Silikon pismanligi

Jeanne darc_ Jeanne darc_ bak buarada resmine baktım... kendimi gördüm bian sanki:110: ameliyat öncesi aynıydı benimde dokum vardı ama dediğin gibi bende 2 çocuk emzirdim üstler biraz boşaldı diye kalkıştım bu işe.... bak arkadaşım bence bu iş göğsü hiç olmayanlara göre bi iş... kasüstü olmak zorundasın diğer tekniklerle çift göğüs görüntüsü olma ihtimali çok yüksek... kasüstü protez bende 3 ayda bile sarkma yaptı:KK43: ve bende iki ameliyatı aynı anda oldum burun ve göğüs:KK30: arkadaşım iyi düşün ve herşeyi göze alıyorsan ol derim yoksa hiç bulaşma... en iyi hastanede en iyi doktorlardan birine oldum bu ameliyatı tam 19.500 tl ödedim ilk ameliyatlarım için... üstüne geri çıkarmak için 4.000 tl daha ödedim.. bana kalan tek şey izlerim oldu:KK12: iyi düşün diyebiliyorum sadece

Jeanne darc_ Jeanne darc_ bak buarada resmine baktım... kendimi gördüm bian sanki:110: ameliyat öncesi aynıydı benimde dokum vardı ama dediğin gibi bende 2 çocuk emzirdim üstler biraz boşaldı diye kalkıştım bu işe.... bak arkadaşım bence bu iş göğsü hiç olmayanlara göre bi iş... kasüstü olmak zorundasın diğer tekniklerle çift göğüs görüntüsü olma ihtimali çok yüksek... kasüstü protez bende 3 ayda bile sarkma yaptı:KK43: ve bende iki ameliyatı aynı anda oldum burun ve göğüs:KK30: arkadaşım iyi düşün ve herşeyi göze alıyorsan ol derim yoksa hiç bulaşma... en iyi hastanede en iyi doktorlardan birine oldum bu ameliyatı tam 19.500 tl ödedim ilk ameliyatlarım için... üstüne geri çıkarmak için 4.000 tl daha ödedim.. bana kalan tek şey izlerim oldu:KK12: iyi düşün diyebiliyorum sadece
Doktorum kasaltini onerdi kasalti yapicaz, ben de burun estetigi olucaktim,
Ama estetikli burunlar hic hayal ettigim gibi degildi ve bu konuda daha henuz baya ilerleme kaydedilmesi gerekiyor, gunumuz sartlarinda guzel kucuk estetiksiz gorunen burun yapamiyorlar, estetikli oldugu belli hepsinin hatta ameliyattan sonra patlican kadar olanlarinki bile belli oluyor
Eger burun ameliyati olsaydim pisman olucaktim, bunu anladim vazgectim, burunun geriye donusude yok,
Silikonda ise olmadi cikaririm, zaten emzimeden dolayi biraz doku kaybim var birazdaha olur,
Ama sanslilardan olursam, goruntu cok hos oluyor, birde benim yari kasalti dual plan
Sarkma olmaz digeri gibi, sansimda varsa bir sıkıntim olmaz umarim.

Doktorum kasaltini onerdi kasalti yapicaz, ben de burun estetigi olucaktim,
Ama estetikli burunlar hic hayal ettigim gibi degildi ve bu konuda daha henuz baya ilerleme kaydedilmesi gerekiyor, gunumuz sartlarinda guzel kucuk estetiksiz gorunen burun yapamiyorlar, estetikli oldugu belli hepsinin hatta ameliyattan sonra patlican kadar olanlarinki bile belli oluyor
Eger burun ameliyati olsaydim pisman olucaktim, bunu anladim vazgectim, burunun geriye donusude yok,
Silikonda ise olmadi cikaririm, zaten emzimeden dolayi biraz doku kaybim var birazdaha olur,
Ama sanslilardan olursam, goruntu cok hos oluyor, birde benim yari kasalti dual plan
Sarkma olmaz digeri gibi, sansimda varsa bir sıkıntim olmaz umarim.
imşallah herşey dilediğin gibi olur canım... evet birazda şans işi ama göze aldıysan olabilecek olumsuzlukları ol ozaman :21:
inşallah güzel haberlerini duyarız burdan şimdiden Allah yardımcın olsun....

E elifiminkareni bu arada mesela ben burun ameliyatini begenmedim ya, ama benim begenmedigimi begenen pek cok insan var, beklentiyle alakali,
Kisi estetikli gorunmesinden rahatsiz degil yeni goruntusude ona daha iyi geliyor,
Meme olayida oyle, agriya gelince yada sizin yasadiginiz sıkıntiya doktorum sen bile unutucaksin diyor silikonlu oldugunu, insallahta oyle olur kismet artik.

imşallah herşey dilediğin gibi olur canım... evet birazda şans işi ama göze aldıysan olabilecek olumsuzlukları ol ozaman :21:
inşallah güzel haberlerini duyarız burdan şimdiden Allah yardımcın olsun....
Sagol canim eger meme dokun benim ki kadar varsa zaten cokta sıkınti olmayacak silikonsuz halin
Bizimki biraz eski gorumumuze donme arzusu en azindan benimki 30 yasindayim ister istemez biraz goruntumuz degisiyor insan kendindd degisikliye gitmeyi istiyor,
Meme dokun hic olmasaydi yada cok cok az olsaydi belki bu kadar seni rahatsiz etmiyecekti,
Senin icin cok elzem olmadigi icin belkide tasiyamadin
Olsun saglik herseyden once gelir, sanada gecmis olsun.

burun konusunda karamsar olma ama bak ben silikonun şansızlığını yaşadım ama burnum çok güzel oldu aslında benim göğüslerimde çok güzeldi ama dediğim gibi ele gelmesi ve içinde yabancı bi madde taşımak bana kendimi kötü hissettirdi... burnumu hiç kimse nlamıyo mesela sadece herkes sen gençleşmişsin falan diyo.. burnumdan çok memnunum açıkçası hem doğal oldu hemde güzel... tabi dr. çok önemli eğer göğüsten olmaya karar verdiysen burnunuda aradan çıkar derim... çünkü ikisinide iyileşme aşamaları aynı...tabii yinede senin vereceğin karar çok önemli

Sagol canim eger meme dokun benim ki kadar varsa zaten cokta sıkınti olmayacak silikonsuz halin
Bizimki biraz eski gorumumuze donme arzusu en azindan benimki 30 yasindayim ister istemez biraz goruntumuz degisiyor insan kendindd degisikliye gitmeyi istiyor,
Meme dokun hic olmasaydi yada cok cok az olsaydi belki bu kadar seni rahatsiz etmiyecekti,
Senin icin cok elzem olmadigi icin belkide tasiyamadin
Olsun saglik herseyden once gelir, sanada gecmis olsun.
sağol canım aynene öyle gayet mutluyum şuan çok şükür...

geçmiş olsun mutlu olmana sevindim ben sadece küçültmek istiyorum çünkü yarım limon kadardı sütyen bile havada kalıyodu. belki ilerde küçültürüm ama bu işe hiç bulaşmamak gerekiyor ben minyon tipliyim bazen ağır geliyo en güzeli ufak dik göğüsler

BENCE EN GÜZELİ DOĞAL OLAN HERŞEY:)) RABBİM BANA BUNU Bİ SINAV OLARAK YAŞATTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK... EŞİM BİLE DÜN ESPİRİSİNİ YAPTI AA FISLAMIŞ DERÇEKTEN DEDİ ÇOK GÜLDÜK:))) AMA OLSUN SANA AİT OLAN VAR ARTIK DEDİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ... O DA SEVMEMİŞ ANLAŞILAN:)))) ZATEN BANA ÇOK KARŞI ÇIKMIŞTI İSTEMEMİŞTİ.. AMA AHHH BENİM İNADIM:KK43::KK12: YAĞLARLA MASAJ YAPIYORUM ARTIK... İNŞALLAH DAHADA TOPARLANICAK İNANIYORUM... ŞUANDADA ESKİ HALİNE ÇOK YAKIN BUNADA ŞÜKÜR DİYORUM

BUARADA İÇİMDEN ÇIKINCA ELİME ALDIM ÇOK FARKLIYDI YAPIŞ YAPIŞ NASIL DURDUM BUNLARLA 3 AY DİYE DÜŞÜNDÜM.. BUZ GİBİ ÇOK FARKLI Bİ DUYGU İNŞALLAH ÇIKARTTIRMAK ZORUNDA KALMAZ KİMSE....
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN... BİRKAÇ AY SONRA NE HALDE OLDUKLARINI PAYLAŞIRIM ÖZELLİKLE ESKİ HAlLİNİ BİLENLER İÇİN... ŞUAN İYİ GİDİYO BAKALIM HERŞEYİN HAYIRLISI....
Canim cok geçmiş olsun.cikarttirma ameliyatının sonrası nasıldı acili agrılı mi ve diren takıldımi yine

Normal şartlarda lokal anestezi ile olucaktı ama Dr. Bi miktar yağ enjeksiyonu yaptı çıkarırken... çünkü silikonlar elime geliyodu benim o arada dokuya zarar verip deforme etmiş o boşluklara enjekte etti.. en aza indirdi diyebiliriz oluşan deformeyi:)) az bi miktar uyguladı ama yinede ameliyathanede normal anesteziyle yapti:KK66: uyandığımda kuş gibiydim:)) sadece 3 4 gün hapşırma esnasında karnımda hafif bi yanma oluyodu 3 _ 5 saniye kadar... ertesi akşam fasila gittik düşün işte o kadar rahattım

burun konusunda karamsar olma ama bak ben silikonun şansızlığını yaşadım ama burnum çok güzel oldu aslında benim göğüslerimde çok güzeldi ama dediğim gibi ele gelmesi ve içinde yabancı bi madde taşımak bana kendimi kötü hissettirdi... burnumu hiç kimse nlamıyo mesela sadece herkes sen gençleşmişsin falan diyo.. burnumdan çok memnunum açıkçası hem doğal oldu hemde güzel... tabi dr. çok önemli eğer göğüsten olmaya karar verdiysen burnunuda aradan çıkar derim... çünkü ikisinide iyileşme aşamaları aynı...tabii yinede senin vereceğin karar çok önemli
İyi akşamlar arkadaşım bende çıkartmayı düşünüyırum ameliyat.ilk oldugun gibimi yoksa dahamı.agrılı.anlatırmısın

İyi akşamlar arkadaşım bende çıkartmayı düşünüyırum ameliyat.ilk oldugun gibimi yoksa dahamı.agrılı.anlatırmısın
Hiçbirşey hissetmiyorsun canım hatta aksine üzerinden kocaman bir yük kalkıyor... diğer yazımda da bahsettim benim birde yağ alındı ve göğsüme enjekte edildi çıkarılırken.. miktar azdı ama yinede ayrı bir operasyon yani... ertesi gün fasila gittim çok rahattım...

Verilen yağ eridi gitti ama gogsum eski formunu aldı bile.. çok mutluyum hayatımda yaptığım en büyük hataydı silikon taktırmak..... Şimdi bi ablamın tavsiyesi üzerine bitkisel yağ karışımı hazırlıyorum 10 gün dinlenmesi gerekiyormuş onu kullanıcam bakalım inşallah istediğim dolgunluga ulaşır... ama şuan bile gayet memnunum

Bende çıkartrcam denizli devlet te oldum ben istemiyrm hem kilolu gösteriyo eski halinin büyümüşü işte nası yaptım.bu hatayı anlamoyrm ameliyat kaç sat sürdü canım

Canım eğer sadece cikarttiricaksan lokal anestezi ile 15 dak. Demişti benim dr. Ama ben yağ enjeksiyonu da yaptırdım yaklaşık 2 saat sürdü o da yagi bir işlemden geçiriyorlar onun için... Yağ kalmıyor eriyor sadece deformeyi biraz engelliyor okadar... cikarttirmak çok basit bir işlem yani rahat ol....tekrar geçmiş olsun

Canım eğer sadece cikarttiricaksan lokal anestezi ile 15 dak. Demişti benim dr. Ama ben yağ enjeksiyonu da yaptırdım yaklaşık 2 saat sürdü o da yagi bir işlemden geçiriyorlar onun için... Yağ kalmıyor eriyor sadece deformeyi biraz engelliyor okadar... cikarttirmak çok basit bir işlem yani rahat ol....tekrar geçmiş olsun
Kasaltından çıkaryılsa bile mi lokalle 15 dk

Benim kasüstüydü 15 dak. Bile sürmez dedi ama kasalti ni bilmiyorum... sadece çıkarmak çok kolay demişti.. ama bence bi farkı olmaz aynı olur en fazla 10 dak. Uzar belki

Normal şartlarda lokal anestezi ile olucaktı ama Dr. Bi miktar yağ enjeksiyonu yaptı çıkarırken... çünkü silikonlar elime geliyodu benim o arada dokuya zarar verip deforme etmiş o boşluklara enjekte etti.. en aza indirdi diyebiliriz oluşan deformeyi:)) az bi miktar uyguladı ama yinede ameliyathanede normal anesteziyle yapti:KK66: uyandığımda kuş gibiydim:)) sadece 3 4 gün hapşırma esnasında karnımda hafif bi yanma oluyodu 3 _ 5 saniye kadar... ertesi akşam fasila gittik düşün işte o kadar rahattım
silikon benimde elime geliyor ilk halinden daha da fazla azalması gerekirken acaba deformasyon mu oluşuyor ki dr mu dedi böyle bir şeyi
böyle mutluysan sorun yok hepimiz mutlu olmak için ameliyat oluyoruz geçmişler olsun

X