Dr.umuza bu soruyu sormak için biraz geç kaldık, ama şunu düşünmek lazım, silikonlanıp da psikolojinden sebep ömrüne ve yüzüne katacağın mutluluk mu, tahta gibi bi göğüsler yüzünden mutsuzluğu her halinden belli bi yüzle ,içten içe kendine, yaşlansan dahi ,kızıp durarak yüzünü buruşturman mı !!
Güzel özetlemissin poisacım.
Ben de konu sahibine düşüncemi aktarmak istiyorum;
Üç günlük dünya be arkadaşım şu hayatta en büyük yaşlanma nedeni hatta yaşlanmayı geçtim tüm hastalıkların ortak nedeni STRES. Çok şanslıyız ki silikon stres yapmıyor :)) Tam tersi söküp atıyor :)
Silikonlu halimle yeni bir hayata kapı açtım ben. Ve bilseydim ki bu halimle 1 gün yaşayacağım yine yaptırdım. Zaten benim yaşamın kıyısından dönmüşlüğüm ve anında bu ameliyat kararını almışlığım var.
Ben hem yeniden doğdum :) Ruhum bir bebek gibi pembe bir bulut tabakası ayaklarımın altında ve mutluluk enjekte edilmiş gibiyim. Doğrudur yaşlandırıyordur ama ben yinede bir çift silikonu tercih ederim.
Yaşlanmaya gelene kadar ameliyat sırasıda anestezi alıyoruz bu da zararlı, bahsetmişler sigara alkol vs. o konulara hiç girmiyorum aynen katılıyorum. Hani sigara mesela vucudu ağır ağır yıpratıyor. Bu bahsettiğin zararın etkileme boyutu nedir. Benim 1 yıl oldu aksi yönde gençleşiyorum :)
Yirmi küsürlü yaşlarımdayım. Tam keyfini çıkarıp psikolojimin törpüleneceği zamanlarım. 10 sene sonrasını düşünseydim çoluk çocuk hesabı da yapardım. Ben şu anı düşünüyorum. Nefes aldığım zamanı. Hayat ertelediğiniz hayalleri veya isteklerinizi gerçekleştirmeniz için kendini yeniden amorti etmiyor.
Ben ameliyat olmadan önce görüşmeye gittiğmimde olumlu ve olumsuz hangisi ağır basarsa ona göre karar vereceğim diyordum. Ve olamam gözüyle bakıyordum. Nasıl olsa vazgeçerim düşüncesi hakimdi. Bence sen ısrarla bir olumsuzluk çıkarmaya çalışıyorsun. Kendini en başta inandırmaya ikna etmeye çalışıyorsun. Senin tercihindir ama şu bir gerçek hepimiz yaşlanacağız tabi ömrümüz yettiğince. Ama çabuk ama geç.
Bu ameliyattan sonra gelen keyfe, desteksiz çamaşır giymeye veya hiç giymemeye paha biçilemez. Yeniden doğdum, mutluyum, gerisi teferruat.. Bu mutluluğu tattımya gam yemem :)