Silikon pismanligi

umarım çözersin canım.yaptırmak bı dert yaptırmamak ayrı bı dert bu ne ya...kadın olmak çok zor yaaa...

Canım bu iş biraz doktorunla da alakalı. Ben Oğuz Kılıç'a yaptrdım Ankara'da, hiç sıkıntı yaşamadım. Bu tip işlerde doktorun bilgi ve becerisi çok önemli. İyi araştırma şart. Sana tavsiyem, bu aşamadan sonra, ankaradaysan, Oğuz Beyi araştır, kendisiyle nasıl toparlayabileceğini konuş derim. Çok geçmiş olsun tekrar.

Cok tesekkur ederim ama bu doktorun da adini duyarak gittim ben forograflariniz var mi acaba

umarım çözersin canım.yaptırmak bı dert yaptırmamak ayrı bı dert bu ne ya...kadın olmak çok zor yaaa...
Hem de nasil. Simdi ablam ne guzel buyuk de olsa gogsun var diyo ben de keske kucuk olsaydi hic yaptirmasaydim diyorum. En guzeli var oldugumuz sekilde kendimizi sevmek, basarabilirsek, basarabilmemize izin verirlerse...

Siz naptiniz umarim kuculmustur ve istediginiz boyuta ulasmistir biraz olsun

Hem de nasil. Simdi ablam ne guzel buyuk de olsa gogsun var diyo ben de keske kucuk olsaydi hic yaptirmasaydim diyorum. En guzeli var oldugumuz sekilde kendimizi sevmek, basarabilirsek, basarabilmemize izin verirlerse...
canım seni izledm bende zayıfım 325-300 cc var bende ve büyük durmuyo bakabilirsin, merak ettim sende nasıl durdugunu izlermisin?

cansoo nasıl oldun? Alistinmi diyemicem, iki senede alişamayan iki ayda nasil alişsinki. Banada ara ara büyük gibi geliyor gözüme, kiyafetli bomba gibi, kiyafersiz süper. Bazen "ne istiyorsun delimisin" diyorum kendime, "bunu bulamayanda var" diyorum. Ama senin 275 cc moderate in nasil büyük durabildiğini çok merak ettim. Fotolarini yükleyebildinmi? Izlemeye alirsan görmek isterim.

Benimde bugun 5.gun cuma oldum ama hissizlik yok bende ucunu falan hissedwbiliyorum siz nerwyi hissedemiyorsunuz

Alt kısmını bebeğim dikişin olduğu kısımları... Ben seni kaç gündür merak ediyordum nasılsın hiç yazmadın nasıl geçti ameliyatın kaç cc takıldı ??

Alt kısmını bebeğim dikişin olduğu kısımları... Ben seni kaç gündür merak ediyordum nasılsın hiç yazmadın nasıl geçti ameliyatın kaç cc takıldı ??
Iyiyim tatlim kendi konumda yazdim gormemissin demek ki oldum ameliyatimi cok iyiyim 325 takildi cok mutluyum hersey sorunsuz ilerliyor valla bn tam dikise degil ama yanlara elliyorum his var

Iyiyim tatlim kendi konumda yazdim gormemissin demek ki oldum ameliyatimi cok iyiyim 325 takildi cok mutluyum hersey sorunsuz ilerliyor valla bn tam dikise degil ama yanlara elliyorum his var

Bende neden yok acaba inş geri gelir his çok önmli.. Bi avuçlamaya başlasam mememi daha iyi anlıcam

Kızlar sanki memelerimi eskisi gibi sıkamıcakmışım gibi bir pskoloji oluştu bende içime sıkıntı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…