suan icin birsey soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama yukarıdan asagiya indirip baktim cok sukur allahima çok kötu bir görüntü yok umdugumdan daha iyi görünüyor ama üstten boşalmış ve küçülmüş gördüğüm kadariyla Allahın izniyle zamanla toplayacagini düsünup kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sanırım Sıkı badajdan ve narkozdan ötürü nefes kalitem bir tık düşük ama silikonlar varken ki halinden çok çok daha iyi. Surec bu sekilde

Şuan iyiyim ameliyattan ilk çıktığımda hem acim hem agrim vardı serum ve agri kesiciler verildi.3 gibi hastaneden ciktim cikar cikmaz daha iyi hissetmeye basladım. Çift bandaj var üzerimde birisi gogusu alltan yukari cekmek icin digeri gogusun ustunde. Suan icin birsey soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama yukarıdan asagiya indirip baktim cok sukur allahima çok kötu bir görüntü yok umdugumdan daha iyi görünüyor ama üstten boşalmış ve küçülmüş gördüğüm kadariyla Allahın izniyle zamanla toplayacagini düsünup kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sanırım Sıkı badajdan ve narkozdan ötürü nefes kalitem bir tık düşük ama silikonlar varken ki halinden çok çok daha iyi. Surec bu sekilde
cok gecmis olsun. toparlayacaktir birkac ay icinde. sagliklar dilerim.

Çok geçmiş olsun canım. Zamanla toparlar deri kendini zaten kısa bi süre kaldı protezler. Kaslardan dolayı mı bandaj takıyolar üstten eski haline gelmesi için acep ?

Çok geçmiş olsun canım. Zamanla toparlar deri kendini zaten kısa bi süre kaldı protezler. Kaslardan dolayı mı bandaj takıyolar üstten eski haline gelmesi için acep ?
Kaslar birbirine yapissin odem toplamasin sanirim sarkiklikta olmasın diye kendi doktorum cikardi

Cikartinca bi gun hastanede kaldiniz mi ve cikarma ameliyati cok zor oluyor mu takilirken oldugu gibi?
Gunlerce suren agrilariniz oldu mu cikarinca da?

Cikartinca bi gun hastanede kaldiniz mi ve cikarma ameliyati cok zor oluyor mu takilirken oldugu gibi?
Gunlerce suren agrilariniz oldu mu cikarinca da?
Aynı gün eve geldim. Hâlâ dikiş yerlerimde ağrı var. 1 hafta siki bandajla kaldim simdi sıkı sporcu sutyeni takiyorum.Taktırmanın yanında lafı bile olmaz.

Merhaba arkadaşlar daha önce benim mesajlarimi belki görümüzsünüzdür. Buraya son kez tum olayi bastan sona toparlayip yaziyorum. Yaptirmak isteyen arkadaslar belki tekrar bir gözden gecirir diye.3.5 ay önce kas altı 335 cc ameliyati oldum. Benimkisi karin germeyle kombine bi ameliyattı. Ağrı acı konusunda nazlı bi kisilik olmadığınıda anlamanız acısından bunuda eklemek isterim. Ameliyattan çıktığım ilk andan itibaren gogusumde ağırlık hissinin yaninda sol gogusumde de ciddi bir agri hissediyordum. 1 gece hastane yatisi sonrası eve geldim herkezin yasadigi sureclere benzer bir surec gecirdim buna ek ara sira sol gogusumde siddetlenen agridan doktoru defehatle aradim asistanlari biten kas gevseticelere yenisini ekledi. Doktorum hastalariyla sadece on gorusmede muhattap oluyor sonrası hep asistanlar. Onlara israrla gogusumun cok hassas oldugunu ucuna dokunamadigimi sutyene bile tahammulu olmadigini soyledim ama normal deyip 2. Ayda bile kas gevsetici tavsiyesinde bulundular. Bu donemde sadece sikintilarim bunlarla kalmadi sol gogusum asagiya koltuk altima indi sag gogusum ilk konuldugu yerden milim kipirdamadı. Sirayla kol agrisi uyusmasi basladı. Endiselerim arti deli gibi arastirdim ama yaptiran kisilerde buna benzer sikintilar yoktu. Tekrar gittim surecin normal oldugunu 6 ay beklemem gerektigini soylediler. Bunun boyle olmayacagin anlayinca baska doktorlarla iletisime gectim. Kol agrimin koltuk altina yaslanan silikondan kaynaklandigini diger gogusun yukarida sıkıştığını asagi cekilmesini gogus ucu ve cevresinde ki hassasiyetin sinir harabiyetinden oldugunu onun gecmesinin uzun zaman alacagini soylediler. Gittigim doktorlar surec sikintili oldugu icin olsa gerek revizyona cok ciddi rakamlar istediler. Ağrılarim olmasa kuzu kuzu 6 ayi bekleyecektim ama kol agrim tahammul sinirlarimi asti. 3 ayin Sonunda tekrar doktoruma gittim diger doktorlarinda beni onayladiğini mudahale gerktigini soyledigimde kiyamet koptu bir kere bile gogsumu kontrol etme ihtiyacı duymadan herşeyin normal olduğunu benim problem çıkardığımı bağıra bağıra söyledi odadan cikti gitti. Neye uğradigimi şasirdım. Asistana bunlari cikartin ben daha fazla katlanamayacagim dedim. Bi takim ikna cabalari lütfen 6 ay bekleyin vs ben kolumu kaldiramiyorum sütyen takamiyorum bana bekleyin diyorlar israrla. Sonrasinda randevu verildi ve ben o donem neler cektim anlatamam goguslerim olucaktı derken protezler cikinca gogusum ne hale gelicek kaygısından mahvoldum psikologlar ilaçlar berbat geçen bir 3 aya bide bunlar eklendi. Ve nihayet o günde geldi protezler çıktı ilkine nispeten çok kolay geçti sadece ilk gün dikiş yerlerinin acısından sıkı bandajın baskısından uyuyamadım. Sonra göğüslerime baktım 3 ay gibi kısa bir sürede cikartirmama rağmen üst kısımları boşalmıştı ama umduğum kadar da kötü bir görüntü yoktu. Ağrı kesiciler vs etkisi geçince fark ettim ki sol gögusumde ki o hassasiyet ve acı hala var kolumdaki agri nispeten geçmiş olsada bu seferde karıncalanma başladı. Şuan bunları yazarken bile o acıyı hissediyorum. Bu benim için ciddi bi yıkım oldu söylenen şuydu silikonlar çıkınca hassasiyet gecicekti çünkü onlara göre sinir harabiyeti söz konusu bile değildi. Üstüne farklı bir doktorla görüşmeye gittim. Soylediklerini aynen yazıyorum. "" ne umutlarla çok kolay birşey zannedip yapılıyor sonrası böyle hüsran gögusunde sinir hasarı var açıkçası geçedebilir geçmeyedebilir. Geçenler de 15 yildir protez kullanan bir bayan geldi hala o gogusune dokunamıyor dedi"" Burada cikkartiran bayanlar oldu onlara kalan iki iz oldu benimse suan hem izlerim hem gogsumde ki bu agri kaldi. Kendime diyorum goruntuyu bosa dert etmissin onlari sadece baktigimda goruyorum ama bu batmalar acilar kendini hic unutturmuyor. Cok uzun oldu farkindayim ama yaptırmak isteyen arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum cok az bir dokum ufacık göğüslerim vardı ama ne ağrım ne başka bir problemin vardı. Ah diyorum ah keske o güne dönebilsem bu defteri acmadan kapatabilsem. Görüntü sağlığın yanında kocamam bir hiçmiş. Ha bu arada doktorumda oyle siradan bilinmedik vs bir doktorda değil günde 4 -5 estetik operasyon yapan ciddi anlamda yüksek yorumları olan biri. Siz buna ister şans deyin ister risk ama ben bu ameliyat öncesi böyle bir risk olduğunu bilseydim asla işimi şansa bırakmazdım.

HERŞEYİN DOĞALI GÜZELMİŞ ONU ÇOK İYİ ANLADIM
BUGÜN İLK DEFA ÖLÇÜM YAPTIM:) SİLİKONLARLA 92 CM OLMUŞTU
ÇIKARILDIKTAN SONRA YANİ ŞUAN 86 OLMUŞ... ÜSTLER BİRAZ BOŞ DURUYO AMA TOPARLANICAK İNŞALLAH İNANIYORUM.... MERSİN YAĞI İLE MASAJA BAŞLIYORUM BUGÜN BİRAZ TOPARLANSA BİLE YETER DİYORUM..
BUGÜN TAM 8 GÜN OLDU ÇIKARTTIRALI HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA DÜZGÜN GELİYO GÖZÜME İLK GÜN ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM:KK43:(( AMA ŞİMDİ UMUTLUYUM ..
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH... BENİM OLMADI BÖYLESİ HAYIRLIYMIŞ DİYORUM.... AMA SON 3 AY YAŞADIKLARIMLA KIYASLARSAM ŞUAN ÇOK DAHA MUTLUYUM:))
[/QUOTE]
Merhaba bende silikonlarimi 3 hafta once ciakrttirdim. Arada sızı ve agri oluyor sizinde oldu mu agriniz?

X