Silikon ameliyatı sonrası ağırlık hissi

Teşekkürler bayanlar hadi bakalım inşallah bende alıştıkça güzel olur birde siz hangi kremi kullandınız dikiş izi için varmı işe yarayan önereceğiniz krem markası?
Ameliyattan bir ay sonra vazelin kullanmaya başlamıştım. Tavsiye etmem çünkü sağlıksız. Yaklaşık beş ay sonra beyazladılar. Ara ara kantaron yağını sürdüm.

Merhabalar suan bu uygulamayi hala kullaniyormusunuz bilmiyirum ama bende ameliyat olup pisman olnus bir insan olarak size birsey sormak istiyorum.1 ay once meme buyutme operasyonu gecirdim ilk 2 haftam gayet normal iyilesme surecinde ilerliyordu 2. Haftamdan sonra göğsümde protezin ustunde kendi gogüs dokumu hissetmeye basladim boyle yumurta gibi aci veren bir his.suan 1 ayi doldurdum ama kendi göğüs dokumun verdigi o yuvarlak his aci hic gecmiyor sizdede bu durum oldu mu onu merak ediyorum insallah gorursunuz ve cevaplarsiniz

Merhaba o hissettiginiz muhtemelen gögüs dokunuz değil göğüs kasınizdır.endiselenmeyin 1 ay daha sabredin o his kaybolacak.

ben de gogus kasimi sikinca ayni his oluyordu cok normal tamamen normallesme bence 5-6 ayi buluyor endiselenmenize gerek yok

Merhaba o hissettiginiz muhtemelen gögüs dokunuz değil göğüs kasınizdır.endiselenmeyin 1 ay daha sabredin o his kaybolacak.
Inanin göğüs kasim olmasini cok isterdim ama değilmemenizi cok sıkınca ezilmis acısı olur ya aynen öyle aciyor yürürken lok lok rahatsizlik veriyor

Inanin göğüs kasim olmasini cok isterdim ama değilmemenizi cok sıkınca ezilmis acısı olur ya aynen öyle aciyor yürürken lok lok rahatsizlik veriyor
1 ay daha sabredin geçecek.hiç üzülmeyin moralinizide bozmayın tamamen uyum saglamasi 5 6 ayı buluyor korkmayın.

Olcak olcak insallah.Doktorunuza danıştinızmı herhangi birsey soyledimi bu durumla alakali
Göğus dokusuyla alakali bir durummus. zamanla protez ve doku uyum sagliyirmus kisiden kisiye degismekle beraber minimum 3 4 ayda uyum saglayacagini soyledi. kendimi cok kotu hissettigim icin yarin beni gormek istedi.umarim dahada rahatlamami saglayacak biseyler söyler

Evet kesinlikle öyle ben 3 ayda anca alıştım sonra kendi memeniz gibi oluyolar korkmayın insallah biran önce vucudunuz uyum sağlar bilirim o rahatsızlık hissini cok berbat ama geciyor vallahi

Evet kesinlikle öyle ben 3 ayda anca alıştım sonra kendi memeniz gibi oluyolar korkmayın insallah biran önce vucudunuz uyum sağlar bilirim o rahatsızlık hissini cok berbat ama geciyor vallahi
Insallah❤ yüreğime su serptiniz cok tesekkur ederim

Rica ederim ne demekbu süreç herkesde aynı olmuyor bazıları rahat atlatıyor bazıları bizim gibi biraz sancılı.Ama geciyor merak etmeyin.İyi haberlerinizi bekliyoruz
Sizin ne kadar oldu? Birde benim gibi miydi sıkıntıniz yoksa kas agriniz mi vardi? Süreci sıkıntılı atlatmış biri olarak yasadiklarinizi merak ettim

5 6 dayanabilirmiyim bilmiyorum yasam kalitem cok düstü.evde islerimi aglayarak yapiyorum
tamamen normale donmesi icin dedim eminim 1-2 haftaya normal hayatiniza donmeye baslarsiniz yavastan ama farkli bir durum oldugunu dusunuyorsaniz doktorunuza danisin derim

Sizin ne kadar oldu? Birde benim gibi miydi sıkıntıniz yoksa kas agriniz mi vardi? Süreci sıkıntılı atlatmış biri olarak yasadiklarinizi merak ettim
Oooo benim yılan hikayesine döndü resmen protez hikayem ilk ameliyati 6 kasımda oldum.fitness egitmeniyim ben.kaslar sert fazla deri sıkı yağ yok hal böyle olunca tam bir eziyete dönüstü.sağ göğüs kası protezi tuttu cebe yerlesmedi.oda yetmezmiş gibi sağ protez koltuk altima kaydı.sag kol omuz agrisi dinmek bilmedi.2.ameliyata karar verdik 13 şubatta revizyona gidildi hem sağ hem sol açıldı.sag protez aşağı sol protez yukarı alındı.sag cebin yanlarina dikiş atıldı kaslar törpülendi.şimdi iyiyim hiç bir sorun yok memeler güzel agri sizi yok süper oldular

Sizin adiniza cok sevindim gercekten bayagi zor seyler yasamissiniz.peki 2020 13 subatta mi oldunuz yoksa gecen sene mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…