SİLİKON AMELIYATINDAN SONRA DOLGULU SÜTYEN?

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
Merhaba Arkadaşlar silikon ameliyatından sonra yarim dolgulu sutyen takan varmi bu arada 1.5 ay oldu ameliyat olalı.. yoksa eski sütyenler çopemi gidicek ? Cöpede atmak istemiyorum evde giysem bişey olur mu ?

Merhaba Arkadaşlar silikon ameliyatından sonra yarim dolgulu sutyen takan varmi bu arada 1.5 ay oldu ameliyat olalı.. yoksa eski sütyenler çopemi gidicek ? Cöpede atmak istemiyorum evde giysem bişey olur mu ?
Sütyenle rahat edemiyorum ben öyle kalıp gibi bir şey.. Hele ki dolgulu olacak asla duramam heralde.. Ameliyattan sonra kışları hiç sütyen giymiyorum, yazın da ince kıyafetlerden dolayı bralet tercih ediyorumdikişsiz büstiyerleri daha çok tercih ediyorum.

Ameliyat olmadan önceki tek istediğim ameliyat olduktan sonra süngerli sütyenleri pencereden dışarı fırlatmak o kadar ki nefret etmiştim, hatta memelerim olsun sütyen bile takmam dışarı çıkarken demiştim.. 325cc taktırdım şuan sanki küçük geliyor, eğer öyleyse süngerliye dönüş yapmaktan korkuyorum :) bugün 16.günüm umarım küçülmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…