- Konu Sahibi kelebeketkisii
-
kızlar selam bende karar verdim ameliyat olmaya, kısmetse 12 gün sonra..
ama protez kas altı mı yoksa kas üstü mü olmalı bilmiyorumbüyüklügü ne kdar olmalı?birde damla mı yoksa yuvarlak protez mi kararsızım?
bana deneyimleriyle yardımcı olacak arkadaslar olursa cok mutlu olurum.simdiden tesekkurler herkeze
Hadi hayırlısı nicleyata.Karar vermişsin.zor olanı başarmışsın.Doktorun kim?Nasıl olacağı konusunda neler söyledi? Çok zayıfsan kasaltı yapıyorlar.Meme dokusu yeterliyse kasüstü..
sevgili nilçiçek gögus ölcün kactı kaç oldu acaba??merhaba, ben 6 gün önce ameliyat oldum. kas zarına yerleştirildi protezim. ilk 2 gün biraz ağrım oldu, ağrı kesici hap kullandım. şuan çok iiyiym. bugün sargılarım alındı. görüntüden gayet memnunum. doktorum ameliyatta bana söylediğinden daha büyük bi protez koymuş, başta çok üzülmüştüm ama şişlikler indikçe boyutu gayet iyiyimiş, şu an çok memnunum. doktorum akın demiralay.
300-350 cc arası çok ideal bencedesevgili jenna tesekkür ederim,cevabın için.dokturum Reha Gençosmanoğlu, izmirdeki en iyi doktarlardan biri olarak anılıyor.bana bilgileri verdi risklerini anlattı ve tercihimi sordu.ben gogüs altından istedim ileride süt kanalları vee gögüs hassasiyetiyle ilgili bir problem olsun istemedim.
ama kas altı mı yoksa üstü mü onu bilemiyorum, zayıfım ama gögüs dokum varmış o yüzden ikiside olur dedi doktor.farklarını anlattı ,risklerini ileride ne gibi farklılık olur onları gösterdi....birde dual yerleştirme varmış ama ondan hiç bahsetmedi.
buyukluk olarak yaklasık 300-350 cc falan olur dedi.birde yuvarlak proteze biraz daha mayilli gibi.ama ben cok kararsızım..:sm_confused:
neye göre yuvarlak neye göre damla protez kullanılıyor acaba??
sevgili jenna tesekkür ederim,cevabın için.dokturum Reha Gençosmanoğlu, izmirdeki en iyi doktarlardan biri olarak anılıyor.bana bilgileri verdi risklerini anlattı ve tercihimi sordu.ben gogüs altından istedim ileride süt kanalları vee gögüs hassasiyetiyle ilgili bir problem olsun istemedim.
ama kas altı mı yoksa üstü mü onu bilemiyorum, zayıfım ama gögüs dokum varmış o yüzden ikiside olur dedi doktor.farklarını anlattı ,risklerini ileride ne gibi farklılık olur onları gösterdi....birde dual yerleştirme varmış ama ondan hiç bahsetmedi.
buyukluk olarak yaklasık 300-350 cc falan olur dedi.birde yuvarlak proteze biraz daha mayilli gibi.ama ben cok kararsızım..:sm_confused:
neye göre yuvarlak neye göre damla protez kullanılıyor acaba??
sevgili nilçiçek gögus ölcün kactı kaç oldu acaba??
yuvarlakmı yokda damla mı kullanıldı??
birde protez nerden yerleştirildi..
doktormu karar verdi senin fikrinmiydi??
cok soru soruyorum farkındayım ama deneyimlemiş birinden bilgi almak başka olur.zaten ameliyata biraz zor karar verdim..
büyük veya doğal olmayacak diye cok korkuyorum
benim göğüs altı ölçüm 73. 325cc yuvarlak high profile kondu. meme ucu kesisiyle kas üstü zarına yerleştirildi. tamamen doktorumun fikriydi. bana daha iyi olacağını söyledi.bende onun deneyimlerine güvendim. kas üstü gerçekten ağrısız bi operasyon. doktor kesinlikle doğal bi görüntü olacağını garanti ediyor zaten. benim daha 1 hafta oldu ameliyat olalı. şimdi bile yapay durmuyo, zaman geçtikçe daha iyi olacakmış öle diyorlar. iyi bi doktora gittiğinden eminsen doktoruna güvenmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?