silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Kızlar süpriz ameliyat oluyorum. :) Size sorum ameliyat olursam açacağım davaya etkisi nedir bilen varmi ?

Çok sevindim canım ne zaman olacaksın ? Nasıl karar verdin böyle hemen :) Çok sevindim.
Nerde olacaksın , DR kim ?
Dava konusuna gelince bilen birinden mutlaka tam bilgi al ve ona göre hareket et cnm istersen..
Belki bu durumun için tamamen dr hatası diye rapor isterler ve sen 2. ameliyatı olduktan sonra bu rapor nasıl çıkacak.
Onun için mutlaka avukatından bilgi al cnm.. Senin adına çok sevindim..

Öncelikle çok geçmiş olsun yaşadığın her şekilde çok kötü bir tecrübe. Drunun kim olduğunu merak edip eski majlarına baktım da ilk haftalar çok memnunmuşsun hatta her mesajında herkesi o dr yönlendirmişsin bir msjnda "
kızlar ince bantlarım cıktı sonuc umdugumdan da dogal ve harıka dıkıslerım az secılıo daha 3 cü hafta olmasına rahmen dün aksam ark gösterdım bayıldılar cok yakından bakmadan dıkıslerım gözükmüo harıka ya cook mutluyuuuum" bile demişsin
Bu msjdan bir kaç gün sonra ise bandajlarımı açtığım anda bir göğüs ucum diğeri den 3 cm büyük çok mıtsuzum demissin
Benim iyice kafam karıştı

Tekrar bakıyorum bu topici 23 martta açmışsınız 15 martta ise başka bir topice göğüslerinizin albümünü yapıp koymuşsunu ve çok güzel diye yorum almışsınız. 23 martta komlikasyondan başınızı kaldıramıyorken bir hafta önce nasıl bomba gibi göğüsleriniz vardı. Rica ediyorum hiçbir amaç uğruna burda hayalleri için fikir telaşına düşen insanlarla dalga geçmeyin yanış yönlendirmeyin

Tekrar bakıyorum bu topici 23 martta açmışsınız 15 martta ise başka bir topice göğüslerinizin albümünü yapıp koymuşsunu ve çok güzel diye yorum almışsınız. 23 martta komlikasyondan başınızı kaldıramıyorken bir hafta önce nasıl bomba gibi göğüsleriniz vardı. Rica ediyorum hiçbir amaç uğruna burda hayalleri için fikir telaşına düşen insanlarla dalga geçmeyin yanış yönlendirmeyin

Canm yaşadıklarımn hiçbirini bilmiyorsun ön yargili olup yorum yapma. Benm önceki yaptığım yorumlarimda konumda ince bandaslarim çıkmıştı ince bantlarim duruyordu göğüslerim de yeni ameliyattan çıktığım için sis bomba gibi duruyordu. Evet cok buyuk hata yaptigimin farkındayım görüntüm tamamen normale dönemden acele edip konu açtım yorum yaptım sonuçlarını tam görmeden bu yüzden çok hataliyim biliyorum. Bu şekilde yorumunz beni çok inccitti

Siz incitmek değil hakikati öğrenmek niyetiyle yazdım çünkü gerçekten kafam karıştı 23 martta lokal anestezi ikinci bir ameliyat geçirmek zorunda kaldığınızı yazmışsınız ama bir hafta önce de çok memnun olduğunuzu drunuzdan çok memnun kaldığınızı yazmışsunız ve foto da konulmuş ve çok beğenilmiş
Şimdi sonraki yazılanlar doğruysa benm aklıma bu albümün sizin göğüslerinizden oluşmadığı geliyor
Kim asimetrik ve bir göğüs ucu diğerinden 3 cm farklı olan göğüse süper olmuş der ki?

Canm yaşadıklarımn hiçbirini bilmiyorsun ön yargili olup yorum yapma. Benm önceki yaptığım yorumlarimda konumda ince bandaslarim çıkmıştı ince bantlarim duruyordu göğüslerim de yeni ameliyattan çıktığım için sis bomba gibi duruyordu. Evet cok buyuk hata yaptigimin farkındayım görüntüm tamamen normale dönemden acele edip konu açtım yorum yaptım sonuçlarını tam görmeden bu yüzden çok hataliyim biliyorum. Bu şekilde yorumunz beni çok inccitti
Siz incitmek değil hakikati öğrenmek niyetiyle yazdım çünkü gerçekten kafam karıştı 23 martta lokal anestezi ikinci bir ameliyat geçirmek zorunda kaldığınızı yazmışsınız ama bir hafta önce de çok memnun olduğunuzu drunuzdan çok memnun kaldığınızı yazmışsunız ve foto da konulmuş ve çok beğenilmiş
Şimdi sonraki yazılanlar doğruysa benm aklıma bu albümün sizin göğüslerinizden oluşmadığı geliyor
Kim asimetrik ve bir göğüs ucu diğerinden 3 cm farklı olan göğüse süper olmuş der ki?

Canm tam olarak cvbimi okumamissn sanırım benm benm hatam görüntüm tam normale dönemden yorum yapmam oldugunn farkındayım. Üstelik önceki konumla ilgili tek bir albüm yapmadım şimdiki yaptığım album ilkkezdir. Benm bu konuyla ilgili tek bir amacım bir beklentim yoktur olamazda mantiginzla düşünursenz bunu goreceksinz bu konuyu açtığım da bana ne gelebilir ben ne kazanirim ne kaybederim diye düşündüğümde hicbirsey kaybetmem..arkadaslarimn tavsiyelerini kazanirim teselli bulurum diye açtım pskoljim bozuk kafam çok karışık yazdıklarımda bir hata var ise afola. Madem bukadar güvensizlik var ise özelden numaranızı verin ekliyim size canlı fotoğrafimi gösteririm hiçbir skinti yok.

Çok sevindim canım ne zaman olacaksın ? Nasıl karar verdin böyle hemen :) Çok sevindim.
Nerde olacaksın , DR kim ?
Dava konusuna gelince bilen birinden mutlaka tam bilgi al ve ona göre hareket et cnm istersen..
Belki bu durumun için tamamen dr hatası diye rapor isterler ve sen 2. ameliyatı olduktan sonra bu rapor nasıl çıkacak.
Onun için mutlaka avukatından bilgi al cnm.. Senin adına çok sevindim..

Avukat davayı bekleyin diyor ameliyat olmayin diyor. Canm ameliyata nekadar zor karar verdiğimi sadece Allah biliyor ama sonunda verdim galiba oluyorum hakkımda hayırlısı diyorum ..ve hala çok mutsuzum :KK43:

Bu ilk albüm mü diyorsunuz eski mesajlarınızda kısa süreli bir albüm yaptığınızı yazmışsınız ve çok güzel olduğunu da siz değil albüme bakan başka arkadaş söylemiş sizin yorumunuz değil yani. Hepimiz biliyoruz çok değişik şeyler dönüyo duyuyoruz
Dikkatimi çekti yani ameliyattan martın ortasına kadarki süreçte drunuza aşıksınız sonra biranda çark etmişsiniz ortada süre kısıtlamalı bir albüm bile var ama yok diyosunuz yapmayın lütfen biz kendi samimiyetimizle okuduklarımıza değer veriyoruz

Bu ilk albüm mü diyorsunuz eski mesajlarınızda kısa süreli bir albüm yaptığınızı yazmışsınız ve çok güzel olduğunu da siz değil albüme bakan başka arkadaş söylemiş sizin yorumunuz değil yani. Hepimiz biliyoruz çok değişik şeyler dönüyo duyuyoruz
Dikkatimi çekti yani ameliyattan martın ortasına kadarki süreçte drunuza aşıksınız sonra biranda çark etmişsiniz ortada süre kısıtlamalı bir albüm bile var ama yok diyosunuz yapmayın lütfen biz kendi samimiyetimizle okuduklarımıza değer veriyoruz

Nekadarini okudunuz bilmiyorum yada konuyu ben nerde bıraktım onuda unuttum ben asla album yapmadım önceki konumda iyi bakin yapmayı planliyordum yapamadım olmadı çok kötü görüntü çıktı ortaya..siz ne amaçla bu konuya yorum yapıyorsunuz ne niyetinz olduğunu anlamadım sanırım bi yakinliginz var dr ile..Eğer bir supheniz hala varsa numarimi gönderiyorum ekleyin size canlı fotoğrafimi göstereceğim bunu yapıcam hiç mecbur olmadığım halde yazık diyorum size saptirip nereye getrdiniz konuyu zaten yeterince yipranigim bu durummla ilgili ben yardım istiyorum eleştiri değil öncesi önemli değil işin sonrası önemli olmadı tamamen sonu geldiğinde berbat bi durmla karşılaştım yanilamazmi insan ilkez ameliyat oluyor ve tecrubessinz. Anliyamiyorum sizi niçin numaranızı hala gondermedinz peki ben gönderiyorum ekleyin eğer gerceksenz

Ben konuya açıklık getirdim nasılsa içim rahat geçmiş mesajlarınızı okuyan herkes benm gördüğümü görebilir ve bu tecrübesizlikle açıklanabilicek bişiy değil ki
Numara falan da geldiği yok kaldı ki görmek istediğimi nerden çıkaardınız ben size şuanki durum doğruysa ameliyyattan önceki fotolar doğru değil dedim
Tekrar geçmiş olsun daha az yanar dönerli günler diliyorum

Ben konuya açıklık getirdim nasılsa içim rahat geçmiş mesajlarınızı okuyan herkes benm gördüğümü görebilir ve bu tecrübesizlikle açıklanabilicek bişiy değil ki
Numara falan da geldiği yok kaldı ki görmek istediğimi nerden çıkaardınız ben size şuanki durum doğruysa ameliyyattan önceki fotolar doğru değil dedim
Tekrar geçmiş olsun daha az yanar dönerli günler diliyorum

Siz buraya eleştiri amaçlı yorum yapmak için gelmissnz konuma. daha beni izlemiyor şuanki fotomu bile görmediniz hiçte merak etmiyorsunuz işin astini astarini bilmeden görmeden sürekli açıp açıp okuyorsunuz nasilda ilgenmiyor görmek istemiyorsunz ? Size hiç anlam veremedim. Ben burdaki arkadaşın açtığı konuya göre tavsıye ye göre gittim ameliyat oldum lakin olduktan sonra birdaha o arkadaşı hiç göremedim bu sitede. Ben iyisiyle kotusuyle tam 4 yıldır bu sitedeyim burdayım hicbiryere gitmedim alnim açık isteyen herkese telefon numaramı verebilirim hiç zor değil. Açıkçası hakaret boyutundaki yorumlarinizn sebebi çok belli bariz hicbirsey demiyorum benm çektiğim skintilar bana yeter yaşadığım mutsuzluk tammi bundan sonra güzel gunlerim yakındır o doktor bunların hesabını vericek kurtuluşu yok. Birdaha sizi konumda görmek istemiyorum şuan aglamaktan içim dışıma çıktı bu ne bir duygu sömürüsü nede başka bi niyettr isteyen istediğini düşünebilir tek dileğim Rabbim benm düştüğüm bu durama kimse düşmesin siz bile hoşçakal.

Msladybird numarimi gönderdim. Merak etmiyorsunuz ama ben yinede gönderdim cunki benm alnim açık yaşadığım benmdir tecrubeszliktr bunu ben yaşadım ben biliyorum siz değil. Yorumlarınızı görmek istemiyorum sizinde kim olduğunuzu biliyorum. Skyeed adlı üyeyi tanıyorsunuzdr oda benm gibi yandı. Hoscakalin yinede teşekkür ederim. Tecrübeniz yorumlarinz icin

Evet dört senedir yazdıklarınız da belli "
ruzgargulcum YOGUN ISTEK UZERINE kısa surelı ALBUM yaptım:KK69::KK69:
15 Mart 2011K.İ.B. "
Yapmadığınızı söylediğiniz albüm...
Bir öyle bir böyle konuşup da sizi birdaha burda görmek istemiyorum demekle olmuyo ne yazıkki

Evet dört senedir yazdıklarınız da belli "
ruzgargulcum YOGUN ISTEK UZERINE kısa surelı ALBUM yaptım:KK69::KK69:
15 Mart 2011K.İ.B. "
Yapmadığınızı söylediğiniz albüm...
Bir öyle bir böyle konuşup da sizi birdaha burda görmek istemiyorum demekle olmuyo ne yazıkki

Yapmadım album niye yanıtlıyorsunz yapmış olsaydım bir çok kişi bu albümümü görürdü diyelimki yaptım unuttum diyelimki öncesi tam net gözüküyordu çok güzeldi peki sonrasında bu hale benmi getrdim kendimi ameliyatmi ettim ne yazikki bu şekilde yorumlarinz hickimseyi kurtarmaz belli bariz hata var ortada berbat bir durum var çok sonrasında durum böyle oldu şuanki album de ortada izlemek isteyende görür kimseden saklamayorum. Burda vakit ayırıp yazmamn nedeni yardim istemedr anliyomusunz iyi olduğunda mutluluğunu paylasirsin kötü olduğunda üzüntünü burasi bunun için var..ben numaramla fotomla burdayım her soyledigimde arkasındayım aradan 4 yıl geçmiş insan yaşadıklarını yazdıklarını yanilabilir unutabilir İnsanız sonuçta bir hata yapmışım çok erkenden konu açıp yorum yapmışım bu çok yanlış biliyorum bu yanlışmi düzeltmek için burdayım ve yardım almak için anliyomusunz ben hala burdayim.yardım edeceksenz buyrun etmiyeceksiniz gidin lütfen konumdan rica ediyorum istesem engellerim yapmıyorum gerek duymuyorum.

Ayrıca siz o alintiyi rüzgargul arkadaşın konusundan kopyalamissinz benim yazim degil yazık size ayıp değilmi amaç ne bosyere ugrasmayin yapan doktor bu halimn bedelini odemek zorunda beni tam 4 yıl oyaladi düzeltcek ti söz verdi bana ama sözünde durmadi yakında dava açılıyor

Tabiki insanlar hata yapabilir içinde bulunduğunuz duruma gerçekten üzülüyorum
Açmış olduğunuz albüm bu konuyu açmanızdan bir hafta önce olduğu için o dönemde siz ikinci ameliyatı çoktan olmuş oluyosunuz - tabi ki sizin dedikleriniz doğrultusunda-
Hata yapabiliriz doğru arkasında durup sorumluluğu üstlenmeliyiz ama
Şimdi o fotoların kime ait olduğunu ve neden bir başkasının fotosunu koyduğunuzı söylerseniz durum aydınlanmış olur

Açmış olduğunuz albüm bu konuyu açmanızdan bir hafta önce olduğu için o dönemde siz ikinci ameliyatı çoktan olmuş oluyosunuz - tabi ki sizin dedikleriniz doğrultusunda-
Şimdi o fotoların kime ait olduğunu ve neden bir başkasının fotosunu koyduğunuzı söylerseniz durum aydınlanmış olur

Siz karıştiyorsunuz ilk ameliyatimdan yaklaşık iki ay geçtikten sonra oldum ikincisini orda karışıklık olmuş öyle yazmiyordur siz tarihleri falan karıştırmayın..nese maksadiniz amacinzi sordukca hep kaçıyor aynı saçma karıştırıp anlamsız cvplar yaziorsunuz siz hala niye burdasiniz telefon numarami niye eklemediniz?

Bende simdi okudum album yaptigi yaziyor dogru :KK57:
Peki neden buraya gelip mutsuz oldugu soylesinki kafam karisti

X