Silikon göğüslüler,yaptırmak isteyenler çok önemli

annika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
128
0
46
Adana
Merhaba kızlar bu siteye sırf bunu söylemek için açtım.yaklaşık 2yıldır üye olmadan takip ediyordum ve bende silikon operasyonu istiyordum.çünkü benm göğüslerim hiç yok.9 yaşındaki bir kız kadar gibi.bildiğiniz tahta.ŞİMDİ SÖYLEYECEKLERİM!!!!!!! benm plastik cerrah doktor bi arkadaşımla konuştum silikon implantlar hakkında.yani silikonlar hakkında.BEN İŞİN ŞEY KISMINDNA ÇOK KORKUODUM.SONUÇTA YABANCI Bİ MADDE OLARAK ALGILIYOR VÜCT ONU.. VÜCUD DOKULARIYLA TEPKİMEYE GİRMİYOR DESELERDE GİRİYOR.belki çözünme anlamında dil ama vücut onu sürekli yabancı bi cisimee nasıl serbest radikallerle savunma sistemi oluşturuyor ya ona da aynısını uygulamasıı.BİLİNDİĞİ ÜZERE SERBEST RADİKALLER YAŞLANMA SÜRECİNİ BAŞLATAN ÖNEMLİ BİR OLGU.yani çok kararsız kaldım inanın bu operasyona hepinizden çok ihtiyacım var ama vücudum güzle olcak diye yüzümden mi oluyım diyorum.çünkü serbest radikaller vücudmuz yaşlatıyor buda yüzüm zmanla çökmesi..yüzümü diri gösteren bağ dokulrıma zarar vermesi demek...silikonlar vücutlla tepkimeye girmio demeleri sadece çözülme anlamındaaa...bunu 1 saat doktorla konuştum.siz ne diyorsunuz birde siz doktorunuza sorup cevaplarmısınız lütfen..yorumlarıbnnızı bekliyorum....sevgiyle kalın

Dr.umuza bu soruyu sormak için biraz geç kaldık, ama şunu düşünmek lazım, silikonlanıp da psikolojinden sebep ömrüne ve yüzüne katacağın mutluluk mu, tahta gibi bi göğüsler yüzünden mutsuzluğu her halinden belli bi yüzle ,içten içe kendine, yaşlansan dahi ,kızıp durarak yüzünü buruşturman mı !!

bence sigara cildi daha çabuk yaşlandırıyor ayrıca alkol de, ayrıca ultraviole ışınlar da,ayrıca hava kirliliği de, ayrıca stres ve gerginlik de,ayrıca uykusuzluk da,ayrıca yanlış beslenme de,,, bu ayrıcalar böyle uzar gider.devam edebilirim dilerseniz tabiki

doğru bencede:) fazla ayrıntı düşünmemek lazım.

evet şimdi doktorunuz size.. her nefes alışta zaten üretiyorsunuz bunu diycekk eminim. ama yüzünüüz kırışmıycak içten çökücekkk daha beter... yoksa sizden çok benm ihtiyacım varrr...bunu bi doktorlarınıza sormanız.çünkü titanyum kaplı s,l,konlar varmış..titanyum ve çerrahi çelik normalde tıbta kullanıyor vücut reddetmez diee. ama titantum kaplılar daha pahalıı ve sanırım yeni bir uygulama lütfen dpoktorlarınızdna bilgi alın kızlar ve burda paylaşalımm OKUYUNNNNNNNNNNNNNNNN LÜTFENNNN

ben anlamadım yüz nasıl içten çöküyor? gerçekten bilmediğimden soruyorum.eğer dışardan belli olmayacaksa problem yok gibi sanki..bence eğer gerçekten istiyorsan taktır silikon sonucta bi defa bu hayata geliyoruz keşke yaptırsaydım dememek lazım.

yanlış benlenme o bu vs vs diyorsunuz son çiçek bunları bizde biliyoruz heralde...ama memenin içindde durup sürekli bu yan ürünü oluşturan bişiyle dolaşmak istemezdin dilmi. ayrıca silikonların uzun vadede kesn kanser yapmıycak die hiç bi şekilde kanıt yok. evet fda yıllardır araştırıyor ama yinede kesn konuşamıyor.nedne çünkü kesinleşmiş bişiy yok...ayrıca vücüdum güzel olsada yüzüm güün be gün yaşlanıp çökeceğine taktırmasam mı diyorum bende çok kararsız kaldım.çüünkü benm durumum yani göğüslerim hepinizden vahim olduğuna eminim.lütfen bunu daha iyi araştırıp paylaşalım.sevgilerrrrr

Içten çökmek demek tabiki belli olucak dışardan.. Yani kırışıklıklardan ziyade yüzün incelicek erkek cildi gibi..diriliğini dolgunluğunu kaybedicek demek....18 yaşındayla 27 yaşındakinin cildine ikisndede kırışıklık yoktur ama biri daha yaşlı görünür nedne gençliğini veren o dirilk yoktur yüznde 27 yaşında olnada.not: Bunu ben söylemiyorum dermotologlar ve plastik cerrahlar söylüyor

ben araştırdım ama bununla ilgili nette hiçbirşey bulamadım.
neyse sonucta herkes birşeyleri göze alarak oluyor bu ameliyatları herkesin kendi secimi.ama cok düşük bir olasılık için cok istediğin birşeyden vazgecme bence.eğer imkanın varsa iyi güvenilir bir doktora yaptır bence.

üstelikde annem ve kocam kattiyen izin vermiyor gizli olucam tabi bu şüphelerimden kurtulabilirsem.lütfen doktorlarınıza sıkı sıkı sormayı unutmayalım.yani çok minimal olsada doktordan cevap bekleyelim.yada beklesekde tıp gelişir mi acaba( pufffff

anladım sen de haklısın her olasılığı düşünüyorsun.ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.sonucta insanlar stresten cok daha fazla cöküyor küçük göğüslerini hergün kafaya takıp üzülmek de çökertir insanı hem de silikonun yaslandırması bi olasılk ama bu kesin.stres insanı mahveder.
ben bu konuyu naci çelike soru kısmında sordum eğer yanıtlarsa hepimiz en doğru cevaba ulaşırız.

Son düzenleme:
ama doktor tabiki mbu minimal etkiyi ama sürekli devam eden etkiyi! söylemiycektir yoksa nasıl para kazancakkk keşke kesn bi kanıt verebilse bize offffffffffffffffffff.çok dertliymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım cok ınce seylere takılıyosun.. kalbınde sorun olanlarada pıl takılayolar yada stand takıyolar oyle ınce dusunursen daha cok cokersın..valla benı plajda bıkını gıyememenın stresı ve ıstedıgım kıyafetlrı gıyemememın ezıklıgı daha cok yıpratıyodu..sımdı ıse gydıgım her sey yakısıyo,kafamda bı takıntı yok bunlar ne kadar kucuk dıee..
daha ne ısteyeyyım ozguvenım bulutlarda gogsumu gere gere gezıyorum..
senın kararın sonucta kendını nasıl mutlu hıssedecsen ole davran ama bana sorarsan yaptırdıktan sonra cok mutlu olacaksın

KIZLARR MORALİM BOZUYKDU ÇOK KÖTÜ HABER ALDIM.Bİ DOKTORA MAİLYOLUIYLA SORDUM ADINI BURDAN VERMEK İSTEMİYORUM.ÇOK TANINMIŞ DOKTORRRR..........AYNEN AKTARIYORUM: yazdıklarınız doğru.bilgimizin sınırı son 30 seneye dayanıyor ve henüz ideal protez üretilmedi.belli bir risk kesinlikle alıyorsunuz.belli bir risk kesinlikle alıyorsunuz;bu konuda en ufak bi şüpheniz olmasın!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahanda bunu demişş......ağlıyorum kızlar ...çok üzüldüm ya..bi doktor ki bunu dedii. ben AÇIKCASI DÜRST OLMIYCAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM EE PARA KAZANIO BU YOLLA YOKSA KİMSE OLMAZZZ..

ben dürüst olmayıp söylemiyceğini sanmıştım ama öyleymiş..diğer açtığım başlığı okursanız daha iyi anlıycaksınız..çok üzüldüm.ne yapıcam bilmiyorum .tıbbın gelişmesini bekliycem offfff

ben bu yan ürünu ömür boyu vücudumda tutarak dolaşacağım.kanser olayına gelince,günümüz kanserlerinin %50 si akciğer kanserine bağlı ÖLÜMLERden oluşuyor.yani asıl kanser bizim cebimizde gezen sigaralar.ben kullanmıyorum,ve kullanmayarak hem cildime hem bedenime zarar vermiyorum.ama sigara olmasa da, bu sefer GDO'lu ürünler..yediğimiz her şeyde gdo,suni gubrelerle oluşmuş,bollllll hormonlu sebzeler meyveler.kanseri vücudumuza bilerek kendimiz sokuyoruz.ve önüne geçemeyeceğiz bunun.silikon kanser yapar mı yapmaz mı araştırıladursun,milletimiz sigaranın,pis havanın,hormonlu gıdaların yol açtığı hastalıklarla uğraşıyor.yani asıl kanser gözümüzün önünde.asıl kanser ozon tabakasındaki o koca delikte.o yüzden silikondan hiç korkum bile yok.ona sıra gelene kadar ohooo :)

cildin en büyük düşmanı bu ve bunun gibi binlerce şeydir.silikonun cok bi etkisi olacağını sanmıyorum.

doktor dedi.. ayrıcaa bu sürekli devam ederek gidicek bişiyy.....uyurken ayıkkken ....of ya öle moralim bozulduki ya....

soncicek'in söylediklerine katılıyorum.Eğer bu ayrıntılar düşünülürse kimse ameliyat olamazdı.Ne diyeyim umarım kimseni başına böylesi bir sorun gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…