benim doktorum bir gün kalacağımı söyledi..diğerlerini bilmiyorum..kesin bişey diyemicem..
maviş konuyu araştırmadna yorum yapya demişsin. sen benm ne kadar araştırdığımı biliyormsunda konuşuyorsun.bu sorduğum doktorun yazılarını okumuştum söylememişti.fda onaylıdır vs demişti.ama benm dediğim konu hakkında kimse düşünmemişti...yani bend eburda kötülüğümüze konuşmuyorum.yoksa inanın içi kararn en çok benm şuanda. ama taktırıncada daha beter olurum gibi gelio..yanii siz diğer ameliyat risklerini boşverin onlar her ameliyatta var siz sadece doktorunuza az da olsa SERBEST RADİKAL YARATIRMI BUNU SORUN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!maviş ağır konuştuğum için özür dilerim ama psikolojim bozulduğu için herkesin önünde tekrar özür dilerim cnm
anladım! sanırım kişiden dişiye değişiyor ya da doktora göre mi bilemiyorum..peki kime yaptırdın acaba?
ay cok sevindim buna:) cok teşekkürler bir de ücreti merak ettim bir de kime yaptırdın ameliyatını..cok soru sordum ama deneyimli arkadaşların söyledikleri cok önemli benim için
risk derken ameliyat komplikeleridil..sızma patlama enfeksiyon yada dönmeden bahsetmiyorum yada emzirememem. çok daha ciddi bişiyden bahsediyorum..... serbest radikallerdne bahsediyorum kanser yapıp yaşlandıran... ADAM BU KONUDA KESNLKLE RİSK VAR HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN DİYOR GENEDE BİLE BİLE LADES Mİ DİYCEKSNİZ..ONUN YERİNE SİZDEN DOKTORLARINIZLA GÖRÜŞMENİZİ VE TÜM SONUÇLARI BURDA PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUMMMMM!!!
ama doktor tabiki mbu minimal etkiyi ama sürekli devam eden etkiyi! söylemiycektir yoksa nasıl para kazancakkkkeşke kesn bi kanıt verebilse bize offffffffffffffffffff.çok dertliymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Noyan ameliyat tekniğin neydi 7 yıl uzun bi zaman maşallahdiyelim emzirirken herhangi bir sorunla karşılaştın mı zamanla deformasyona uğradı mı göğüslerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?