How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Silikon göğüs ucu derdi

Karakaya ceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
3
0
36
35
Bebeğim bugün 4 ayını doldurdu.doğduğundan beri bir kere olsun göğsümü ağzına alıp emmedi.zorla göğsümü ağzına soksam bile damaklamıyor. ilkin sağıp kaşıkla verdim daha sonra bu göğüs uçlarını öğrendim ve onunla vermeye başladım ilkin sağıp vermektense uçlukla verdiğime şükrediyordum fakat şuan ellerini keşfetti ve sürekli emzirirken uçluğa parmağını sokup çıkartıyor ve sonra süt gelmediği için çığlık çığlığa bağırıyor.geceleri uyurken silikonsuz vermeye çalıştım göğsümü ama uyku arasında bile almadı.internette okudum üç gün aç bırakanlar varmış göğsüne alışsın diye sizce üç gün aç bırakmak normal mi?yardımcı olursanız çok sevinirim

Yok canım normal değil sakın aç bırakma allah korusun bağırsakları tam gelişmemiş diye animsiyorum yalancı emzik emiyor mu

Evet yalancı emzik alıyor.üç gün aç kalmasından kasıt şu bayanın bir tanesi sütünü sağıp çok az az vermiş çünkü bebekler çok aç olursa da etmeyi reddediyor. üç gün hiç silikon kullanmamış ağladıkça göğsünü vermiş ama üç günün sonunda göğsünden almaya başlamış

Bebek 3 gün aç kalırsa siz nasıl dayanacaksiniz. Bunu yapana vicdansiz derim kusura bakmayın. Evet çok zor bilirim ben de kullandım. Asla bebeğinizi zorlamayın. Benimki 2. Ayda bıraktı. O zamana kadar ben de zorlamistim ama asla almadı. Bir gün sling de iken göğsüm açıktı bebeğim dikey pozisyondaydi hiç umudum yoktu ama tuttu. Sevinçten ağladım diyebilirim. Daha sonra hemen bırakmadı silikon ucu ama ben ara ara denedim önce memeyi vermeye çalıştım zorlamadan almıyorsa slikon ile devam ettim. Yavaş yavaş alıştı. Keyifli olduğu zamanlarda deneyin. Bir de farkli emzirme pozisyonlari deneyin. Bazı bebekler yatay bazıları dikey tutmayı başarır. Ben öyle yaptim. Hatta yatırın ve üzerine siz 4 ayak uzerinde duracak şekilde eğilip tutturmaya çalışın. Benim sütüm az oldüğün halde emmeye alıştı sizinki de aciktikca alisir kaldı ki silikon uc ile devam etse de olur yeterki emsin. Bebekler 3 şey ile öğrenir sabır güven alışkanlık. Zorlamayla sadece mecbur kaldıkları ve sizden umudu kestikleri için öğrenirler ama aranızdaki güven bagi zedelenir ki bu da daha büyük problemlere yol açar. Onun tek varlığı güveni sizsiniz bağınızı yaralamayin.

Bebeğim bugün 4 ayını doldurdu.doğduğundan beri bir kere olsun göğsümü ağzına alıp emmedi.zorla göğsümü ağzına soksam bile damaklamıyor. ilkin sağıp kaşıkla verdim daha sonra bu göğüs uçlarını öğrendim ve onunla vermeye başladım ilkin sağıp vermektense uçlukla verdiğime şükrediyordum fakat şuan ellerini keşfetti ve sürekli emzirirken uçluğa parmağını sokup çıkartıyor ve sonra süt gelmediği için çığlık çığlığa bağırıyor.geceleri uyurken silikonsuz vermeye çalıştım göğsümü ama uyku arasında bile almadı.internette okudum üç gün aç bırakanlar varmış göğsüne alışsın diye sizce üç gün aç bırakmak normal mi?yardımcı olursanız çok sevinirim
kan şekeri düşer yarı baygın hale girer doğru bir şey değil

Benim oğlumda 1 hafta kadar bırakmıştı naptıysak işe yaramadı en sonundada sütümü sağdım bi fincana içine kaşığı koydum oğlumuda göğsüme tuttum göğsümden akıyomuş gibi üzerinden sütü akıttım ağzına ve sonunda aldı tavsiye ederim bizde çok uğraşmıştık mama vermedim 1 hafta boyunca hep sağdım çok zordu ama aldı sonunda

Bebeğinz 3 gün ac kalcak sırf memeye alissin die sende yiyip içip onun açlığını izlicen. Biraz vicdan ve mantık ... evet ac bırak desek vah vah çocuğun haline

Iki saatte bile kan sekeri dusebilir...
Buyuk problemlere yok acar.
.
Allah korusun oyle birsey yapmayin

Çocuğunuz çok sevdiği bir şey varsa memenin sürün derim yalancı emzik alıyorsa memeni ver canim yalancı emzik bıraktı ole

Merhaba.Benim bebegim bir aylik.hastanedeyken göğüs ucum olmadığı için silikon göğüs ucunu tavsiye ettiler bn hep onunla emzirdim.kendi göğsünü verdiğimde de aliyo ama kendi göğsünü emdiği zaman çok gazlı oluyor bnde o yüzden silikon göğüs ucunu kullaniyorum ne yapmalıyım acaba

Bebek 3 gün aç kalırsa siz nasıl dayanacaksiniz. Bunu yapana vicdansiz derim kusura bakmayın. Evet çok zor bilirim ben de kullandım. Asla bebeğinizi zorlamayın. Benimki 2. Ayda bıraktı. O zamana kadar ben de zorlamistim ama asla almadı. Bir gün sling de iken göğsüm açıktı bebeğim dikey pozisyondaydi hiç umudum yoktu ama tuttu. Sevinçten ağladım diyebilirim. Daha sonra hemen bırakmadı silikon ucu ama ben ara ara denedim önce memeyi vermeye çalıştım zorlamadan almıyorsa slikon ile devam ettim. Yavaş yavaş alıştı. Keyifli olduğu zamanlarda deneyin. Bir de farkli emzirme pozisyonlari deneyin. Bazı bebekler yatay bazıları dikey tutmayı başarır. Ben öyle yaptim. Hatta yatırın ve üzerine siz 4 ayak uzerinde duracak şekilde eğilip tutturmaya çalışın. Benim sütüm az oldüğün halde emmeye alıştı sizinki de aciktikca alisir kaldı ki silikon uc ile devam etse de olur yeterki emsin. Bebekler 3 şey ile öğrenir sabır güven alışkanlık. Zorlamayla sadece mecbur kaldıkları ve sizden umudu kestikleri için öğrenirler ama aranızdaki güven bagi zedelenir ki bu da daha büyük problemlere yol açar. Onun tek varlığı güveni sizsiniz bağınızı yaralamayin.
Çocuğunuz çok sevdiği bir şey varsa memenin sürün derim yalancı emzik alıyorsa memeni ver canim yalancı emzik bıraktı ole
Ayva çekirdeğini kaynatınca jel gıbı oluyor onu surebılırsın.ben bir de poşet cay varya onu kullandıktan sonra göğüs ucuna koyup bekletiyordım.bende cok işe yaramıştı Insallah sende de yarar.Allah Analı babalı büyütsün🌸🌸
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?

Back