- Konu Sahibi huzunluguseL_
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi huzunluguseL_
Sevgili H.Güzel öncelikle çok geçmiş olsun, sanırım gözden kaçırmışsın benide izlemeye alırsan fotoları görmek istiyorum..
Sağol canm teşekkürler
Huzunsel nasılsın?avukat bulabildin mi?
Doktor ve avukat ariyorum son sürat arkadaşım
selam canım bende sen uzun süre ses vermeyince dedim ameliyat oldu düzeldi;umarım sorunsuz atlatırsın atlatırsın yargı ve revizyon ameliyatını
selam canım bende sen uzun süre ses vermeyince dedim ameliyat oldu düzeldi;umarım sorunsuz atlatırsın atlatırsın yargı ve revizyon ameliyatını
Canm öyle zorki yargı avukat olayı değilde beni endişelendiren gece ruyalarima girecek kadar korkmama sebeb olan doktorum soru isaretleri tekrar baska bir doktora güvenmek sil baştan tekrar bir ameliyata karar vermek bu duygular içinde doktor arayışı aynı zamnda üzülerek başka başka doktorlara tekrar tekrar muayne olmak okadar yıpraticiki
Huzunsel nasılsın?avukat bulabildin mi?
Evet avukat buldum arkadaşım haber bekliyorum ondan suara yoğun olduğunu söyledi. Bi yandanda doktor doktor geziyorum karar vermek çok zor tekrar bayan doktormu yoksa bay Dr nası neye göre karar versem yardım et canm
Bence bu ruh haliyle yeni bir ameliyat için erken değil mi?? Önce kendinizi bu psikolojiden bir kurtarın. Dünyanın sonu değil, bunu bir kabullenin. Bu konuya yoğunlaştıkça daha çok üzüleceksiniz.
Seni çok iyi anlıyorum kafan çok karışık psikolojn berbat bi kaç doktora git içine sinene ameliyat olursun kadın doktor dan soğuduğun için bu sefer erkeğe olursun nerde yaşıyorsun?Evet avukat buldum arkadaşım haber bekliyorum ondan suara yoğun olduğunu söyledi. Bi yandanda doktor doktor geziyorum karar vermek çok zor tekrar bayan doktormu yoksa bay Dr nası neye göre karar versem yardım et canm
Seni çok iyi anlıyorum kafan çok karışık psikolojn berbat bi kaç doktora git içine sinene ameliyat olursun kadın doktor dan soğuduğun için bu sefer erkeğe olursun nerde yaşıyorsun?[/QUOTE
muayne olmadığım Dr kalmadıki tiksindim bu durumdan ne zormuş insann güvenini kaybetmesiistanbul sakarya izmit şehirler arasında arıyorum Dr
Bence bu ruh haliyle yeni bir ameliyat için erken değil mi?? Önce kendinizi bu psikolojiden bir kurtarın. Dünyanın sonu değil, bunu bir kabullenin. Bu konuya yoğunlaştıkça daha çok üzüleceksiniz.
Vakit ayırıp öneride bulunduğun için çok teşekkür ederim. Lakin bu durumda kalmak hergün biraz daha yipratiyor insanı
Vakit ayırıp öneride bulunduğun için çok teşekkür ederim. Lakin bu durumda kalmak hergün biraz daha yipratiyor insanı
Canım Merhaba , Avukat bulmana sevindim... Seni anlayabiliyorum fakat kendini lütfen bu kadar yıpratma..
Bu durumunu gören diğer doktorlar ne öneriyorlar senin için. Tekrar ameliyat edildiğinde silikonu çıkartacaklar mı başka bir işlem mi yapacaklar? İşlemden sonra Göğüslerin düzelme şansı %100 mü .. Seni korkutan şey tekrar ameliyat mı?
Rica ederim. Burada birbirimize destek olmak için varız. Siz kendinizi rahat hissedin yeter ki.Vakit ayırıp öneride bulunduğun için çok teşekkür ederim. Lakin bu durumda kalmak hergün biraz daha yipratiyor insanı
Canım Merhaba , Avukat bulmana sevindim... Seni anlayabiliyorum fakat kendini lütfen bu kadar yıpratma..
Bu durumunu gören diğer doktorlar ne öneriyorlar senin için. Tekrar ameliyat edildiğinde silikonu çıkartacaklar mı başka bir işlem mi yapacaklar? İşlemden sonra Göğüslerin düzelme şansı %100 mü .. Seni korkutan şey tekrar ameliyat mı?
Merhaba canm. Evet muayne olduğum doktorların neredeyse hepsi aynı operasyon şeklini öneriyor mahfolmus deriyi cikaricaklar tekrar sonrasında protez büyük gelme ihtimali olur diye protez isticekler ameliyatmda. Yanısıra tabiki ameliyat beni çok korkutuyor ikinci ameleyattmdan sonra yaşadıklarım ve sonucun kötü olmasından dolayı bi hayli endiseliyim psikolojim kötü bu yüzden
çoook geçmiş olsun okuyunca senin adına çok üzüldüm kendi adıma endişem arttı.ya dava açılmasına açılır da bence başka bir doktora danış enazından düzelsin bu kadar acı sıkıntı yaşamışsın.umarım herşey yoluna girer çok çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu yamuk yumuk dikilmis ve diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde kan revan icinde yari baygin halde düzeltmeye calisti.sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı sarktı alttan avuçladığımda protez elimde..!göğüs ucundan hafif dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm deri doku kaybı oldu berbat duruoizlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık. Fotoğraf ekledim yorum sizin bu arada benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor
Allah yardımcın olsun umarım sağlığına kavuşursun..canım çok üzüldümmerhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu yamuk yumuk dikilmis ve diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde kan revan icinde yari baygin halde düzeltmeye calisti.sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı sarktı alttan avuçladığımda protez elimde..!göğüs ucundan hafif dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm deri doku kaybı oldu berbat duruoizlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık. Fotoğraf ekledim yorum sizin bu arada benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor
çoook geçmiş olsun okuyunca senin adına çok üzüldüm kendi adıma endişem arttı.ya dava açılmasına açılır da bence başka bir doktora danış enazından düzelsin bu kadar acı sıkıntı yaşamışsın.umarım herşey yoluna girer çok çok geçmiş olsun
Cok ama cok tesekkur ederim. Böyle okuyunca desteginizi hissedince çok huzur buluyorum bi okadarda güçleniyorum :)
Allah yardımcın olsun umarım sağlığına kavuşursun..canım çok üzüldüm[/QUOTE
Allah yardımcın olsun umarım sağlığına kavuşursun..canım çok üzüldüm
Temennine yüreğinin güzelliğine çok teşekkür ederim
Kızlar süpriz ameliyat oluyorum. :) Size sorum ameliyat olursam açacağım davaya etkisi nedir bilen varmi ?