Silikon pismanligi

Ah güzel arkadasım biz seni fırçalamak istemedik, lütfen öyle anlaşılmasın, ben haddimi aşarsam zaten çok utanırım, yalnızca bakış açını değiştirmek istedim. Henüz iyileşme aşamasındasın, değişiklikler zamanla elbette olacaktır, hem ameliyatı göze alabilmişsin sapasağlam da atlatmışsın biraz böyle görmeni sağlamak istedim. Umarım en yakın zamanda memnuniyetin artar biz de senin için sevinç duyarız :)
Inşallah bende çok istiyorum bu karardan çok çok mutluluk duymayi..zaman geçse de istediğim hali alsalar ve küçük olmasına razıyım yeter ki büyük olmasın dikkat çekmesin utanıyorum ben ya:KK43: doğallıgi severken şartlardan dolayi silikon yaptırıp insanların gözüne bağıra bağıra burdayım demesini istemiyorum :KK43: güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Bilmiyorum çok az göğüs dokusundan sonra büyük geliyor bana bilmiyorum belki aşağı inince daha iyi durur.. 37. Gün daha çok erken dimi

canım bi fotoğrafını koysan. bence de çok büyük olmamıştır. önceden hiç yoksa alışman zaman alır. yada ödemlerin tam inmemiş olabilir. foto koyarsan daha net yorumlar alabilirsin...

nasıl soguk hissizlik gibi bsymi doktor ne diyo cnm daha bsy demedimi
Evet hissiz ve kan gitmio gbi soguk hani vucudumun bi parcasi degil gibi

Canım fotoğraf koyamadın mı ?
Ben fotograf yukledigimde baska sayfaya atliyo bilgisayar virus var sanirim ben temzleyemedm ama 2-3 gune eklicem kesin yorum yapin :KK43:

Ne kadar oldu sizin ameliyat olalı
2 seneye yakin

canım izlemeye alırmısın? merak ettim...
İzlemeye aldim ama fotograflar bi kac gun sonra gelicek malesef yukleyemedim bilgisayarim sikintili :KK43:

O kdr zmn gecmis gecmesi gerekiodu doktor ne dedi o duruma ay korktum smdi bnmde sag gogus ucunda var braz hisszlik :/

beni de izlemeye alır mısınız ben ameliyat olalı 2 ay oldu göğüs ucu kesisi hissizlik çok fazla normal diye biliyorum ancak yazdıklarınız korkuttu. umarım herşey gönlünüzce olur

cansoo cansoo beni de izlemeye alir misin cok merak ettim cunku..

carpe-diem carpe-diem
soyle ki boyum 1.60, kilom 55. hani zayif falan degilim.
yok gibi birseydi benim de, 75 b.
24 Aralikta 300 cc kas ustu yapildi.
Subat itibariyle odem vs gittikce iyice denklenip dogallastilar ama bende de uclarda his hala yok (benim de korkum bu mesela ya his gelmezse?)
ben soylemedigim muddetce kimse dar kiyafetlerin altindan silikon oldugunu anlamiyor. hatta cok dogal durdugunu soyluyorlar.
o yuzden sen de moralini bozma sakin. eminim bi sure sonra gozlerin alisinca bi tik daha mi buyuk olsaydi diye soracaksindir bile kendine. benim cevremde meme buyuten hemen hemen herkesin bir kac sene sonra kendine sordugu soru bu oluyor :)

cansoo cansoo beni de izlemeye alir misin cok merak ettim cunku..

carpe-diem carpe-diem
soyle ki boyum 1.60, kilom 55. hani zayif falan degilim.
yok gibi birseydi benim de, 75 b.
24 Aralikta 300 cc kas ustu yapildi.
Subat itibariyle odem vs gittikce iyice denklenip dogallastilar ama bende de uclarda his hala yok (benim de korkum bu mesela ya his gelmezse?)
ben soylemedigim muddetce kimse dar kiyafetlerin altindan silikon oldugunu anlamiyor. hatta cok dogal durdugunu soyluyorlar.
o yuzden sen de moralini bozma sakin. eminim bi sure sonra gozlerin alisinca bi tik daha mi buyuk olsaydi diye soracaksindir bile kendine. benim cevremde meme buyuten hemen hemen herkesin bir kac sene sonra kendine sordugu soru bu oluyor :)
bn smdiden diorum bi tık dahamı buyuk olsaydı dye :KK70:

Yok valla ben büyük göğüs sevmiyorum zaten s beden giyen bayandim şimdi m bile giyince dolu dolu göğüs gibi acayip rahatsız edici ve bana büyük oldu düşüncesini kafamdan atamıyorum tek dileğim gün geçtikçe küçülmesi ve alışmak... yoksa büyük hayal kırıklığı olur.. 41. Gün değişir dimi kızlar iner kuculur ne bileyim ya ben böyle büyük istemiyorum doktor göğüs altı genişti dedi bilmiyorum ya hayırlısı ama kuculsunnn

Yok valla ben büyük göğüs sevmiyorum zaten s beden giyen bayandim şimdi m bile giyince dolu dolu göğüs gibi acayip rahatsız edici ve bana büyük oldu düşüncesini kafamdan atamıyorum tek dileğim gün geçtikçe küçülmesi ve alışmak... yoksa büyük hayal kırıklığı olur.. 41. Gün değişir dimi kızlar iner kuculur ne bileyim ya ben böyle büyük istemiyorum doktor göğüs altı genişti dedi bilmiyorum ya hayırlısı ama kuculsunnn
Her bayanin hayal ettigi goruntu bnde olmazsa kucuk gosteren sutyen var diolardi onlardan kullanirsin :/

Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.

Benimde ameliyatıma 5 gün var izlemeye alır misiniz görmek isterim umarım bahsettiğiniz kadar kötü değildir gerekirse revizyon dusunebilirsiniz

X