Silikon Operasyonu sonrası yumuşama süresi

ben hala masaj yapmıyorum baya sertler arası falan yakınlaştı iyice ama tam anlamıyla ne zaman yumuşacık olcaklar acaba

ben hala masaj yapmıyorum baya sertler arası falan yakınlaştı iyice ama tam anlamıyla ne zaman yumuşacık olcaklar acaba

ben de bebişlerimin birbirine küs gibi durmalarına üzülüyorum hadi kaynaşın artık diyorum. :26: yahu, ben bunlarla konuşuyorum da! umarım biraraya gelirler de, üçümüz de mutlu oluruz

ben olali 3 gun oldu. 255 cc kas alti. agrilarim hala var kamburlugum var:)) yardim almadan yatip kalkamiyorum ama yorumlarda okudugum kadariyla bircok kisi bu surecten gecmis. 2 gun sonra kontrolum var bandaj cikacak bakalim durum ne..

Ben 6 gün önce ameliyat oldum. Kas altı 290cc high profil. 2. gün bandajım açıldı. Ağrılarım 3. günden sonra yok oldu. Kolllarımı neredeyse hiç zorlamadım, her hareketime dikkat ettim. Şişliklerim de baya azaldı. Tabii tam gögüs dokusuna kavuşmama daha çok var ama iyileşme sürecii başladı. 3-4 gün sonra da ameliyat bantlarım çıkacak. Ben masaj yapmam gerektiğini bilmeden ilk günden beri her gün yağlı bir kremle mazaj yaptım hafif hafif. İşe yaradı sanırım neredeyse hiç sorun yaşamadım. 1 yıldır düzenli spor yapmamın da etkisi var sanırım kaslarım spazma alışık. Bir de doktorumun hüneri en önemlisi.

bu sporcu sutyeni beni de cok rahatsız etti. 3 hafta bunlarla geçmez bence de

arkadaşlar benimde 16. günüm doktorum fila marka sporcu sütyeni aldırmıştı inanın çok bunaltıcı geliyordu geceleri halen takıyorum ama internetten bir siteden verdiğim ürün çok daha rahat ve penye olduğundan çok yumuşak dikiş yerlerimide acıtmıyor site mormelek gallipoli 1060 medikal sütyen fiyatıda uygun kalitesinide sevdim rahatlığınıda 17.50 tl.

yaptırdıktan sonra pişmanlık duymak işte bu beni mahveder
oyle güzel olsunlar ki böyle sert top gibi olmasın çok ama çok doğal olsunlar kesin başta çok sert olcak bunlar kazık gibi
birsürü video izliyorum fikrim i değişiyo bi değişmiyo of napcam bennnn

Merhaba,

Sizin ameliyatınız üzerinden epey zaman geçmiş, ben 3 hafta önce silikon taktırdım, sağ göğsüm sol göğsümden daha şiş ve şişlik yüzünden aşağı doğru duruyor, doktorum şişlik inince iki göğsümün de eşit görüntüye sahip olacağını söylese de ben rahatsızım bu görüntüden. Sizin göğüsleriniz zamanla eşitlendi mi?

bambina81 bende 7 şubatta izmir de oldum ameliyatı
380 cc kas altı high profil konuldu
aynı dert bende de var sağ taraf daha şiş ve aşağıda
doktorum bana da zamanla eşitleneceğini söyledi
bi de sert masaj yapmalıymışım özellikle sağ tarafa
kollarım kopuyor yaparken günde 4 defa 15-20 dk

selam arkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay ben de aynı dertten muzdariptim, sağ taraf hep sola göre daha şiş ve garip şekilde kambur gibi duruyordu. sol göğsüm tamamen kendini salmış ve doğal dururken sağda hep biraz sorun vardı, nihayet yavaş yavaş 8. aydan sonra o da normale döndü. şu an 9. aydayım ve yandan bakınca iki tarafta eşit yükseklikte duruyor. çok zaman istiyor oturması, yumuşaması. hele bir de sağ kolunuzu yoğun kullanıyorsanız..

teşekkürler moresea
bunları duymak rahatlattı

Çok teşekkürler, gerçekten moral oldu..

öptümmm

merhaba kızlar,

ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 16 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.

daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...

bir de protezin high profile, moderate ve moderate plus tipleri çıktı karşıma. iyice allak bullak oldum. halbuki şu izin dönemimde hemen olmam gerekiyor ama karar veremediğimden zaman kaybediyorum. ya kızlar ben bu yüzden bir erkek arkadaşım bile olsun isteyemiyorum, kendimi hep eksikmiş gibi hissediyorum. sizin fotograflarınız görebilir miyim acaba? bi yardım edin, bi fikir verin ne olur ya (

Canım sende benim ameliyat olmadan önceki dönem gibi kafan karışmış anlaşılan:)) high profil, modareta falan olup olmayacağına sen karar veremiyosun hangi taban çapı sana uyarsa o modeli kullanıyor doktor. Cc konusunda ise büyük istiyorsan doktoruna bana olabilecek en büyük protez olmasını istiyorum dersin. Doğal olmasını istersen doğal dursun istiyorum dersin oda senin isteklerini karşılayacak en uygun protezi koyar. Markası konusunda bende mentor high profil var daha 5. Günüm öyle bahsi geçildiği gibi sert değil ele gelmiyor yani sadece daha yeni olmasının verdiği bi sertlik var belli bir süre sonra yumuşayscaklar. Her markada belli bir yumuşama süresi oluyor. Sitede takılalı baya olmuş mentor markalı birsürü arkadaşımız var hiçbirinde böyle bir şikayet duymadım.

Christian_Louboutin çok teşekkür ederim yahu. valla birazık su serptin içime.

sana da çok çok çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum :)) umarım en kısa sürede de toparlarsın da mutlu,mesut, sağlıklı, sıhhatli keyfini çıkarırsın

Öncelikle merhaba.Kolaylıklar dilerim. Minyonsun. Sana büyük protez zaten olmaz.Çok yapay durur öncelikle onu söyliyim. Meme dokun da yokmuş.Zayıf olduğundan muhtemelen göğüs kafesin de dardır.275 cc koyarsa bile gayet iyi olur.Ancak büyük istiyorsan kullanacağın cümle şu olmalı "göğüs kafesimin alabileceği en büyük protez" ama emin ol fazla büyük yapamaz çünkü minyonsun. Bu arada zorlama yapılan büyük protezler çok daha yapay durabiliyor.Sert derken şunu bilmen lazım.Hiçbir zaman normal göğüs kadar yumuşak olmıcak. İlk ameliyat yapıldığında çok sert oluyor.Zamanla yumuşuyor evet ama yine de normal göğüsten sert.Bunu bil.Tecrübeli bir erkek eğer daha önceden göğüs dokusu çok az ise yapılan kişide anlamaması imkansız diyorum.Ha önceden meme dokusu baya vardır,nispeten küçük protez takılmıştır o zaman anlaşılmayabilir.Ama genelde küçük göğüslü hanımlar bu ameliyatı tercih ettiğinden dışardan çoğunlukla belli olmasa da elleyince belli olur bi kere.Ama zamanla yumuşuyor.Çok iyi düşünülmesi gereken bir ameliyat çünkü vücudunda çok değişiklik oluyor.Az memeyle girdiğin odadan memeli olarak çıkıyorsun:)) kasaltı çok ağrılı .önce yabancılıyosun, çoğunlukla çok güzel oluyor.Sonuç güzel sadece dogru karar vermek lazım .İnşallah istediğin gibi olur.

bende de tam tersi. sol kolumu kullanıyorum ve sol taraf her iki ameliyatımda da daha hızlı iyileşti.
iyileşme için beklenen süre de farklı herkeste. en iyisi sabretmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…