- 3 Haziran 2016
- 3
- 4
Ben ameliyat olalı nerdeyse 3 ay oluyor ve maalesef beklediğim kadar memnun değilim. Önceden vücuduma oranla biraz küçük ama var denecek boyutta memem vardı ben hep büyük meme sevdiğimden ve zayıf olduğumdan sonunda ameliyat oldum. Şimdi görüntü çok güzel, kendime güvenim arttı, bırakın dolgulu sütyeni göğüs ucu gizleyici ile geziyorum ve gayet iyi görünüyor ama...
Memelerimin alt yarısını hiç hissetmiyorum, bir meme ucumu çok az hissediyorum, sürekli sütyenliymişim gibi Bi rahatsızlık var özellikle yüzüstü yatınca (belki normal memelerde böyledir ) ve çok az hareket ediyorlar, sertlik var.
İzler giderek geçiyor ve inşallah bu şikayetlerim de zamanla azalır.
Kısacası önemli olan görüntüyse tavsiye ederim, ama eğer her yönüyle iyi olsun diyorsanız ve kocanız/partneriniz memnunsa risk alıyorsunuz bence.
Memelerimin alt yarısını hiç hissetmiyorum, bir meme ucumu çok az hissediyorum, sürekli sütyenliymişim gibi Bi rahatsızlık var özellikle yüzüstü yatınca (belki normal memelerde böyledir ) ve çok az hareket ediyorlar, sertlik var.
İzler giderek geçiyor ve inşallah bu şikayetlerim de zamanla azalır.
Kısacası önemli olan görüntüyse tavsiye ederim, ama eğer her yönüyle iyi olsun diyorsanız ve kocanız/partneriniz memnunsa risk alıyorsunuz bence.