• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

l

Canm benm durumum seni endişelendirmisin bu tamamen benim hatam hiç arastirmadan ilk muayne olduğum Dr ameliyat olmam :KK43: kesinlikle hayallerinden vazgeçme doktorunu iyi araştır tanı. Bu operasyonlardan sonra çok mutlu olan arkadaşlarımızı da gördük

Umarım 2015 senin için tüm bu sorunlardan kurtulma yılı olur ve çok mutlu olursun..Senin için çook dua edeceğim. Ama lütfen bekleme ben çok emin değilim ama bazı devlet hastanelerinde de plastik cerrah varmış sanırım..Maddi anlamda en azından sana iyi gelebilir.Git konuş araştır ve sonuçlandır.Bir 4 sene daha bekleme sakın canım. Eşin bu konuda sana ne kadar destek oluyor bilmiyorum ama lütfen sadece bu konu için evliliğinizi zedelemeyin.Ben resimlerini maalesef göremiyorum.Sanırım izlemeye alman gerekiyor. Çok mutlu ol inşallah..

Canım bu dava işini kesinlikle erteleme eşinle konuş sana destek vermesi konusunda canını sıkma sakın düzelmeyecek bir şey yok yeni yılda herşey gönlünce olur inş. Bence bu çektiğin sıkıntıları unutup gideceksin sma önce iyi bi dr bul kendine kolay değil biliyorum maddi manevi insanın canını sıkıyor ama önce senin mutluluğun unutma

Umarım 2015 senin için tüm bu sorunlardan kurtulma yılı olur ve çok mutlu olursun..Senin için çook dua edeceğim. Ama lütfen bekleme ben çok emin değilim ama bazı devlet hastanelerinde de plastik cerrah varmış sanırım..Maddi anlamda en azından sana iyi gelebilir.Git konuş araştır ve sonuçlandır.Bir 4 sene daha bekleme sakın canım. Eşin bu konuda sana ne kadar destek oluyor bilmiyorum ama lütfen sadece bu konu için evliliğinizi zedelemeyin.Ben resimlerini maalesef göremiyorum.Sanırım izlemeye alman gerekiyor. Çok mutlu ol inşallah..

Canm iyi niyetin dileklerin için bende sana dua ediyorum çok sağol. Biliyorumki iyi kalpli arkadaşlarımın duaları ve sabrım sayesinde sonunda bende mutlu olucam çektiğim acıları unutucam. Hayatımdan tam 4 yılımı çaldı doktorum..Bu operasyonları düşünenler lütfen çok dikkat edin çok araştırın.Benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor

Canım ya çok haklısın nee şans kor talih ama Allah çok buyuk duzelicek inş ne vicdansız doktor muş resimlerini gordum çok uzulfum meme başına ne yapmış sanki deri incelmiş şekli değişmiş ordanmı silikonu koyuyolar yoksa koyduğu silikonmu bu hale getirdi sen kesinlikle davanı

Evet silikon meme ucundan oldu aynı zamnda hafif dikleştirme yaptı ilki basarisz geçti olmadı sonra ikincisini kliniğinde 45 dk lokal anestezi ile gözümün önünde kan Revan içinde duzeltmeye çalıştı ikincisinden sonra sonuç bu meme ucumu mahfetti deri doku kaybı oldu şekil korkunç bozuldu şimdi gittiğim bütün doktorlar baştan yapıcaz diyor yeniden silikon yeniden toparlama bisürü ücret devlet hastanesi de gittim onlarda 7 bin lira gibi bi ücret talep ediyorlar Doktoruma gittim oda ücret istiyor düzeltmek için ona gidip tekrar ameliyat olmak hem cesaret gerektrr hem büyük metanet kadın bana bu goruntume resmen ne var neresinden sikayetcisin diyor bu defa kesin kararliyim Dava açmak için hazırlanıyorum

:KK14::KK16:
Canım bu dava işini kesinlikle erteleme eşinle konuş sana destek vermesi konusunda canını sıkma sakın düzelmeyecek bir şey yok yeni yılda herşey gönlünce olur inş. Bence bu çektiğin sıkıntıları unutup gideceksin sma önce iyi bi dr bul kendine kolay değil biliyorum maddi manevi insanın canını sıkıyor ama önce senin mutluluğun unutma

Cok sagol arkadaşım. tabiiki dava açcam bu defa.. Bunca problemlerden sonra aştık bu konuda bana eşimin de desteği var benimle aynı zamnda oda ayrı dava açmayı planlıyor

Merhaba,
Çok geçmiş olsun. Ne yazık ki çoğumuz bir hevesle doktor araştırıyoruz ilk görüşmede çok iyi davranıyorlar o yüzden hemen ilk görüştüğümüz içimize siniyor. Bu ameliyat güzelliğinden cok komplikasyonları olan bir ameliyat çoğumuz bunlardan habersiz oluyoruz ne yazıkki ya da cok ciddiye almıyoruz. Adına cok üzüldüm umarım açacağın davayı kazanırsın.

Canm iyi niyetin dileklerin için bende sana dua ediyorum çok sağol. Biliyorumki iyi kalpli arkadaşlarımın duaları ve sabrım sayesinde sonunda bende mutlu olucam çektiğim acıları unutucam. Hayatımdan tam 4 yılımı çaldı doktorum..Bu operasyonları düşünenler lütfen çok dikkat edin çok araştırın.Benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor

Canım benim resimlerini gördüm.Sen meme ucundan mı oldun? Neden olduğunu anlayamadım , yani meme ucunun bölgesinde neden böyle bir sorun olurki bir açıklama yapmadımı ki doktorun sana? Yani resimlerden anladığım kadarı ile göğüsler dolgun ve güzel duruyor fakat meme ucundaki büzüşme neden olurki mantığım almadı bir türlü...Gerilme olsa anlarım fakat büzüşme olmasına anlam veremedim.Umarım düzeltme işlemini bir an önce yaptırırsın.İnan bunu sadece psikolejin için çok isterim.

Sevgili H.Güzel öncelikle çok geçmiş olsun, sanırım gözden kaçırmışsın benide izlemeye alırsan fotoları görmek istiyorum..

:KK14::KK16:

Cok sagol arkadaşım. tabiiki dava açcam bu defa.. Bunca problemlerden sonra aştık bu konuda bana eşimin de desteği var benimle aynı zamnda oda ayrı dava açmayı planlıyor
Canım bende dava açmaya hazırlanıyorum..Kimsenin ettiği yanına kalmasın.Allah yarına bırakır fakat yanına bırakmaz inşallah sebep olanların...

:KK76::KK43:
Canım benim resimlerini gördüm.Sen meme ucundan mı oldun? Neden olduğunu anlayamadım , yani meme ucunun bölgesinde neden böyle bir sorun olurki bir açıklama yapmadımı ki doktorun sana? Yani resimlerden anladığım kadarı ile göğüsler dolgun ve güzel duruyor fakat meme ucundaki büzüşme neden olurki mantığım almadı bir türlü...Gerilme olsa anlarım fakat büzüşme olmasına anlam veremedim.Umarım düzeltme işlemini bir an önce yaptırırsın.İnan bunu sadece psikolejin için çok isterim.

Canm benim öncelikle iyi düşüncen dileğin için sagol. Benm göğüslerde hafif diklestirme yapti gogus ucundan doktorum ilk yaptığı operasyonu basarsz geçince tekrar ikinci kez operasyondan sonra bu hale geldi daha beter oldu büzgüm büzgüm doku kaybı ne ararsan var Nası anlatayım

Canım bende dava açmaya hazırlanıyorum..Kimsenin ettiği yanına kalmasın.Allah yarına bırakır fakat yanına bırakmaz inşallah sebep olanların...

Kesinlikle arkadaşim da bunların hesabını kim verecek hayatımdan giden 4 yıl yaşadığım bi sürü kötü şey off ne diim çok zor

Merhaba,
Çok geçmiş olsun. Ne yazık ki çoğumuz bir hevesle doktor araştırıyoruz ilk görüşmede çok iyi davranıyorlar o yüzden hemen ilk görüştüğümüz içimize siniyor. Bu ameliyat güzelliğinden cok komplikasyonları olan bir ameliyat çoğumuz bunlardan habersiz oluyoruz ne yazıkki ya da cok ciddiye almıyoruz. Adına cok üzüldüm umarım açacağın davayı kazanırsın.

Aslında çok araştırma gereği duymadım doktorum herkesin tanıdığı marifetlerini sürekli nette videolarinda anlatan biridir. İlk muaynemde tamm dememim sebebide daha çok budur. Evet arkadaşım dava açmak için geç kaldım ama bunun sebebi yine doktorum

Ben hala resimlerinizi göremiyorum. Ben de büyüttürmeyi düşünüyordum ama çok korktum :KK17::KK17::KK17:

Back
X