- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
masaj yaparken az da olsa ağrı hissediyor musunuz? ne yapmalı böyle durumda?
ben hala masaj yapmıyorum baya sertler arası falan yakınlaştı iyice ama tam anlamıyla ne zaman yumuşacık olcaklar acaba
Aleyna selam,
Bende de benzer bir durum olduğu için seninle paylaşmak istedim. Ameliyat olalı 5 hafta oldu. Yaklaşık 15 gündür sağ göğsüm sol göğsüme daha yukarıda. Zaten uzun bir süredir de sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sertti hep. Kontrole gittiğimde doktorum ödem olduğunu ve geçeceğini söylüyordu. Geçen cuma günü gittiğimde ise sağ göğsümde 3.derece kapsül kontraktürü oluştuğunu söyledi3. derece olduğu için vucudun kendi kendini toparlama durumu varmış. Eğer o da olmazsa 10-15 dakikalık bir operasyonla şişi alırız dedi. Moralim çok bozuldu
Senin en son durumun nedir merak ettim.
Yanıtın için şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba Calimero,
2,5 ay önce ameliyat oldum. Doktorum 1,5 ay sonra masaja başlamamı tavsiye etti. Geçe hafta gittiğimde ise sol göğsümde 3. derece, sağ göğsümde 2. derece kapsül oluştuğunu söyledi.Sert masaj yapmamı tavsiye etti. Çok moralim bozuldu. Şu an ne durumdasın? Merak içindeyim..
selam benim daha 3, günüm. cumartesi oldum ameliyatımı. göğüs ucu kesisi ile kas altı 275 cc protez konuldu. bugün bile biraz rahatlama war ama sanıyorum ilk şişliklerin inmesi 10 günü bulur dimi? bide şu sütyeni ne kadar taktınız söler misiniz? benim canımı çok yakıyoda. 2 3 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum yaa...
kızlar kaça yaptırdınız bu slikon işlemini
canım nihayet site normale döndü umarım :))
sana aslında 4-5 gün önce yazmaya çalıştım sitede sorun vardı yazdığım bile sisteme geçmedi sonra da siteye giremedim.
Çok teşekkür ederim canım güzel temennilerin için. 12. günüm bugün :)) sırt ağrım geçti. Yataktan da bacaklarımla destek alarak kendim kalkabiliyorum. Şınav çeker gibi :))
Tatlım benim iki göğsümde asimetri yoktu, ameliyat sonrası sol göğsüm sağdan daha büyük duruyor. Geçer değil mi? Bir de benim protezler 325 cc ya inan ki önceki süngerli sütyen takmış halim gibi. Hiç belli olmuyor. Sporcu sütyenim B cup. Doktor sporcu sütyeni sıksın biraz demişti. B cup ı tam dolduruyor. ama sporcu sütyeni sıktığı için mi acaba göğüslerim biraz küçük duruyor, sporcu sütyeninden normal sütyene terfi ettiğimde ya da bu sütyeni kullanmayı bıraktığımda göğüslerim daha büyük durur mu canım ya.
Bu arada sen nasılsın? ınşallah herşey yolundadır.
Öptüm seni.
bambina81 bende 7 şubatta izmir de oldum ameliyatı
380 cc kas altı high profil konuldu
aynı dert bende de var sağ taraf daha şiş ve aşağıda
doktorum bana da zamanla eşitleneceğini söyledi
bi de sert masaj yapmalıymışım özellikle sağ tarafa
kollarım kopuyor yaparken günde 4 defa 15-20 dk
selam arkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay ben de aynı dertten muzdariptim, sağ taraf hep sola göre daha şiş ve garip şekilde kambur gibi duruyordu. sol göğsüm tamamen kendini salmış ve doğal dururken sağda hep biraz sorun vardı, nihayet yavaş yavaş 8. aydan sonra o da normale döndü. şu an 9. aydayım ve yandan bakınca iki tarafta eşit yükseklikte duruyor. çok zaman istiyor oturması, yumuşaması. hele bir de sağ kolunuzu yoğun kullanıyorsanız..
selam arkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay ben de aynı dertten muzdariptim, sağ taraf hep sola göre daha şiş ve garip şekilde kambur gibi duruyordu. sol göğsüm tamamen kendini salmış ve doğal dururken sağda hep biraz sorun vardı, nihayet yavaş yavaş 8. aydan sonra o da normale döndü. şu an 9. aydayım ve yandan bakınca iki tarafta eşit yükseklikte duruyor. çok zaman istiyor oturması, yumuşaması. hele bir de sağ kolunuzu yoğun kullanıyorsanız..
merhaba kızlar,
ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 16 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.
daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...
bir de protezin high profile, moderate ve moderate plus tipleri çıktı karşıma. iyice allak bullak oldum. halbuki şu izin dönemimde hemen olmam gerekiyor ama karar veremediğimden zaman kaybediyorum. ya kızlar ben bu yüzden bir erkek arkadaşım bile olsun isteyemiyorum, kendimi hep eksikmiş gibi hissediyorum. sizin fotograflarınız görebilir miyim acaba? bi yardım edin, bi fikir verin ne olur ya(