bence sigara cildi daha çabuk yaşlandırıyorayrıca alkol de, ayrıca ultraviole ışınlar da,ayrıca hava kirliliği de, ayrıca stres ve gerginlik de,ayrıca uykusuzluk da,ayrıca yanlış beslenme de,,, bu ayrıcalar böyle uzar gider.devam edebilirim dilerseniz tabiki
Içten çökmek demek tabiki belli olucak dışardan.. Yani kırışıklıklardan ziyade yüzün incelicek erkek cildi gibi..diriliğini dolgunluğunu kaybedicek demek....18 yaşındayla 27 yaşındakinin cildine ikisndede kırışıklık yoktur ama biri daha yaşlı görünür nedne gençliğini veren o dirilk yoktur yüznde 27 yaşında olnada.not: Bunu ben söylemiyorum dermotologlar ve plastik cerrahlar söylüyor
yanlış benlenme o bu vs vs diyorsunuz son çiçek bunları bizde biliyoruz heralde...ama memenin içindde durup sürekli bu yan ürünü oluşturan bişiyle dolaşmak istemezdin dilmi. ayrıca silikonların uzun vadede kesn kanser yapmıycak die hiç bi şekilde kanıt yok. evet fda yıllardır araştırıyor ama yinede kesn konuşamıyor.nedne çünkü kesinleşmiş bişiy yok...ayrıca vücüdum güzel olsada yüzüm güün be gün yaşlanıp çökeceğine taktırmasam mı diyorum bende çok kararsız kaldım.çüünkü benm durumum yani göğüslerim hepinizden vahim olduğuna eminim.lütfen bunu daha iyi araştırıp paylaşalım.sevgilerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?