Eskiden hiç sıkamıyordum çünkü yoktu
İşte benim öncesinde hiç olmadığı için garipsemedim protezleri, sen gerçek meme yumuşaklığını bildiğinden tuhaf geliyor olabilir :) Tamam atıyorum.Hehehe benim vardı memem biraz bebeğimBöyle yumuşacık bişiydi üstüne yatıyodum koca gece avucumu dolduruyodu aramızda bi bağ vardı bunlar iki yabancı gibi sankim.. Biraz iletişim kurmaya başlayabilsem Bu arada bana msj atarmısın canım ben telefndan bulamadım
Ne oldu ki?
Kas altında sarkma ihtimali çok çok düşük..bende yaptırmak istiyorum ama cok kararsızım ya sonra sarkma olursa diye
Ya bugun baktim da sanki meme alt kisminda azicik var sanki ama hissizlik mi yoksa bana mi oyle geliyor anlamadim sanki cok ufak bir yerde var gibiKizlar bende hic hissizlik yok ilk gundwn beri nereyi hissedemiyorsunuz merak ettim
Olabilir canım normal.. Valla hiç geçmeyecekse bile benim için sorun olmaz, sıfır memeden bu hale geldim şükrediyorum.Ya bugun baktim da sanki meme alt kisminda azicik var sanki ama hissizlik mi yoksa bana mi oyle geliyor anlamadim sanki cok ufak bir yerde var gibi
Aynen canim bende oyle dusunuyorum meme olsundvarsın altta azicik his olmasin yeni foto attim bir taneOlabilir canım normal.. Valla hiç geçmeyecekse bile benim için sorun olmaz, sıfır memeden bu hale geldim şükrediyorum.
Öyle demeyin kızlar his olayı önemli.. İki şiş balon taşımanın anlamıda kalmaz.. Şu andaki hisszlik geçmezse durum vahim((( bende görebilirmiyim fotoğrafını?Aynen canim bende oyle dusunuyorum meme olsundvarsın altta azicik his olmasin yeni foto attim bir tane
Tabi ki hissizlik zor ama ben memeyi ucunu falan hissediyorum sadece asagida iki parmak kalinliginda biryer var orayi hissetmiyorum gecer herhalde daha 6.gunumuzÖy
Öyle demeyin kızlar his olayı önemli.. İki şiş balon taşımanın anlamıda kalmaz.. Şu andaki hisszlik geçmezse durum vahim((( bende görebilirmiyim fotoğrafını?
Tabi ki hissizlik zor ama ben memeyi ucunu falan hissediyorum sadece asagida iki parmak kalinliginda biryer var orayi hissetmiyorum gecer herhalde daha 6.gunumuz
Canim ben dun gittim bakti sargilari degisti pansuman yapti cok begendi doktorum o da mutlu oldu gorunce ici rahatladiEw
Ewet ewet benimde öyle .. Zaten meme ucumuda hissetmesem atardım kendimi bizim aynı tarih ameliyatımız bakalım nasıl ilerlicek durumumuZ.. İlk kontrolün ne zaman bebeğim? Birde izlemeye alabilirmisin beni??
Canim ben dun gittim bakti sargilari degisti pansuman yapti cok begendi doktorum o da mutlu oldu gorunce ici rahatladi
Aynen canim benimkide arada kasiniyor tatli tatli valla benim doktorum cagirdi birde ayin 22 de gorusecegiz gerci hergun telefonla arayip soruyorBeni 10. Gün çağırdı.. Meme altındaki bantları ben çıkarıcam sen elleme sakın dedi sadece.. Bende hiç bakmıyrm bile etkilenmemek için ama zaman zaman tatlı tatlı kaşınıyo sanki
Ne güzelmişAynen canim benimkide arada kasiniyor tatli tatli valla benim doktorum cagirdi birde ayin 22 de gorusecegiz gerci hergun telefonla arayip soruyor
Hani his diyorsunuz ya.... Ben küçüklüğünden o kadar utanıyorum ki yıllardır, eşime dokundurtmuyorum bile, o yüzden şu anda da his yok ki zaten, yaptırdıktan sonra his olmasa da olurEskiden hiç sıkamıyordum çünkü yoktu