Silikon pismanligi

Ben ameliyat olalı nerdeyse 3 ay oluyor ve maalesef beklediğim kadar memnun değilim. Önceden vücuduma oranla biraz küçük ama var denecek boyutta memem vardı ben hep büyük meme sevdiğimden ve zayıf olduğumdan sonunda ameliyat oldum. Şimdi görüntü çok güzel, kendime güvenim arttı, bırakın dolgulu sütyeni göğüs ucu gizleyici ile geziyorum ve gayet iyi görünüyor ama...
Memelerimin alt yarısını hiç hissetmiyorum, bir meme ucumu çok az hissediyorum, sürekli sütyenliymişim gibi Bi rahatsızlık var özellikle yüzüstü yatınca (belki normal memelerde böyledir ) ve çok az hareket ediyorlar, sertlik var.
İzler giderek geçiyor ve inşallah bu şikayetlerim de zamanla azalır.
Kısacası önemli olan görüntüyse tavsiye ederim, ama eğer her yönüyle iyi olsun diyorsanız ve kocanız/partneriniz memnunsa risk alıyorsunuz bence.

Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.

silikonları çıkarınca herhangi bir sarkma olmuyormuş diye biliyorum meme bir süre sonra kendini toparlıyormuş.Beni izlemeye alırsanız ve eğer fotoğrafınız da varsa ben yorumlayabilirim şahsen çok severim büyük memeyi..

Yok valla ben büyük göğüs sevmiyorum zaten s beden giyen bayandim şimdi m bile giyince dolu dolu göğüs gibi acayip rahatsız edici ve bana büyük oldu düşüncesini kafamdan atamıyorum tek dileğim gün geçtikçe küçülmesi ve alışmak... yoksa büyük hayal kırıklığı olur.. 41. Gün değişir dimi kızlar iner kuculur ne bileyim ya ben böyle büyük istemiyorum doktor göğüs altı genişti dedi bilmiyorum ya hayırlısı ama kuculsunnn
Üstünden 2 yıl geçmiş merak ettim kuculdumu gogusleriniz :) çok uzulmussunuz çünkü büyük oldu diye

Benim durumumu anlatmissiniz :-) esine dokundurtmaya utanan cekinen bir ben değilmisim demek ki.... oldunuz mu sizde estetik. Bayagi zaman geçmiş yazınızın üstünden
Hani his diyorsunuz ya.... Ben küçüklüğünden o kadar utanıyorum ki yıllardır, eşime dokundurtmuyorum bile, o yüzden şu anda da his yok ki zaten, yaptırdıktan sonra his olmasa da olur :KK70::KK70:

Can'ım meme büyütme ameliyatı, estetik cerrahinin hastayı en Mutlu eden ameliyatlarından biri. Ama kararı vermek zor. Çok da riskli. Hem uzun vadede hem de kısa vadede bir çok sıkıntı çıkabilir.

Ben 36 yaşında bu ameliyatı oldum. Dümdüzdüm, tahta gibiydim, sadece 1 cm lik çıkıntısı olan uçlarım vardı. Eşim benzerim yoktu yani :KK70: benim için çok gerekliydi, organ nakli gibi oldu. Ben kusursuz görüntüyü yakalamak veya seksi olmak için bu ameliyatı olmadım. Ben hiç olmayan birşeye sahip olmak için ameliyat oldum. Bu yüzden her riski göze aldım. Bir avuç memem olsaydı ASLA BU KADAR RİSKİ GÖZE ALMAZDIM. Sağlam Eti'mi kestirmezdim. Araştırdım ve doğru Dr U bulduğuma inandım. 1 yılı tamamladım, çok şükür Bi problem yaşamadım. Bundan sonra da hiçbirimiz yaşamayalım.

Eğer meme dokum varsa, yeterliyse, gerek yok bence.
Yine buldum siziii :) ya maşallah aradan 1 yıl geçmiş olmussunuz ameliyat. Kurtulmussunuz darısı bana inşallah :) yazilarinizda sanki benim durumumu anlatmissiniz yaa bu kadar olur. Eşim benzerim yoktu demissinizya Yanilmissiniz. Etiyle kemigiyle ben varım işte :-) malesef ko durumumuz aynı. Neredeyse sıfır doku ve meme ucundan ibaret bi beden. Cidden psikolojiyi olumsuz yönde etkileyen bi durum . Bende biran önce kurtulmak istiyorum artık bu durumdan. Sizin 1 yıl geçmiş üstünden. Durumunuz nasıl memnun musunuz. Öneriyor musunuz ameliyat olmayı. .... ? His kaybı falan yaşıyor musunuz sizde diğer arkadaşlar gibi

Yine buldum siziii :) ya maşallah aradan 1 yıl geçmiş olmussunuz ameliyat. Kurtulmussunuz darısı bana inşallah :) yazilarinizda sanki benim durumumu anlatmissiniz yaa bu kadar olur. Eşim benzerim yoktu demissinizya Yanilmissiniz. Etiyle kemigiyle ben varım işte :-) malesef ko durumumuz aynı. Neredeyse sıfır doku ve meme ucundan ibaret bi beden. Cidden psikolojiyi olumsuz yönde etkileyen bi durum . Bende biran önce kurtulmak istiyorum artık bu durumdan. Sizin 1 yıl geçmiş üstünden. Durumunuz nasıl memnun musunuz. Öneriyor musunuz ameliyat olmayı. .... ? His kaybı falan yaşıyor musunuz sizde diğer arkadaşlar gibi
Canım Temmuz'da 2 sene doluyor :KK66: çok memnunum çooook :KK66: unuttum bile :KK66: ama bütün avantajlar doğru bir dr un elinde hayat buluyor. Lütfen çok iyi araştır. Dr içine sindiyse, doğru referanslar da varsa Paraya pula bakma. Verdiğin her kuruşa değer :KK66:

Canım hissi sormuşsun :KK66: eskiden yoktu şimdiiiiii MAKSİMUM :KK66: hatta dr uma hocam naaaptınız, Yen'i reseptörler mi taktınız demiştim :KK66:

Canım Temmuz'da 2 sene doluyor :KK66: çok memnunum çooook :KK66: unuttum bile :KK66: ama bütün avantajlar doğru bir dr un elinde hayat buluyor. Lütfen çok iyi araştır. Dr içine sindiyse, doğru referanslar da varsa Paraya pula bakma. Verdiğin her kuruşa değer :KK66:
Ayy maşallah ne güzel yaa . Siz gibi memnun olanları görünce daha da sabirsizlaniyorum . Peki esiniz de alistimi bu duruma. Yapay geliyor mu acaba . Çok merak ettim. Yada eski halin daha iyiydi yaptirmasaydin falan diyor mu :-) genelde erkekler hep aynı düşünürya kendi eşim de ne der yaptirdigimda Asagi yukari onu kestirmek açısından soruyorum :) ayyy bu bi nevi benim için de organ nakli olacak benim içinde :KK48: çünkü olmayan bişeyi ekleyecekler bana da :KK70: Ayy guldugume bakmayın çok moral bozucu bi durum yaaa. Ancak yaşayan anlar.

Ayy maşallah ne güzel yaa . Siz gibi memnun olanları görünce daha da sabirsizlaniyorum . Peki esiniz de alistimi bu duruma. Yapay geliyor mu acaba . Çok merak ettim. Yada eski halin daha iyiydi yaptirmasaydin falan diyor mu :-) genelde erkekler hep aynı düşünürya kendi eşim de ne der yaptirdigimda Asagi yukari onu kestirmek açısından soruyorum :) ayyy bu bi nevi benim için de organ nakli olacak benim içinde :KK48: çünkü olmayan bişeyi ekleyecekler bana da :KK70: Ayy guldugume bakmayın çok moral bozucu bi durum yaaa. Ancak yaşayan anlar.
Memeden önce de kadındım :KK66: ama memeden Sonra "göğsümü" gere gere evde gezmeye başladım. Eşim de memnum, silikon olduğunu bilmesem hayatta anlamazdım diyor. O kadar doğal VE yumuşaklar ki :KK66:

Memeden önce de kadındım :KK66: ama memeden Sonra "göğsümü" gere gere evde gezmeye başladım. Eşim de memnum, silikon olduğunu bilmesem hayatta anlamazdım diyor. O kadar doğal VE yumuşaklar ki :KK66:
merhaba, ben de silikon ameliyatı düşünüyorum da şu an nişanlıyım ve ilerde eşimin elleyince görünce silikon olduğunu anlamamasını istiyorum, siz de böyle yazmışsınız çok merak ettim nasıl durduklarını acaba mümkünse fotoğraflarınızı görebilir miyim? (ben de özelden kendimin şimdiki halini atabilirim özel mesaj kutunuzu açabilirseniz) ve hangi doktora oldunuz?

Anlıyorum seni ama her halükarda herşeyi göze alman gerekiyor işte bende çok büyük umutlarla oldum bu ameliyatı risk aldım herşeyi göze aldım ve kocaman bir pişmanlık kaldı geriye bunu anlatmaya çalışıyorum hem maddi hem manevi cektigim sıkıntılarıda gectim artık şimdi izlerimle başbaşa kaldım... yine söylüyorum tercih meselesi... inşallah herşey umduğun gibi olur

Merhaba,
Benim 4.gunum ve inanilmaz pismanlik duyuyorum. Vucuduma bu iskenceyi verdigim icin vicdan azabi yasiyorum. Hemen geri cikartmak istiyorum. Geri cikarttiginzda his kaybiniz oldu mu. Eski haline geri dondunuz mu? Dikis izleriniz ne durumda? Cok sordum ama Cevap verirseniz cok sevinirim. Su an kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Biliyorum cok yeni ama yinede zamani geri almayi cok isterdim.

Merhaba,
Benim 4.gunum ve inanilmaz pismanlik duyuyorum. Vucuduma bu iskenceyi verdigim icin vicdan azabi yasiyorum. Hemen geri cikartmak istiyorum. Geri cikarttiginzda his kaybiniz oldu mu. Eski haline geri dondunuz mu? Dikis izleriniz ne durumda? Cok sordum ama Cevap verirseniz cok sevinirim. Su an kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Biliyorum cok yeni ama yinede zamani geri almayi cok isterdim.
Azcik cok az sabret .. pisman olmayacaksin .. suan o cektigin aciyi cekiyor olmak için neler vermezdim :KK43:

Kizlar karar asamasindayiz cok iyi dusunun. Ben bir anda karar verip oldum. İnanin hicbir sey sagliginizdan daha onemli degil. İcinde yabanci bir madde oldugunu bilmek bile rahatsiz ediyor. Olmadan once bunlari dusunmuyorsunuz ama vucudunuza girdiginde cok farkli.

Azcik cok az sabret .. pisman olmayacaksin .. suan o cektigin aciyi cekiyor olmak için neler vermezdim :KK43:

Oyle degil emin olun. Dogal olani gibisi yok. Evet cok yeni su an belki dogru degil karar vermek ama cikarttiran var mi akil alayim ne yasamislar diye deli gibi yorum ariyorum. Goruntu olarak sıkıntı yasadigimdan ya da agri cektigimden degil. Surecim normal isliyor ama. Vucudunuzda oyle bir baski ve agirlik var ki. İnsan bunu nasil kendine yapar nasil bir dusuncesizlik diye hayiflaniyorum. Daha iyisi olsun diye dusunuyorsunuz ama cok zorda degilseniz genel olarak soyluyorum lutfen cok iyi dusunurek bu ise bulasin.

Oyle degil emin olun. Dogal olani gibisi yok. Evet cok yeni su an belki dogru degil karar vermek ama cikarttiran var mi akil alayim ne yasamislar diye deli gibi yorum ariyorum. Goruntu olarak sıkıntı yasadigimdan ya da agri cektigimden degil. Surecim normal isliyor ama. Vucudunuzda oyle bir baski ve agirlik var ki. İnsan bunu nasil kendine yapar nasil bir dusuncesizlik diye hayiflaniyorum. Daha iyisi olsun diye dusunuyorsunuz ama cok zorda degilseniz genel olarak soyluyorum lutfen cok iyi dusunurek bu ise bulasin.
Canim burda aradan 1 yil gecmis olan arkadaslar goguslerinde bi silikon oldugunu unuttuklarini soyluyorlar. Mutlaka haklisindir çünkü suan onu sen yasiyorsun ama gececek :)

X