Silikon göğüslüler,yaptırmak isteyenler çok önemli

anika hnıma,,,gözümüz kör değil kulagımızda sağır değil ! o senin arada kalmışlığın,,,,ameliyata girmek ve bu kararı vermek senin azımsadığın kadar küçük bi olay değil,o kararı verene kadar aylar geçio kişisene göre belkide yıllar,,,kimse gözlerini kulaklarını kapayıp karambole girmiyo ameliyata,,bizim adımıza telaşlanma istersen insanın sağlığına gelince,psikoloji demek sağlık demek ! sağlam psikolojisi olan insanlar kanseri yeniyolar,psikoloji bu kadar önemli bunu anlatmaya çalışıyorum sana =) hatta diorum ki senin gibi kötüsünü düşünecek olursak,ALLAH KORUSUN kanser olacağımız varsa da bu psikolojiyle onu da yeneriz =)) ayrıca inan senin şuan ki psikolojin bizim psikolijiden daha kötü,bence kararını ver çok kafanıda yorma,,ya yaptır yada yaptırma ama kararnı ver kimsenin kafasınıda karıştırmaya çalışma kendi adına düşün kendi adına teleşlan herkes kendini düşünür sen takılma

Naci Çelik'e bu soruyu sormus bulundum onun baslıgında ve ne kadar sacma oldugunu bir kez daha anladım.takılmayalım bence böyle gereksiz ayrıntılara..

pekala madem bukadar gereksiz vücut neden reaksiyon gösterip vücutla arasına engel koymak için kapsül oluşturuyormuş?

Son düzenleme:
hadi bunu geçtim.bi dergide okudum silikon insan vücudu için en zararlı maddeymiş.neden protezleri silikondan yapıyorlar ozaman.ayrıca ben hayıtla büyttüm bayağı göğüslerimi artık çok mutluyum.benim gibi ameliyatla ilgili çekinceleri olanlara işallah fayda eder

Merhaba.Size bu bilgiyi veren doktoru çok merak ettim.Yerli yabancı o kadar yazı okudum hiç böyle bir bilgiye rastlamadım.Şunu dese anlarım.Bu ameliyat söylenildiği kadar kolay ve masum değil.Komplikasyon riski fazla.Her zaman istenilen sonuç alınmıyor vs vs.Bunları da zaten biliyoruz.Siz çıkabilecek sorunlara hazırsanız ve kararlılığınız varsa ameliyat olun.Yoksa serbest radikal vs bunlar bana biraz anlamsız geldi.Ama iyi düşünün çünkü çok zor bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…