Merhaba kızlar bu siteye sırf bunu söylemek için açtım.yaklaşık 2yıldır üye olmadan takip ediyordum ve bende silikon operasyonu istiyordum.çünkü benm göğüslerim hiç yok.9 yaşındaki bir kız kadar gibi.bildiğiniz tahta.ŞİMDİ SÖYLEYECEKLERİM!!!!!!! benm plastik cerrah doktor bi arkadaşımla konuştum silikon implantlar hakkında.yani silikonlar hakkında.BEN İŞİN ŞEY KISMINDNA ÇOK KORKUODUM.SONUÇTA YABANCI Bİ MADDE OLARAK ALGILIYOR VÜCT ONU.. VÜCUD DOKULARIYLA TEPKİMEYE GİRMİYOR DESELERDE GİRİYOR.belki çözünme anlamında dil ama vücut onu sürekli yabancı bi cisimee nasıl serbest radikallerle savunma sistemi oluşturuyor ya ona da aynısını uygulamasıı.BİLİNDİĞİ ÜZERE SERBEST RADİKALLER YAŞLANMA SÜRECİNİ BAŞLATAN ÖNEMLİ BİR OLGU.yani çok kararsız kaldım inanın bu operasyona hepinizden çok ihtiyacım var ama vücudum güzle olcak diye yüzümden mi oluyım diyorum.çünkü serbest radikaller vücudmuz yaşlatıyor buda yüzüm zmanla çökmesi..yüzümü diri gösteren bağ dokulrıma zarar vermesi demek...silikonlar vücutlla tepkimeye girmio demeleri sadece çözülme anlamındaaa...bunu 1 saat doktorla konuştum.siz ne diyorsunuz birde siz doktorunuza sorup cevaplarmısınız lütfen..yorumlarıbnnızı bekliyorum....sevgiyle kalın