- 6 Nisan 2008
- 142
- 2
- Konu Sahibi boncuk2334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy süper yA demekki gerçekten okadar doğal duruyor..yeniinci firmasıyla tekrar görüştüm..yakında yollucaklar ..Sbedeni bana uygun görmüşler..yanlız kızlar benim korkum komik ama mesela sert oturduğumuz zaman patlar bunlar :) ay düşünsenize bicafede filansınız ve patlayıvermiş birden..sönüvermiş poponuz..birde dışardan dokunulduğunda anlaşılıyormu mesela arkadaşınız dokundu olur ya kızlar arasında şaka kıvamında ay anlaşışırsa rezil olurum..çünkü ben kimseye söylemicem..bilsinler istemiyorum ya..
bende merak ettim kııı alıp kullanmam lazım zaten popom küçücük :çok üzgünüm:
teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
ay inşallah ya inşallah çok memnun kalırım..vallahi kendimi okadar adapte ettim ki bu ürünü eğer memnun kalamzsam yıkılırım resmen..acaba silikon mu olması daha iyi süngermi..sünger daha iyi gibime geliyor ama ya incelirse zamanla..birde ben S beden sipariş verdim umarım yeterli büyüklüğü sağlar..yarını iple çekiyorum ama ben almak için gitmeye utanıyorum inşallah hep bayan çalışıyordur alıp atrkama bakmadan bile kaçarım artık birdaha da uğramam oraya :roflol: eve gelir gelmez denicem kızlar dener denemezde burdayım merak etmeyin..hayal kırıklığına uğramazsın arkadaşım.için rahat etsin.kullanır kullanmaz mesaj yaz buraya olurmu.yorumlarını bekliyoruzzzzzzz.....
yok canım bunu hemen almıcam..dediğin gibi önce yeniincininkini görmem lazım..ama daha sonra memnun kalsamda bunu da denemk istiyorum..çünkğ sanki en güzeli bu 70 ytl olamış gibime geliyor..ya buarada inşallah yarın gelir ürünüm..kıvılcım bence bu ürünlerin hepsini birden alma.yeni inci gelsin dene kullan biraz.20 ytl ile 70 ytl arasında çok fark var.belki seninki de kullanışlı olur.
yok canım bunu hemen almıcam..dediğin gibi önce yeniincininkini görmem lazım..ama daha sonra memnun kalsamda bunu da denemk istiyorum..çünkğ sanki en güzeli bu 70 ytl olamış gibime geliyor..ya buarada inşallah yarın gelir ürünüm..