Silikon pismanligi

Birinde 325 digerinde 350cc var. Kas alti
Cok buyuk ccler degil aslinda 3 gun sonra kendini daha iyi hissedeceksin odemler gecince iyice rahatlayacaksin. Zaten istesende cikartmazlar daha yeni anestezi aldin. Bu süreci stressiz gecirmeye calis cunku baska alternatifin yok canim. Benim icin de dua edermisin :*

Oyle degil emin olun. Dogal olani gibisi yok. Evet cok yeni su an belki dogru degil karar vermek ama cikarttiran var mi akil alayim ne yasamislar diye deli gibi yorum ariyorum. Goruntu olarak sıkıntı yasadigimdan ya da agri cektigimden degil. Surecim normal isliyor ama. Vucudunuzda oyle bir baski ve agirlik var ki. İnsan bunu nasil kendine yapar nasil bir dusuncesizlik diye hayiflaniyorum. Daha iyisi olsun diye dusunuyorsunuz ama cok zorda degilseniz genel olarak soyluyorum lutfen cok iyi dusunurek bu ise bulasin.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bu pişmanlık çok normal ilk hafta kimse iyiki yaptirmisim demiyomus bi doktor öyle söylemiş kesinlikle doğru ben de cikarttirmayi dusunucek kadar değil ama pismanlik yaşamadim desem yalan olur çok baskı vardı hiç bi işimi yapamiyodum çocuğumu bile alamiyodum almayi bırak yanıma yanastirmiyodum carpicak acicak diye bugün 26 gün bitti ve gerçekten unutmak üzereyim inanılmaz iyileşme oldu asla yapamicak gibi hissettiğim şeyleri çok rahat yapıyorum sen de sabret pişman olmak için çok erken

Cok buyuk ccler degil aslinda 3 gun sonra kendini daha iyi hissedeceksin odemler gecince iyice rahatlayacaksin. Zaten istesende cikartmazlar daha yeni anestezi aldin. Bu süreci stressiz gecirmeye calis cunku baska alternatifin yok canim. Benim icin de dua edermisin :*

Tabi ki. Allah yardimciniz olsun. Yine de lutfen iyi dusunun. Bazen insan biseye taktigi zaman olumsuzluklari goz ardi ediyor. Her acidan dusunup bu yola cikin. Umarim vereceginiz karar en dogrusu olur sizin icin.

Tabi ki. Allah yardimciniz olsun. Yine de lutfen iyi dusunun. Bazen insan biseye taktigi zaman olumsuzluklari goz ardi ediyor. Her acidan dusunup bu yola cikin. Umarim vereceginiz karar en dogrusu olur sizin icin.
Amin teşekkür ederim canım

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bu pişmanlık çok normal ilk hafta kimse iyiki yaptirmisim demiyomus bi doktor öyle söylemiş kesinlikle doğru ben de cikarttirmayi dusunucek kadar değil ama pismanlik yaşamadim desem yalan olur çok baskı vardı hiç bi işimi yapamiyodum çocuğumu bile alamiyodum almayi bırak yanıma yanastirmiyodum carpicak acicak diye bugün 26 gün bitti ve gerçekten unutmak üzereyim inanılmaz iyileşme oldu asla yapamicak gibi hissettiğim şeyleri çok rahat yapıyorum sen de sabret pişman olmak için çok erken

Tesekkur ederim. Sorun agrilar ya da goruntu degil. İnsallah baska sorunlar yasamam. Tek sorun psikolojik olarak gercekten yoran birsey . Neden bu kadar etkilendigimi anlamadim vucudumda biseyin olmasi fikri hic kolay degilmis. Atlatamazsam cikarticam. Sadece sonuclari ne olacak nelerle karsilasirim birilerinden duymaya ihtiyacim var. Bu durumda olanlar varsa cikaranlar yasadiklarini paylasirsa cok yardimci olur.

Tesekkur ederim. Sorun agrilar ya da goruntu degil. İnsallah baska sorunlar yasamam. Tek sorun psikolojik olarak gercekten yoran birsey . Neden bu kadar etkilendigimi anlamadim vucudumda biseyin olmasi fikri hic kolay degilmis. Atlatamazsam cikarticam. Sadece sonuclari ne olacak nelerle karsilasirim birilerinden duymaya ihtiyacim var. Bu durumda olanlar varsa cikaranlar yasadiklarini paylasirsa cok yardimci olur.
Anladım canım inşallah geçicidir yaşadığın bu durum ya da ne mutlu edicekse seni öyle olsun

Oyle degil emin olun. Dogal olani gibisi yok. Evet cok yeni su an belki dogru degil karar vermek ama cikarttiran var mi akil alayim ne yasamislar diye deli gibi yorum ariyorum. Goruntu olarak sıkıntı yasadigimdan ya da agri cektigimden degil. Surecim normal isliyor ama. Vucudunuzda oyle bir baski ve agirlik var ki. İnsan bunu nasil kendine yapar nasil bir dusuncesizlik diye hayiflaniyorum. Daha iyisi olsun diye dusunuyorsunuz ama cok zorda degilseniz genel olarak soyluyorum lutfen cok iyi dusunurek bu ise bulasin.
Canım, sakın :KK66: ilk bir hafta herkes pişman oluyor. Merak etme geçicek.

Aman aman aman bu doktor (?) dan uzak durun...Eşim ASM (Anadolu Sağlık Merkezi) Gebze hastanesinde 2011 yılında doktor (?) Haluk Duman'dan jinekomasti ameliyatı oldu. Tam bir rezaletti. Çıktıktan hemen sonra fark ettik ki bir meme diğerine göre büyük kalmış, sonra saatlerce dil döküp ekstra bir lokal anestezi ile büyük kalanı da küçülttü. İlk başta bunun için bir daha utanmadan para istedi, ama eşim tavrını net ortaya koyunca geri çekildiler. Aradan yıllar geçti ama hala iki mememin de koltuk altına giren kısmında alınmamış yağ duruyor.bunun şişlik olduğunu ve zamanla ineceğini söylemişti. Yani zaten baştan berbat bir iş yapmışlardı. Şimdi tekrar o kısımı da aldırmak için uğraşıyoruz. Biz bu hastaneyi ve bu doktoru (?) tercih ettik rezil olduk. Resimleri de koyuyorum ki başarısızlığı
zBO8Dg.jpg
belgelensin. Sizleri uyarıyorum.

https://i.hizliresim.com/zBO8Dg.jpg
https://i.hizliresim.com/XX8VRo.jpg

Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.
His geri geldi mi bide hangi bölgeden kesi yapıldı

Bende pişmanım kızlar insanı kilolu gösteriyor ve şekil degisikligi oldu biri birinden farklı ne yazıkki

Eskisi gibi dar giyememekten bıktım, bir de meme uçlarım belli oluyor, eskiden takardım süngerlileri meme başı falan vız gelirdi. Emzirmekten sarkmıştı, sünmüştü, yumuşamış ve çatlak doluydu ama bolenli sütyenle kıyafetin altından iyi duruyordu. Büyük meme neyimeyse sanki :KK43:(

Eskisi gibi dar giyememekten bıktım, bir de meme uçlarım belli oluyor, eskiden takardım süngerlileri meme başı falan vız gelirdi. Emzirmekten sarkmıştı, sünmüştü, yumuşamış ve çatlak doluydu ama bolenli sütyenle kıyafetin altından iyi duruyordu. Büyük meme neyimeyse sanki :KK43:(
Merhaba şuan nasıl alışabildin mi bende taktırdım ama pek memnun kalmadım gibi çok büyük geliyor gözüme nasıl kullanıcam bilmiyorum 350 cc takıldı kas altı senin ki nasıl zaman geçtikçe alışılıyor mu moralim çok bozuk nolur yardım edin bana da

X