umarım çözersin canım.yaptırmak bı dert yaptırmamak ayrı bı dert bu ne ya...kadın olmak çok zor yaaa...Bence bu cc olculeri cok baz alinicak bisey degil cunku hic gogsu olmayanlara 225 cc takan da gordum 350 de ve arada oyle bi boyut farki yok. Onemli olan dogal durmasi. Benim resmen koltkaltimdan basliyo goguslerim. Ust taraf da asiri dolgun ve cok yukardan baslio malesefsizin icin onemli olan gercekten doktorunuzu cook cok ii arastrp ole amlyt olmak. Ben cok hevesliydim iki guzel yorum okyp hemen yaptrdm simdi bi daha ameliyat olmak istedigimi aileme nasil soylerim onlar zaten kabul etmiyodu bu drumu nasil karsilarlar ustelk fazla narkoz aliyoruz umarm cozebilrm sorunumu (
Canım bu iş biraz doktorunla da alakalı. Ben Oğuz Kılıç'a yaptrdım Ankara'da, hiç sıkıntı yaşamadım. Bu tip işlerde doktorun bilgi ve becerisi çok önemli. İyi araştırma şart. Sana tavsiyem, bu aşamadan sonra, ankaradaysan, Oğuz Beyi araştır, kendisiyle nasıl toparlayabileceğini konuş derim. Çok geçmiş olsun tekrar.Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.
Cok tesekkur ederim ama bu doktorun da adini duyarak gittim benCanım bu iş biraz doktorunla da alakalı. Ben Oğuz Kılıç'a yaptrdım Ankara'da, hiç sıkıntı yaşamadım. Bu tip işlerde doktorun bilgi ve becerisi çok önemli. İyi araştırma şart. Sana tavsiyem, bu aşamadan sonra, ankaradaysan, Oğuz Beyi araştır, kendisiyle nasıl toparlayabileceğini konuş derim. Çok geçmiş olsun tekrar.
Hem de nasil. Simdi ablam ne guzel buyuk de olsa gogsun var diyo ben de keske kucuk olsaydi hic yaptirmasaydim diyorum. En guzeli var oldugumuz sekilde kendimizi sevmek, basarabilirsek, basarabilmemize izin verirlerse...umarım çözersin canım.yaptırmak bı dert yaptırmamak ayrı bı dert bu ne ya...kadın olmak çok zor yaaa...
Siz naptiniz umarim kuculmustur ve istediginiz boyuta ulasmistir biraz olsunYok valla ben büyük göğüs sevmiyorum zaten s beden giyen bayandim şimdi m bile giyince dolu dolu göğüs gibi acayip rahatsız edici ve bana büyük oldu düşüncesini kafamdan atamıyorum tek dileğim gün geçtikçe küçülmesi ve alışmak... yoksa büyük hayal kırıklığı olur.. 41. Gün değişir dimi kızlar iner kuculur ne bileyim ya ben böyle büyük istemiyorum doktor göğüs altı genişti dedi bilmiyorum ya hayırlısı ama kuculsunnn
canım seni izledm bende zayıfım 325-300 cc var bende ve büyük durmuyo bakabilirsin, merak ettim sende nasıl durdugunu izlermisin?Hem de nasil. Simdi ablam ne guzel buyuk de olsa gogsun var diyo ben de keske kucuk olsaydi hic yaptirmasaydim diyorum. En guzeli var oldugumuz sekilde kendimizi sevmek, basarabilirsek, basarabilmemize izin verirlerse...
Hissin tamamen geri gelmesi 1 yılı bulabiliyor.Benimde bugün 5. Günüm bu hissizlik ne zaman geçiyor kızlar
Kizlar bende hic hissizlik yok ilk gundwn beri nereyi hissedemiyorsunuz merak ettimHissin tamamen geri gelmesi 1 yılı bulabiliyor.
Benimde bugun 5.gun cuma oldum ama hissizlik yok bende ucunu falan hissedwbiliyorum siz nerwyi hissedemiyorsunuzBenimde bugün 5. Günüm bu hissizlik ne zaman geçiyor kızlar
Bende de pek var diyemem canım, bir mememin alt kısmında uyuşukluk gibi bir his var ama iğne ile çizdiğimde falan gayet iyi hissediyorum.Kizlar bende hic hissizlik yok ilk gundwn beri nereyi hissedemiyorsunuz merak ettim
Benimde aynen canim hissizlik falan yok bende hic sadece dikis olan yere dokunamiyorum korkumdan o kadarBende de pek var diyemem canım, bir mememin alt kısmında uyuşukluk gibi bir his var ama iğne ile çizdiğimde falan gayet iyi hissediyorum.
Benimde bugun 5.gun cuma oldum ama hissizlik yok bende ucunu falan hissedwbiliyorum siz nerwyi hissedemiyorsunuz
Bende de pek var diyemem canım, bir mememin alt kısmında uyuşukluk gibi bir his var ama iğne ile çizdiğimde falan gayet iyi hissediyorum.
Iyiyim tatlim kendi konumda yazdim gormemissin demek ki oldum ameliyatimi cok iyiyim 325 takildi cok mutluyum hersey sorunsuz ilerliyor valla bn tam dikise degil ama yanlara elliyorum his varAlt kısmını bebeğim dikişin olduğu kısımları... Ben seni kaç gündür merak ediyordum nasılsın hiç yazmadın nasıl geçti ameliyatın kaç cc takıldı ??
Iyiyim tatlim kendi konumda yazdim gormemissin demek ki oldum ameliyatimi cok iyiyim 325 takildi cok mutluyum hersey sorunsuz ilerliyor valla bn tam dikise degil ama yanlara elliyorum his var
Ben meme ucu olduğum için öyle sorun yaşamadım ama sanırım 6 ay ile 1 yıl arasında gelmesi lazım sonuçta bıcak değdi normaldirBenimde bugün 5. Günüm bu hissizlik ne zaman geçiyor kızlar
Eskiden hiç sıkamıyordum çünkü yoktuKızlar sanki memelerimi eskisi gibi sıkamıcakmışım gibi bir pskoloji oluştu bende içime sıkıntı geldi