silikon ameliyatı sonrası ağrı?

canım benim boy 1.64 kilo 45.225 cc kas altı takıldı.bugün 4. günüm.ilk 3 gün ölücem sandım.yok böle bi agrı.kas altı oldugu için bu agrı normal aslında ama şimdi iyiyim sadece sabahları kalkarken bide yatarken ağrı yapıo o kadar ani.bir an önce sende yaptırırsın canım inşalahhh aramıza katılırsın :nazar:
aslında doktor bana dırek kas altı yaparız dedı farkını acıklamadı. kas altı oldugu ıcınmı cok ağrı yapıyor? :S canım amelıyat olmadan once göğüslerin kaç bedendi şimdi kaç beden yazabılırmısın fıkır vermesı açısından

doktorda öyle soyledı ama burda bu kadar acı çekiceğimi bilseydim yaptrmazdım gibi yorumlar okuyunca tedirgin oluyorum biraz:18: teşşekür ederim şimdiden :-)

ya aslında bunyeylede alakalı acı olayı.benım kardesım yaptırdı 4 ay kadar önce 3-4 gun yerınden bıle kıpırdayamadı.ben 4-5 saat sonra ayaktaydım ve hıc umdugum gıbı degılmıs.onun karsımda okadar acı cektıgını görunce korkmustum acıkcası.ama yok norkozdan cıktıktan sonra yanı ameleyatın hemen ardında cok kötü agrı cektım ama onuda agrı kesıcı yaptılar uyumusum kalktıgımda maasallah cok iidim.umarım sende rahat atlatırsın.ayrıca hepsıne deger ınan buna.

bende biraz daha büyük olsun istedim canım ama kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi dediler.hepsinin bi bildiği vardır heralde diye düşündüm bende.buna bile razıyım ama elime az cok bişiler geliyo artık:KK66:

cc konusunda sana uygun olanı takmalılar tabikide ama olabilecek en dolgun cc yi taktırmak lazım diye düşünüyorum canım.. ben öyle yaptırmayı düşünüyorum çünkü

ya aslında bunyeylede alakalı acı olayı.benım kardesım yaptırdı 4 ay kadar önce 3-4 gun yerınden bıle kıpırdayamadı.ben 4-5 saat sonra ayaktaydım ve hıc umdugum gıbı degılmıs.onun karsımda okadar acı cektıgını görunce korkmustum acıkcası.ama yok norkozdan cıktıktan sonra yanı ameleyatın hemen ardında cok kötü agrı cektım ama onuda agrı kesıcı yaptılar uyumusum kalktıgımda maasallah cok iidim.umarım sende rahat atlatırsın.ayrıca hepsıne deger ınan buna.
inşallah benımde senin gibi olur cnm :-) sana kas altımı takılmıstı?

aslında doktor bana dırek kas altı yaparız dedı farkını acıklamadı. kas altı oldugu ıcınmı cok ağrı yapıyor? :S canım amelıyat olmadan once göğüslerin kaç bedendi şimdi kaç beden yazabılırmısın fıkır vermesı açısından

kas altında kası kesip altına yerleştiriyorlar protezi,kas üstünde hiç bir kas kesimi olmadan direk meme dokusunun altına yerleştiriyorlar..haliyle kas kesildiği için iyileşme ve ağrı süresi daha uzun oluyor.valla canım kac beden olduğunu ölçmedim ama göğüs kafesi çevrem 71 di.70 A cup bile dolmuyordu.şimdi taktiğim sütyen 75 B.dolu dolu ama.şu anda şişler inecekler ama bayagı dolduruyo hatta kenarlarından tasıyo.bak bu benim 4.günüm öylle abartı ağrılarım kalmadı.ilk 3 gün hiç geçmicek sanıyordum ama gecti :)) hiç endişelenme ve maddi güçün varsa 1 gün bile durma derim ben,gerçekten çok güzel bi duygu,kendini kadın gibi hissediyorsun yaaa:KK62:

cc konusunda sana uygun olanı takmalılar tabikide ama olabilecek en dolgun cc yi taktırmak lazım diye düşünüyorum canım.. ben öyle yaptırmayı düşünüyorum çünkü

çok doğru söylüyosun canım olmusken en dolgunu olmalı ama dediğim gibi çokdar bi göğüs kafesim var,ilerisinide düşününce doktorumu çok zorlamadım.ben bide eczacıyım hanı neden daha büyüğü olmuyo gibi soruların anatomik yada fizyolojik açıklamasını az cok biliyorum.225cc olmasına rağmen dekolte kısmı süper gerçektenn:KK64:

Canım gözünü korkutmak gibi olmasında,yani korkma sonuçta her ameliyatı düşününce korkunç bizim için.Ama kas altı ameliyatlarında kas alttan kesilip protezin girecegi kadar bir cep açılıyor kasın altından ve oraya protez yerleştiriliyor.Sonuçta protez kasın altında kalıyor.Nasıl kas kesilmeden protez oraya yerleştirilirki başka??Tabiki kas kesiliyor.Mantıklı olarak düşününcede sizde anlayacaksınız.Lütfen bunlar korkutucu gelmesin,bir çok arkadaşımız var kas altı ameliyatı olmuş,ilk bir iki hafta sıkıntılı geçiyor,daha sonra herşey normale dönüyor.Cesaretli olamazsanız ameliyat olmazsınız,hadi bakalımm...güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşımm..:KK9::KK9:

yaaa kas altı amelıyat olan birileri lütfen bana numarasını mesaj atsın. cok ıstedıgım bıryere kabul edıldım ameliyattan 1 hafta sonra işe baslayacagım. agrılar gecıyor mu işteki performansımı etkiler mı olmasam mı ama o kadar cok ıstıyrum

yaaa kas altı amelıyat olan birileri lütfen bana numarasını mesaj atsın. cok ıstedıgım bıryere kabul edıldım ameliyattan 1 hafta sonra işe baslayacagım. agrılar gecıyor mu işteki performansımı etkiler mı olmasam mı ama o kadar cok ıstıyrum

Canım ben kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum,ev hanımıyım çalışmıyorum.Agrı eşigi en düşük olan tekniklerden biridir bu yöntem.Ona ragmen eger çalışsaydım ameliyattan bir hafta sonra işe gidebilirmiydim :KK19: HAYIR.. kas altı yöntemiylede ameliyat olursan bence en az 3-4 hafta izin alman gerekiyor kii..3-4- hafta sonrada kollarını fazla kullanmadan iş başı yaparsan tabi.Allahkorusun kollarını fazla hareket ettirirsen iyileşme sürecini uzatırsın,agrıların fazlalaşır,belkide bir komplikasyon bile olur..Pek tavsiye etmem,eger işin çok iyi bir yerse ameliyatını ertele,ama sana tavsiyem ameliyattan bir sonra işe falan başlamayı düşünme..

Canım ben kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum,ev hanımıyım çalışmıyorum.Agrı eşigi en düşük olan tekniklerden biridir bu yöntem.Ona ragmen eger çalışsaydım ameliyattan bir hafta sonra işe gidebilirmiydim :KK19: HAYIR.. kas altı yöntemiylede ameliyat olursan bence en az 3-4 hafta izin alman gerekiyor kii..3-4- hafta sonrada kollarını fazla kullanmadan iş başı yaparsan tabi.Allahkorusun kollarını fazla hareket ettirirsen iyileşme sürecini uzatırsın,agrıların fazlalaşır,belkide bir komplikasyon bile olur..Pek tavsiye etmem,eger işin çok iyi bir yerse ameliyatını ertele,ama sana tavsiyem ameliyattan bir hafta sonra işe falan başlamayı düşünme..

kızlar tam 3 hafta önce bugün silikon ameliyatına girdim,ilk 20 saatini uyuyarak geçirdim.Ameliyatı dr.ahmet seyhan yaptı 295 cc mentol marka,damla model takıldı.ben bu kadar büyük istemem demiştim,sana bunda küçügü olmaz dedi(boyum uzun oldugu için).su an çok memnunum.hiç agrısız bir ameliyat gecirdim desem belki inanmazsınız ama benim hiç agrım olmadı.ertesi gün dr kontrole geldiğinde ben koltukta oturmus tv izliyordum :KK33::KK33::KK33: ahmet bey dur kalkmana yardım edeyim dedi,ama ben kabul etmedim kendim kalkıp kendim oturdum.hemşireler bile çok şaşırmıştı :KK52::KK52::KK52: bugün ilk sütyenimi ve bikinimi aldım,herkese tavsiye ederim .....

kızlar tam 3 hafta önce bugün silikon ameliyatına girdim,ilk 20 saatini uyuyarak geçirdim.Ameliyatı dr.ahmet seyhan yaptı 295 cc mentol marka,damla model takıldı.ben bu kadar büyük istemem demiştim,sana bunda küçügü olmaz dedi(boyum uzun oldugu için).su an çok memnunum.hiç agrısız bir ameliyat gecirdim desem belki inanmazsınız ama benim hiç agrım olmadı.ertesi gün dr kontrole geldiğinde ben koltukta oturmus tv izliyordum :KK33::KK33::KK33: ahmet bey dur kalkmana yardım edeyim dedi,ama ben kabul etmedim kendim kalkıp kendim oturdum.hemşireler bile çok şaşırmıştı :KK52::KK52::KK52: bugün ilk sütyenimi ve bikinimi aldım,herkese tavsiye ederim .....

Maşallah sana.. :nazar::nazar: Ahmet bey genellikle kas üstü yöntemini tercih ediyor,sanırım sizinkide kas üstü yöntemi.Yazmayı unutmuşsunuz sanırım ama bu kadar agrısız anlatınca benimde aklıma bu yöntem geldi dogrusu..295cc de öyle abartacak büyüklükte degil.Kas üstü yöntemi olunca büyüklügünü gayet iyi gösterir eminimki harika olmuşlardır..Yeni iç çamaşırlarınla ve bikininle çekilmiş fotolar eklersen bizde görmek isteriz tabi..:KK34:

Maşallaaaah canım senin de vücut direncin yüksekmiş ben de çok çabuk bir iyileşme göstermiştim..Cicişliler kervanına hoşgeldiiiiiiiiin :KK66:

Selam Kizlar ben 5gun once 350 cc kasalti yontemiyle ameliyat oldum.meme dokum hic yoktu ilk gunden beri agrilarim cok yogun yataktan tek basima kalkamiyorum uyurken sanki uzerimde tas warmis gibi ayagi kalkinca firlicak gibi hissediyorum nefes almada bile zorluk cekiyorum anlicaginiz cok sancili geciyo doktoru aradim normal oldugunu soyledi 1 haftadan sonra duzelrms ama 2 gun sonra 1hafta olcak tam gecer mi sizce 2gunde bu kadar agri ayni seyleri yasayan war mi aramizda?? :KK43:(

Selam Kizlar ben 5gun once 350 cc kasalti yontemiyle ameliyat oldum.meme dokum hic yoktu ilk gunden beri agrilarim cok yogun yataktan tek basima kalkamiyorum uyurken sanki uzerimde tas warmis gibi ayagi kalkinca firlicak gibi hissediyorum nefes almada bile zorluk cekiyorum anlicaginiz cok sancili geciyo doktoru aradim normal oldugunu soyledi 1 haftadan sonra duzelrms ama 2 gun sonra 1hafta olcak tam gecer mi sizce 2gunde bu kadar agri ayni seyleri yasayan war mi aramizda?? :KK43:(

cnm ben seni çok iyi anlıyorum bende 4 gün inanılmaz ağrılar çektim seninkinin uzamasının bir sebebide eskiden göğüs dokunun olmaması sanırım ne kadar olsa derin esnemeye çalışıyor protez yerini bulacak derin esneklik kazanacak biraz daha sabret eğer geçmezse doktorunla tekrar görüş
yataktan tek başına kalkman için zaten bir süre daha yardım al kendini zorlama
yataktan kalktığında özellikle sabahları çok ağrın olur ama bu zamanla geçicek benim 15 gün sürdü bu durum ama azalarak devam etti
inşallah yakında sende kurtulursun ağrılarından keyfini sürmeye başlarsın :KK34:

Maşallaaaah canım senin de vücut direncin yüksekmiş ben de çok çabuk bir iyileşme göstermiştim..Cicişliler kervanına hoşgeldiiiiiiiiin :KK66:

cnm ben seni çok iyi anlıyorum bende 4 gün inanılmaz ağrılar çektim seninkinin uzamasının bir sebebide eskiden göğüs dokunun olmaması sanırım ne kadar olsa derin esnemeye çalışıyor protez yerini bulacak derin esneklik kazanacak biraz daha sabret eğer geçmezse doktorunla tekrar görüş
yataktan tek başına kalkman için zaten bir süre daha yardım al kendini zorlama
yataktan kalktığında özellikle sabahları çok ağrın olur ama bu zamanla geçicek benim 15 gün sürdü bu durum ama azalarak devam etti
inşallah yakında sende kurtulursun ağrılarından keyfini sürmeye başlarsın :KK34:

Tesekkur ederim cnm doktorum da derim esnemeye calistigi icin bu kadar agrimin oldugunu soyledi.bugun uyandigimda sanki ameliyatin ilk gunuymus gibi hic bi degisme yoktu ama biraz ewin icinde yuruyus yapmak iyi geldi sanirim biraz daha rahatim simdi ins boyle azalarak dewam eder.15 gun sonra kollarini istedigin gibi hareket ettirmeye baslamis miydin cnm? Bide yan yatmaya ne zaman basladin :)

Tesekkur ederim cnm doktorum da derim esnemeye calistigi icin bu kadar agrimin oldugunu soyledi.bugun uyandigimda sanki ameliyatin ilk gunuymus gibi hic bi degisme yoktu ama biraz ewin icinde yuruyus yapmak iyi geldi sanirim biraz daha rahatim simdi ins boyle azalarak dewam eder.15 gun sonra kollarini istedigin gibi hareket ettirmeye baslamis miydin cnm? Bide yan yatmaya ne zaman basladin :)

cnm 15 gün sonra çok rahattım diyemem ama en azından rahat rahat yemek yapabiliyordum öncesinde soğan doğrayamıyordum mesela
ben yan yatmaya uzun süre cesaret edemedim,sanırım 2 ay sonra yan yatmaya başladım daha öncesinde hiç denemedim
ben yan yatmaya başlayınca uyuduktan sonra yüz üstü yatarım korkusuyla cesaret edememiştim öylede oldu aslında yan yattığımda gece bir uyandım kolum yastığın altında bacağımı çeneme çekmişim sol göğsümün üstünde yatıyorum :KK53: ödüm kopmuştu ama bişey olmadı :KK9: sabahı doktorumu aramıştım ağrın olmadıysa sorun yok ama yatmamaya çalış demişti :KK31:
merak etme her gün biraz daha azalacak :KK19:
ben gezerken rahat ettiğim sürece gerisini pek dert etmedim 15 günden önce gezmek için hiç dışarı çıkmadım sadece kontrollerime gidiyordum bide bazen hava almaya oda arabayla :18:

cnm 15 gün sonra çok rahattım diyemem ama en azından rahat rahat yemek yapabiliyordum öncesinde soğan doğrayamıyordum mesela
ben yan yatmaya uzun süre cesaret edemedim,sanırım 2 ay sonra yan yatmaya başladım daha öncesinde hiç denemedim
ben yan yatmaya başlayınca uyuduktan sonra yüz üstü yatarım korkusuyla cesaret edememiştim öylede oldu aslında yan yattığımda gece bir uyandım kolum yastığın altında bacağımı çeneme çekmişim sol göğsümün üstünde yatıyorum :KK53: ödüm kopmuştu ama bişey olmadı :KK9: sabahı doktorumu aramıştım ağrın olmadıysa sorun yok ama yatmamaya çalış demişti :KK31:
merak etme her gün biraz daha azalacak :KK19:
ben gezerken rahat ettiğim sürece gerisini pek dert etmedim 15 günden önce gezmek için hiç dışarı çıkmadım sadece kontrollerime gidiyordum bide bazen hava almaya oda arabayla :18:

Eywaaah işe biraz gec baslamam gerekicek desene :)) neyse şu dümdüz seylerden kurtuldum ya herseye deger artik bi karis slikonlu sutyen takmama gerek kalmadi yazin ortasinda nasi mutluyum anlatamam acisini cekiyosun ama sonra hep rahatsinnn :)) persembe gunu sargilari cikardiktan sonraki halini cok merak ediyorumm :)

ben 4 gunde atlattım yanı yatıp kalkmadakı sıkıntım 4 gun surdu..senın kasaltı oldugu ıcın bıras daha agrılı olması normal.zzamanla dahada azalacak ve keyfını cıkarmaya baslayacaksın..

ben 4 gunde atlattım yanı yatıp kalkmadakı sıkıntım 4 gun surdu..senın kasaltı oldugu ıcın bıras daha agrılı olması normal.zzamanla dahada azalacak ve keyfını cıkarmaya baslayacaksın..

Umarim dedigin
gibi olur kisa sure icinde tesekkur ederimm :)

X