maviş konuyu araştırmadna yorum yapya demişsin. sen benm ne kadar araştırdığımı biliyormsunda konuşuyorsun.bu sorduğum doktorun yazılarını okumuştum söylememişti.fda onaylıdır vs demişti.ama benm dediğim konu hakkında kimse düşünmemişti...yani bend eburda kötülüğümüze konuşmuyorum.yoksa inanın içi kararn en çok benm şuanda. ama taktırıncada daha beter olurum gibi gelio..yanii siz diğer ameliyat risklerini boşverin onlar her ameliyatta var siz sadece doktorunuza az da olsa SERBEST RADİKAL YARATIRMI BUNU SORUN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!maviş ağır konuştuğum için özür dilerim ama psikolojim bozulduğu için herkesin önünde tekrar özür dilerim cnm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silikon göğüslüler,yaptırmak isteyenler çok önemli
- Konu Sahibi annika
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benim doktorum bir gün kalacağımı söyledi..diğerlerini bilmiyorum..kesin bişey diyemicem..
anladım! sanırım kişiden dişiye değişiyor ya da doktora göre mi bilemiyorum..peki kime yaptırdın acaba?
- 18 Ocak 2011
- 37
- 0
- 96
maviş konuyu araştırmadna yorum yapya demişsin. sen benm ne kadar araştırdığımı biliyormsunda konuşuyorsun.bu sorduğum doktorun yazılarını okumuştum söylememişti.fda onaylıdır vs demişti.ama benm dediğim konu hakkında kimse düşünmemişti...yani bend eburda kötülüğümüze konuşmuyorum.yoksa inanın içi kararn en çok benm şuanda. ama taktırıncada daha beter olurum gibi gelio..yanii siz diğer ameliyat risklerini boşverin onlar her ameliyatta var siz sadece doktorunuza az da olsa SERBEST RADİKAL YARATIRMI BUNU SORUN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!maviş ağır konuştuğum için özür dilerim ama psikolojim bozulduğu için herkesin önünde tekrar özür dilerim cnm
önemli deil.sana demek istediğim içini ferah tut sonuçta yaptırmasan daha çok pskolojikmen çöküceksin bunun sonucunda beden olarakta yüz olarakta çökmedir..bence sen bilirsin ama yinede yaptırırsan daha mutlu olucana eminim..
- 18 Ocak 2011
- 37
- 0
- 96
anladım! sanırım kişiden dişiye değişiyor ya da doktora göre mi bilemiyorum..peki kime yaptırdın acaba?
ben henüz yaptırmadım görüşmeye gittim.ve gün aldımdr.melike erdim tafsiye ederim çok iyi cana yakın ve sempatik biri insana güven veriyo..ist daysan bi görüş derim..
ay cok sevindim buna:) cok teşekkürler bir de ücreti merak ettim bir de kime yaptırdın ameliyatını..cok soru sordum ama deneyimli arkadaşların söyledikleri cok önemli benim için
prof.dr mesut özcan
risk derken ameliyat komplikeleridil..sızma patlama enfeksiyon yada dönmeden bahsetmiyorum yada emzirememem. çok daha ciddi bişiyden bahsediyorum..... serbest radikallerdne bahsediyorum kanser yapıp yaşlandıran... ADAM BU KONUDA KESNLKLE RİSK VAR HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN DİYOR GENEDE BİLE BİLE LADES Mİ DİYCEKSNİZ..ONUN YERİNE SİZDEN DOKTORLARINIZLA GÖRÜŞMENİZİ VE TÜM SONUÇLARI BURDA PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUMMMMM!!!
risk derken ameliyat komplikeleridil..sızma patlama enfeksiyon yada dönmeden bahsetmiyorum yada emzirememem. çok daha ciddi bişiyden bahsediyorum..... serbest radikallerdne bahsediyorum kanser yapıp yaşlandıran... ADAM BU KONUDA KESNLKLE RİSK VAR HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN DİYOR GENEDE BİLE BİLE LADES Mİ DİYCEKSNİZ..ONUN YERİNE SİZDEN DOKTORLARINIZLA GÖRÜŞMENİZİ VE TÜM SONUÇLARI BURDA PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUMMMMM!!!
annika,tatlım,biz halimizden memnunuz güzelim.sen memnun değilsen yaptırmazsın olur biter.seni zorla yatırmıyolar ameliyat masasına.
ama doktor tabiki mbu minimal etkiyi ama sürekli devam eden etkiyi! söylemiycektir yoksa nasıl para kazancakkk keşke kesn bi kanıt verebilse bize offffffffffffffffffff.çok dertliymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Naci Bey asla öyle bir doktor değildir. Olumsuz olasılıkları saklayayım da bir hastam daha olsun biraz daha para kazanayım diyecek biri olsa zaten bugünkü konumunda olmazdı. Yüzlerce hastası onun ne kadar dürüst ve sözünü esirgemeyen bir doktor olduğunu bilir. Bana abdominoplasti yapan ve bir süre sonra meme dikleştirme operasyonu (sanırım biraz da küçültür) yapacak olan da kendisidir (abdominoplasti öncesi oldukça fazla kilo verdim ama meme operasyonu için biraz daha vermeyi bekliyorum), ondan başka bir plastik cerraha bedenimi emanet etmeyi düşünemem bile.
Belki silikonun zarar veren ve vermeyen çeşitleri vardır, açıkçası ilgi alanıma girmediği için yorum yapamayacağım... Tek bildiğim, Naci Bey olsun, diğer onun gibi mesleğine saygısı olan kaliteli hekimler olsun, doğru ve sağlıklı cevapları vereceklerine eminim.
Son düzenleme:
Noyan ameliyat tekniğin neydi 7 yıl uzun bi zaman maşallah diyelim emzirirken herhangi bir sorunla karşılaştın mı zamanla deformasyona uğradı mı göğüslerin?
kas alti damla silikon uygulandi. yeterli sutum olmadi ama 14 ay emzirdim bebegimi. sutumun az olma sebebi de gogus dokumun yetersiz olmasiydi. zaten ameliyat olma sebebim de buydu, nerdeyse hic yoktu gogsum.
en ufak bir deformasyon olmadi. sarkma da olmadi...