Silikon pismanligi

Eskiden hiç sıkamıyordum çünkü yoktu

Hehehe benim vardı memem biraz bebeğim Böyle yumuşacık bişiydi üstüne yatıyodum koca gece avucumu dolduruyodu aramızda bi bağ vardı bunlar iki yabancı gibi sankim.. Biraz iletişim kurmaya başlayabilsem Bu arada bana msj atarmısın canım ben telefndan bulamadım

İşte benim öncesinde hiç olmadığı için garipsemedim protezleri, sen gerçek meme yumuşaklığını bildiğinden tuhaf geliyor olabilir :) Tamam atıyorum.

Öy
Aynen canim bende oyle dusunuyorum meme olsundvarsın altta azicik his olmasin yeni foto attim bir tane
Öyle demeyin kızlar his olayı önemli.. İki şiş balon taşımanın anlamıda kalmaz.. Şu andaki hisszlik geçmezse durum vahim((( bende görebilirmiyim fotoğrafını?

Öy

Öyle demeyin kızlar his olayı önemli.. İki şiş balon taşımanın anlamıda kalmaz.. Şu andaki hisszlik geçmezse durum vahim((( bende görebilirmiyim fotoğrafını?
Tabi ki hissizlik zor ama ben memeyi ucunu falan hissediyorum sadece asagida iki parmak kalinliginda biryer var orayi hissetmiyorum gecer herhalde daha 6.gunumuz

Ew
Tabi ki hissizlik zor ama ben memeyi ucunu falan hissediyorum sadece asagida iki parmak kalinliginda biryer var orayi hissetmiyorum gecer herhalde daha 6.gunumuz

Ewet ewet benimde öyle .. Zaten meme ucumuda hissetmesem atardım kendimi bizim aynı tarih ameliyatımız bakalım nasıl ilerlicek durumumuZ.. İlk kontrolün ne zaman bebeğim? Birde izlemeye alabilirmisin beni??

Ew

Ewet ewet benimde öyle .. Zaten meme ucumuda hissetmesem atardım kendimi bizim aynı tarih ameliyatımız bakalım nasıl ilerlicek durumumuZ.. İlk kontrolün ne zaman bebeğim? Birde izlemeye alabilirmisin beni??
Canim ben dun gittim bakti sargilari degisti pansuman yapti cok begendi doktorum o da mutlu oldu gorunce ici rahatladi

Canim ben dun gittim bakti sargilari degisti pansuman yapti cok begendi doktorum o da mutlu oldu gorunce ici rahatladi

Beni 10. Gün çağırdı.. Meme altındaki bantları ben çıkarıcam sen elleme sakın dedi sadece.. Bende hiç bakmıyrm bile etkilenmemek için ama zaman zaman tatlı tatlı kaşınıyo sanki

Beni 10. Gün çağırdı.. Meme altındaki bantları ben çıkarıcam sen elleme sakın dedi sadece.. Bende hiç bakmıyrm bile etkilenmemek için ama zaman zaman tatlı tatlı kaşınıyo sanki
Aynen canim benimkide arada kasiniyor tatli tatli valla benim doktorum cagirdi birde ayin 22 de gorusecegiz gerci hergun telefonla arayip soruyor

bu tarz şeylerde iyi araştırmak , kendiniz adına doğru doktoru bulmak şart.
uygun fiyatlı br doktr olsun diye daha kötü bir tecrübe yaşamak yerine , bir kere yapılması tercih edilen bu ameliytlar için para harcamaktan kaçınılmamalı bence.
Umarım size iyi gelecek bir doktr bulur , yaşadgınız kötü günleri geride bırakırsınız.

Doktorun operasyon tecrubesi de önemli ben eğitim Araştırma hastanesinde oldum çok düsuk bir butceyle ama sirkülasyonun çok yoğun olduğu bi hastane dr da tecrubeliydi gayet başarılı geçti ve yüksek ücretlerle isim yapmış doktorlardan da olumsuz sonuç alanlar da var forumda iyi araştırmak lazım bütçesi kısıtlı olanlar devlet ve Üniv. Hastanelerini değerlendirebilir oralarda hasta yoğunluğundan dolayı tecrubelı doktorlar oluyor

benimde 2.5 sene oldu kas altı 300 cc meme altı kesisi izlerim hala belirgin göğüslerim doğal oldu ama yine de ben minyon tipli bi kızım 250 cc yeterdi bana ben ısrar ettim forumdakiler 300 den aşağı taktırma dediler yine de güzel duruyor ama hareket kısıtlılığı oluyo adet zamanlarım cok acıyor şişiyor sonra yine yumuşuyor fakat kas altında sağ göğsümün oynadığını hissediyorum, 10.000 tl ye yaptırdım şimdki aklım olsa o kadar para verip o acıları yaşamazdım eski ufak ama şirin göğüslerimi özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…