Silikon pismanligi

geçecektir. ben 2-3 ay olana kadar kesiye yakın yerleri göğsümün altını hissetmezdim. meme ucuma bişey değse elektrik çarpıyor gibi olurdu. şimdi iğne ucu değse hissediyorum :) 1 seneye yaklaştı
Konuyu açan hissislik olduğundan bahsetmiş ben de en çok ondan korkuyorum. Üstelik hem zayıfım hem kısayım hem de göğüs kafesim dar ve doktor 300cc yuvarlak önerdi

Konuyu açan hissislik olduğundan bahsetmiş ben de en çok ondan korkuyorum. Üstelik hem zayıfım hem kısayım hem de göğüs kafesim dar ve doktor 300cc yuvarlak önerdi
benimki de 300 yuvarlak high profil 172 boyum 55 kg
hissizlik geçici ya, kalıcı hissizlik de çok nadir bence. tabi forumda hala vardır uzun zaman önce yaptırıp hala his kaybı yaşayan. ama kendini korkutma iyi bi doktorun elinde kalıcı his kaybı yaşamazsın

benimkiler daha yeni doğallaşmaya başladılar canım.hergün daha da değişip doğal meme formuna yaklaşıyorlar.benimkilerde acayip ayrık ve yanlardaydı.aşağı inip birleştiler zamanla
Şu yorumu okuduğuma nasıl da sevindim ya 😍😍😍 Benimde aynı böyleydi işte

Merhaba bende yeni ameliyat oldum rica etsem beni de izler misiniz yada bana da atar mısınjz bende size görselimi atayım nasım kötü duruyl gerçekten merak etti
Bence bu cc olculeri cok baz alinicak bisey degil cunku hic gogsu olmayanlara 225 cc takan da gordum 350 de ve arada oyle bi boyut farki yok. Onemli olan dogal durmasi. Benim resmen koltkaltimdan basliyo goguslerim. Ust taraf da asiri dolgun ve cok yukardan baslio malesef :KK43: sizin icin onemli olan gercekten doktorunuzu cook cok ii arastrp ole amlyt olmak. Ben cok hevesliydim iki guzel yorum okyp hemen yaptrdm :KK43: simdi bi daha ameliyat olmak istedigimi aileme nasil soylerim onlar zaten kabul etmiyodu bu drumu nasil karsilarlar ustelk fazla narkoz aliyoruz umarm cozebilrm sorunumu :KK43:(

Bugünde hastaneden çıkamadım... füze gibiler büyük yukarıda ve ayrıklar... sızılara ağrılara dayanıyorum sıkıntı olmuyor dolgun ve büyüklerde onuda sevdim ama şu ayrık durmaları acayip canımı sıkıyor kızlar var mı böyle olan yaaaaaa

Bugünde hastaneden çıkamadım... füze gibiler büyük yukarıda ve ayrıklar... sızılara ağrılara dayanıyorum sıkıntı olmuyor dolgun ve büyüklerde onuda sevdim ama şu ayrık durmaları acayip canımı sıkıyor kızlar var mı böyle olan yaaaaaa
Sizin kaç cc takıldı?

Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.
Ben de dokuz sene once meme buyutme ameliyati oldum. 375 cc Allergan marka, 410FF damla sekilli, silikon microtexture protez, gogus dokusu altina kondu. Sonra bebegim oldu, emzirdim, 30 kilo aldim ve verdim. Gorunus ve simetri bayagi bozuldu. Damla sekilli protezler kesinlikle yer degistirdi. Bundan asla suphem yok. Hatta gecen yaz sag taraf yerinden cikti. Ayni pozisyona bir hafta icinde masajla ancak soktum.

Simdi de doktorumdan email geldi. Allergan bu protezleri kaldirmis, yuksek kanser riski ile ilgili. Iki Teyzem de gogus kanseri oldu. Birini kaybettik. Bunlari cikartip kas altindan yeni jenerasyon yuvarlak protez taktirmak istiyorum. Tamamen protezsiz olmayacak cunku gogus dokum asiri az.

Siz protezlerinizi cikartip goguslerinizi tekrar sekillendirebilecek birini bulabldiniz mi? Tabii ki bir de kapsullerin cok iyi temizlenmesi gerek. ileride saglik sorunlarina yol acabiliyor.

Ben de dokuz sene once meme buyutme ameliyati oldum. 375 cc Allergan marka, 410FF damla sekilli, silikon microtexture protez, gogus dokusu altina kondu. Sonra bebegim oldu, emzirdim, 30 kilo aldim ve verdim. Gorunus ve simetri bayagi bozuldu. Damla sekilli protezler kesinlikle yer degistirdi. Bundan asla suphem yok. Hatta gecen yaz sag taraf yerinden cikti. Ayni pozisyona bir hafta icinde masajla ancak soktum.

Simdi de doktorumdan email geldi. Allergan bu protezleri kaldirmis, yuksek kanser riski ile ilgili. Iki Teyzem de gogus kanseri oldu. Birini kaybettik. Bunlari cikartip kas altindan yeni jenerasyon yuvarlak protez taktirmak istiyorum. Tamamen protezsiz olmayacak cunku gogus dokum asiri az.

Siz protezlerinizi cikartip goguslerinizi tekrar sekillendirebilecek birini bulabldiniz mi? Tabii ki bir de kapsullerin cok iyi temizlenmesi gerek. ileride saglik sorunlarina yol acabiliyor.
Bence çıkartın kapsülü temizletin tekrar taktırmayın.ama kapsulun tamamını temizleyebilecek cok iyi bir mikrocerrah bulmaniz lazim herkes yanasmiyo.bazilarida kapsulu absorbe eder vucut diyip gecistiriyor.inanamayin.simdiden gecmis olsun biran evvel cikartin

Bende yeni doğum yaptım 17 kilo aldım emzirmeye çalsyrm benmki yuvarlak silikondu Bi süre sağdım bastırarak filan sagıyorum sekil olarak Bi garip duruyorlar ini cok bozulmazlar😔

Bence çıkartın kapsülü temizletin tekrar taktırmayın.ama kapsulun tamamını temizleyebilecek cok iyi bir mikrocerrah bulmaniz lazim herkes yanasmiyo.bazilarida kapsulu absorbe eder vucut diyip gecistiriyor.inanamayin.simdiden gecmis olsun biran evvel cikartin
Ankara'dan Suhan beyin asistani ile gorustum. 20 gun falan orada kalmam gerekecegini soyledi. Aslinda yenisini istemiyorum ama gogus dokum o kadar az ki, vucut imajim tamamen degisir ve psikolojim cok kotu bozulur. Izmir'de cok hevesli bir doktor var ama guvenemiyorum.

Bende yeni doğum yaptım 17 kilo aldım emzirmeye çalsyrm benmki yuvarlak silikondu Bi süre sağdım bastırarak filan sagıyorum sekil olarak Bi garip duruyorlar ini cok bozulmazlar😔
Ben neredeyse 4 sene emzirdim. Bayagi sagdim da. Ama benimkiler emzirmekten degil hamilelik ve 30 kilo alip vermekten bozuldu daha cok. En azindan doktorlar oyle soyledi.

Ankara'dan Suhan beyin asistani ile gorustum. 20 gun falan orada kalmam gerekecegini soyledi. Aslinda yenisini istemiyorum ama gogus dokum o kadar az ki, vucut imajim tamamen degisir ve psikolojim cok kotu bozulur. Izmir'de cok hevesli bir doktor var ama guvenemiyorum.
Ben artik nasil gorunecegi ile ilgilenmiyorum.zaten memem hic yoktu yine olmayacak.yeterki sagligim yerine gelsin.2 gundur de mastit le bogusuyorum

Ben neredeyse 4 sene emzirdim. Bayagi sagdim da. Ama benimkiler emzirmekten degil hamilelik ve 30 kilo alip vermekten bozuldu daha cok. En azindan doktorlar oyle soyledi.
Hım evet kiloda etkiliyor kocaman oldu benimkiler ama ben 17 kilo almıstım 10 kilosu gitti ZTen vucut olarak da cok bozulmadım inş gögüslerde perişan olmaz 🤔😐

Ben artik nasil gorunecegi ile ilgilenmiyorum.zaten memem hic yoktu yine olmayacak.yeterki sagligim yerine gelsin.2 gundur de mastit le bogusuyorum
Sizi anliyorum. Bayagi cekmissiniz saniyorum bu yuzden. Bu arada, resimlerdeki lekeleri gordum. Ayni sey bana Amoxicillin yuzunden olmustu. Umarim sizinki de oyle basit bit allerjidir.

Hım evet kiloda etkiliyor kocaman oldu benimkiler ama ben 17 kilo almıstım 10 kilosu gitti ZTen vucut olarak da cok bozulmadım inş gögüslerde perişan olmaz 🤔😐
Tamamen cilt tipinize bagli. Cok fazla kilo almamissiniz zaten. Umarim hersey istediginiz gibi olur.

X