Silikon göğüslüler,yaptırmak isteyenler çok önemli

Güzel özetlemissin poisacım.
Ben de konu sahibine düşüncemi aktarmak istiyorum;

Üç günlük dünya be arkadaşım şu hayatta en büyük yaşlanma nedeni hatta yaşlanmayı geçtim tüm hastalıkların ortak nedeni STRES. Çok şanslıyız ki silikon stres yapmıyor :)) Tam tersi söküp atıyor :)

Silikonlu halimle yeni bir hayata kapı açtım ben. Ve bilseydim ki bu halimle 1 gün yaşayacağım yine yaptırdım. Zaten benim yaşamın kıyısından dönmüşlüğüm ve anında bu ameliyat kararını almışlığım var.
Ben hem yeniden doğdum :) Ruhum bir bebek gibi pembe bir bulut tabakası ayaklarımın altında ve mutluluk enjekte edilmiş gibiyim. Doğrudur yaşlandırıyordur ama ben yinede bir çift silikonu tercih ederim.
Yaşlanmaya gelene kadar ameliyat sırasıda anestezi alıyoruz bu da zararlı, bahsetmişler sigara alkol vs. o konulara hiç girmiyorum aynen katılıyorum. Hani sigara mesela vucudu ağır ağır yıpratıyor. Bu bahsettiğin zararın etkileme boyutu nedir. Benim 1 yıl oldu aksi yönde gençleşiyorum :)

Yirmi küsürlü yaşlarımdayım. Tam keyfini çıkarıp psikolojimin törpüleneceği zamanlarım. 10 sene sonrasını düşünseydim çoluk çocuk hesabı da yapardım. Ben şu anı düşünüyorum. Nefes aldığım zamanı. Hayat ertelediğiniz hayalleri veya isteklerinizi gerçekleştirmeniz için kendini yeniden amorti etmiyor.

Ben ameliyat olmadan önce görüşmeye gittiğmimde olumlu ve olumsuz hangisi ağır basarsa ona göre karar vereceğim diyordum. Ve olamam gözüyle bakıyordum. Nasıl olsa vazgeçerim düşüncesi hakimdi. Bence sen ısrarla bir olumsuzluk çıkarmaya çalışıyorsun. Kendini en başta inandırmaya ikna etmeye çalışıyorsun. Senin tercihindir ama şu bir gerçek hepimiz yaşlanacağız tabi ömrümüz yettiğince. Ama çabuk ama geç.
Bu ameliyattan sonra gelen keyfe, desteksiz çamaşır giymeye veya hiç giymemeye paha biçilemez. Yeniden doğdum, mutluyum, gerisi teferruat.. Bu mutluluğu tattımya gam yemem :)

Vücudumuzda kanser ve kalp gibi hastalıklar için bir savaş veriyoruz. Kontrol edilmesi gereken düşmanlardan biri de serbest radikaller. Serbest radikaller somatik hücrelere ve bağışıklık sistemine saldıran moleküllerdir. Antioksidanlar da bu serbest radikallerin etkilerini nötralize eden, kanser, kalp hastalıkları ve erken yaşlanmaya neden olacabilecek zincir reaksiyonlarını engelleyen moleküllerdir.

Oksidasyona neden olan serbest radikaller temel olarak oksijen kaynaklı metabolitler, (süperoksit anyonları O2-, hidrojen peroksit H2O2, hidroksil radikali OH0) hipoklorik asit, kloraminmler, azot dioksit, ozon ve lipit peroksitlerdir. Bunlar organizmalar tarafından hücre içinde mitokandriyal solunum zincirinde, ya da hücre dışında, özellikle de fagositler tarafından oluşturulur.

Serbest radikal oluşumuna sigara, hebisit ve pestisitler, çözücüler, petrokimya ürünleri, ilaçlar, güneş ışınları, X-ışınları, hatta yiyeceklerde bulunana bazı bileşikler neden our. Hatta ve hatta egzesizler de oksijen kullanımındaki artışla beraber serbest radikal oluşumuna neden olur.

ALINTIDIR

aman cnm lafım yok göğüslerinin olması seni bukadar mutlu ediyosaaa...ne kadar takmışsın demekkiya.ben bile okadar ihtiyacım varken snein kadar takmıyodum.sahte şeylerin seni bukadar mutlu etmesi hoşuma gitti.sonuçta snein değil.doktorun emeği o.ama böyle olumlu bakmana çok sevindim cidden.umarım hiç bi aksilik çıkmaz hayatında cnm

benm bu konuyu açma amacım sizi olumsuzluğa süreklemek değil doktorlarınıza sorup gerçekliğinin ne derece olduğunu öğrenmek içndi.ben bir kaç doktora sordum fakat herkesede sormam mümkün değil.bi doktorunuza sorun dedim.çok şeymi istedidim bilmiyorum.kusura bakmayın kızlar

Yaptırana kadar bende pek inanmıyordum ama bedenimdeki herhangi bir bölgeden farksız. Yabancı bir his duymuyorum dokunduğumda veya baktığımda. Beni yeniden toparlamaya yetti de arttı bunu dile getirdim ben.
Ben aileden gelen genetik yapımızın kurbanıydım göğüssüz olarak dünyaya gelmiş olmam benim bu şekilde hayatımı sürdürmem gerektiğine işaret etmiyordu. Yazın dolgulu bikini aramak, ekstra dolgululara rağmen resimlerde popomun daha önce çıkmasından, arkadaşlarımın sende zaten göğüs yok o kıyafeti giysende dikkat çekmezsin demesinden, birinin yanında çıplak durmaktan rahatsızlık duymaktan bık-mış-tım.
Beni bu sahte şey dediğin hayata bağladı. Ve yapay bir his vermiyor bana veya bir başkasına. Etrafına bir baksana böylesi bir mutluluğu tatmak için biz her şeyi göze almışız zaten. Ve buna da değmiş daha ne olsun. Kozmetik ürünlerde cildi deforme ediyor bunu hepimizde biliyoruz -makyaj yapmayanları saymıyorum- ama günlük yapanlar bir kez olsun artık bırakıyorum demiş mi?

Yazdığın konuya lafım yok, uyarıdır dikkat çekmek içindir, yaptıracak olanlar değerlendirme kıstaslarına alabilirler. Benim psikolojik olarak o kadar çok sebebim vardı ki, daha öncesinde okusamda umursamazdım. Dileyene göre bu benim eksiğim olabilir, olsun bu da benim tercihim. Bir yıl oldu daha bir gün bile neden yaptırdım demedim.

Özetle herkes kendi tercihini yapar. Ben oturup yaşlanacağım diye pimpiriklenmeyeceğim. Sonuçta bu ameliyatı olanda olmayanda yaşlanacak. :) Kimimizin yılları kimimizin günleri sayılıdır. Bilemeyiz.

Önemli olan nasıl yaşlandığımız değil, nasıl yaşadığımızdır..
Senin zaten yazdıklarından bu ameliyatı olmaya niyetin olmadığın belli hani yer yer çokk istiyorum desende neyi, neden, niçin, istediğin belli değil. Yazdıkların A-Z tutarsız. Kendini mi yoksa buradakileri mi ikna etmeye çalışıyorsun anlamadım. Tıbbın ilerlemesini bekleyeceğim diyordun bekle ama içine "sahte" bir sey koymadan bir sey yapamayacaklar.
Sen aynen devam et hepimizden çok yaşa, sonuçta bizi neşter zoruyla ameliyat etmediler eminimki senide etmezler :)

dogru söze ne denir.harika açıklamşsın.tbrk ederim

Yahu bu kadar feveran etmişsiniz. Neden o kadar sorulduğu halde hangi doktorlarla görüştüğünüzü yazmıyorsunuz ki? Siz doktor adı vermedikçe konunun önemi olmuyor benim için. Ayrıca silikona gelene kadar bizi yaşlandıran erken ölümümüze sebep olacak bir sürü şeye maruz kalıyoruz. Serbest radikallaerden bu kadar korkuyorsanız ameliyat olmayı düşünmeyin bence.

tamamen yanlış anlamışsın.hatta hiç anlamamışsın.hepinizden çok ben istiyorum.ama doktorlarınıza sormanızı isteyip daha çok emin olmak istiyorum bu orandan.a-z tutarsız da ne demek oluyor.ben sen yüzünü bu sahte şeylere feda ettiğini bukadar rahat karşıılaman için dedim.

Arkadaşlar topiği kaldırmak istiyorum çünkü beni kesinlkle yanlış anlamışssınız..ben hepimizin sağlığı için konuşmuştum sizi karamsarlığa yüklemek için değil kusura bakmayın....konuyu nasıl kaldırabilirim silmek istiyorum yeni üye olduğum için bilmiyorum.yardım ederseniz mutlu olurum...

Açmış olduğunuz konunun silinmesi site kuralları gereği yasaktır. Eğer konunuz ilgi görmezse yorum yazılmayıp geri sayfalara kendiliğinden düşecektir.

Son düzenleme:
ben ameliyat olalı 5 ay oldu,,dün randevum vardı kontrole gittim ve dotoruma bunu sordum(saçma olduğunu bile ble),,doktorum alaylı bi şekilde güldü ve kim uyduruyo bunları ilk defa böyle bişey duydum,takılmayın böyle saçma sapan şeylere dedi.sorduma soracagıma pişman oldum ikimiz birden gülmeye başladık :))

annika hnm,,evt bencede sen göğüssüz bi bayansın ve gerçekten olmasını çok istiosun burda hemfikiriz yalan yok.şayet,iki yapay şey seni nasıl mutlu etmiş die dalga gecercesine bi yorum yapmışsın bi arkadaşa,işte bu konuda ayrılıyoruz,azımsadığın o sana ait olmayan iki yuvarlak cisim seninde bedenine girse sende gayat mutlu olursun :) olmasan burda işin olmaz zaten:)yaptırmk isteyen ama çeşitli nedenlerden dolayı yaptıramayanlardansın işte bu yüzden tamamen kafa karıştırmaya ve moral bozmaya gelmişsin buraya,,
ama yanlış kapı,,burda silikon yaptıran herkes senden daha mutlu ve herkes senden daha az stresli :)

süper anlatmışsın öpüyorummmmmmmmm:)

doktorunuza tam olarakn ne sordunuz ve size ne söyledi.elbette istiyorum ama kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum.ayrıcca o arkadaşla dalga geçmedim başta o o şekilde cevap verince bende o şekilde yaklaştım.

çünkü bana doktor ideal protez henüz üretilmedi..araştırmalar son 30 yıla dayanıyor dedi..ve ayrıca kesn kanser yapmıyor diye bi kanıt yok.sadece kanser yapmadığı biliniyor diyor.neticede yabancı bi cisim vucudumuzda olucak.bende çok istiyorum ama iyice araştırmadan kalkışmak istemediğim için böyle bi olaya buraya yazıyorum.birazdaha objektif baka bilmenizi umuyordum.ama siz gözleriniz kör kulaklarınızda sağır gibi davranıyorsunuz.

annıkacım ınsanların vucutlarına platın takılııyor mıdelerıne kelepce kalbıne sıtent ve bunun gıbı bırcok yabancı madde takılıyor ınsanlar cok daha uzun ve saglıklı yasıyorlar sadece silikon degıl hayatım
onun ıcın bu kadar sorun halıne getımye gerek yok buda kendını ıyı hıssetmek ıcın herseye deger bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…