- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Kaybolcaaakk merak etmeyinteşekkür ederim inşallah kaybolur :)
Ameliyattan bir ay sonra vazelin kullanmaya başlamıştım. Tavsiye etmem çünkü sağlıksız. Yaklaşık beş ay sonra beyazladılar. Ara ara kantaron yağını sürdüm.Teşekkürler bayanlar hadi bakalım inşallah bende alıştıkça güzel olur birde siz hangi kremi kullandınız dikiş izi için varmı işe yarayan önereceğiniz krem markası?
T. Ederimben contractubex adında bir krem kullanıyorum , işe yarıyor gibi ama henüz istediğim oranda izler gitmiş durumda değil
Merhabalar suan bu uygulamayi hala kullaniyormusunuz bilmiyirum ama bende ameliyat olup pisman olnus bir insan olarak size birsey sormak istiyorum.1 ay once meme buyutme operasyonu gecirdim ilk 2 haftam gayet normal iyilesme surecinde ilerliyordu 2. Haftamdan sonra göğsümde protezin ustunde kendi gogüs dokumu hissetmeye basladim boyle yumurta gibi aci veren bir his.suan 1 ayi doldurdum ama kendi göğüs dokumun verdigi o yuvarlak his aci hic gecmiyor sizdede bu durum oldu mu onu merak ediyorum insallah gorursunuz ve cevaplarsinizArkadaslar merhaba ben kisa zaman once protez taktirip 2 hafta önce cikarttirdim. 28 yasindayim 20 yasindan beri en buyuk istegim protez taktirmakti. 28 yasinda taktirmak nasip oldu ama cok kötü bi tecrubeydi benim icin. O agirlik hissi hic kaybolmadi sabahlari uyanmak zulüm gibiydi ve bu cikartana kdr devam etti. Ben psikolojik olarak kabullenemedigim icin cikarttirdim. Fizyolojik olarak cok sukur bi sorun yasamadim zaten 2 ay durdugu icin belki de erkendi o tarz skintilar yasamak icin bilemiyorum. Takili kaldigi sure boyunca heo hastaydim bagisiklik sistemim zayifladi diye dusunuyorum basima gelmeyen saglik problemi kalmadi ve biri geciyor digeri basliyordu ne zaman ki cikarttik o gun rahata kavustum ben.
Taktirdiktan sonra ki ilk gunler gogusler normalden buyuk ve bicimsiz duruyor odemden dolayi. Kas alti 200 cc mentor takilmisti bana. Doktorumdan da cok memnundum. Ama 200 cc bile bende 300 kusur gibi durdu odemler indikten sonra bile buyuk kaldi. Birde sunu anladim cok zayif kadinlarda kas alti bile dogal durmuyor protez ben burdayim diye bagiriyor. Bende de oyle oldu ne yazik ki. Sabahlari kutuk gibi kalkiyordum mideme kadar sislik oluyordu. 1 ay gectikten sonra memenin birinde protez icerde oynamaya baslamisti egilip kalktikca icinde bsyler devamli saga sola kayiyor. Kol gucu gerektiren hareketlerde kasa baski uyguladikca icerde protez hareket ediyo gibi oluyor. Daha yasadigim bir cok sorun vardi ama dedigim gibi ben icimde yabanci cismi kabullenemedim ne yazik ki. Psikolojim bozuldu aynada ki sanki ben degildim her gun agliyordum bir an evvel cikarip kurtulmak istedim. Cok sukur ki oyle de oldu. Ben taktirmayi 8 sene istemis biri olarak operasyon oncesi hep agrilardan korktum. Yabanci bi cisme alisabilecek miyim korkusu aklima bile gelmemisti. Ama cok istedigin bisey bile ulastiginda ve yasadiginda aslinda istedigin kadar olamayabiliyormus. Hatta kabus dolu gunler yasatabiliyormus ne yazik ki.
Merhaba o hissettiginiz muhtemelen gögüs dokunuz değil göğüs kasınizdır.endiselenmeyin 1 ay daha sabredin o his kaybolacak.Merhabalar suan bu uygulamayi hala kullaniyormusunuz bilmiyirum ama bende ameliyat olup pisman olnus bir insan olarak size birsey sormak istiyorum.1 ay once meme buyutme operasyonu gecirdim ilk 2 haftam gayet normal iyilesme surecinde ilerliyordu 2. Haftamdan sonra göğsümde protezin ustunde kendi gogüs dokumu hissetmeye basladim boyle yumurta gibi aci veren bir his.suan 1 ayi doldurdum ama kendi göğüs dokumun verdigi o yuvarlak his aci hic gecmiyor sizdede bu durum oldu mu onu merak ediyorum insallah gorursunuz ve cevaplarsiniz
ben de gogus kasimi sikinca ayni his oluyordu cok normal tamamen normallesme bence 5-6 ayi buluyor endiselenmenize gerek yokMerhabalar suan bu uygulamayi hala kullaniyormusunuz bilmiyirum ama bende ameliyat olup pisman olnus bir insan olarak size birsey sormak istiyorum.1 ay once meme buyutme operasyonu gecirdim ilk 2 haftam gayet normal iyilesme surecinde ilerliyordu 2. Haftamdan sonra göğsümde protezin ustunde kendi gogüs dokumu hissetmeye basladim boyle yumurta gibi aci veren bir his.suan 1 ayi doldurdum ama kendi göğüs dokumun verdigi o yuvarlak his aci hic gecmiyor sizdede bu durum oldu mu onu merak ediyorum insallah gorursunuz ve cevaplarsiniz
Inanin göğüs kasim olmasini cok isterdim ama değilMerhaba o hissettiginiz muhtemelen gögüs dokunuz değil göğüs kasınizdır.endiselenmeyin 1 ay daha sabredin o his kaybolacak.
5 6 dayanabilirmiyim bilmiyorumben de gogus kasimi sikinca ayni his oluyordu cok normal tamamen normallesme bence 5-6 ayi buluyor endiselenmenize gerek yok
1 ay daha sabredin geçecek.hiç üzülmeyin moralinizide bozmayın tamamen uyum saglamasi 5 6 ayı buluyor korkmayın.Inanin göğüs kasim olmasini cok isterdim ama değilmemenizi cok sıkınca ezilmis acısı olur ya aynen öyle aciyor yürürken lok lok rahatsizlik veriyor
Cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur❤1 ay daha sabredin geçecek.hiç üzülmeyin moralinizide bozmayın tamamen uyum saglamasi 5 6 ayı buluyor korkmayın.
Olcak olcak insallah.Doktorunuza danıştinızmı herhangi birsey soyledimi bu durumla alakaliCok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur❤
Göğus dokusuyla alakali bir durummus. zamanla protez ve doku uyum sagliyirmus kisiden kisiye degismekle beraber minimum 3 4 ayda uyum saglayacagini soyledi. kendimi cok kotu hissettigim icin yarin beni gormek istedi.umarim dahada rahatlamami saglayacak biseyler söylerOlcak olcak insallah.Doktorunuza danıştinızmı herhangi birsey soyledimi bu durumla alakali
Evet kesinlikle öyle ben 3 ayda anca alıştım sonra kendi memeniz gibi oluyolar korkmayınGöğus dokusuyla alakali bir durummus. zamanla protez ve doku uyum sagliyirmus kisiden kisiye degismekle beraber minimum 3 4 ayda uyum saglayacagini soyledi. kendimi cok kotu hissettigim icin yarin beni gormek istedi.umarim dahada rahatlamami saglayacak biseyler söyler
Insallah❤ yüreğime su serptiniz cok tesekkur ederimEvet kesinlikle öyle ben 3 ayda anca alıştım sonra kendi memeniz gibi oluyolar korkmayıninsallah biran önce vucudunuz uyum sağlar bilirim o rahatsızlık hissini cok berbat ama geciyor vallahi
Rica ederim ne demekInsallah❤ yüreğime su serptiniz cok tesekkur ederim
Sizin ne kadar oldu? Birde benim gibi miydi sıkıntıniz yoksa kas agriniz mi vardi? Süreci sıkıntılı atlatmış biri olarak yasadiklarinizi merak ettimRica ederim ne demekbu süreç herkesde aynı olmuyor bazıları rahat atlatıyor bazıları bizim gibi biraz sancılı.Ama geciyor merak etmeyin.İyi haberlerinizi bekliyoruz
tamamen normale donmesi icin dedim eminim 1-2 haftaya normal hayatiniza donmeye baslarsiniz yavastan ama farkli bir durum oldugunu dusunuyorsaniz doktorunuza danisin derim5 6 dayanabilirmiyim bilmiyorumyasam kalitem cok düstü.evde islerimi aglayarak yapiyorum
Oooo benim yılan hikayesine döndü resmen protez hikayemSizin ne kadar oldu? Birde benim gibi miydi sıkıntıniz yoksa kas agriniz mi vardi? Süreci sıkıntılı atlatmış biri olarak yasadiklarinizi merak ettim❤
Sizin adiniza cok sevindim gercekten bayagi zor seyler yasamissiniz.peki 2020 13 subatta mi oldunuz yoksa gecen sene mi?Oooo benim yılan hikayesine döndü resmen protez hikayemilk ameliyati 6 kasımda oldum.fitness egitmeniyim ben.kaslar sert fazla deri sıkı yağ yok hal böyle olunca tam bir eziyete dönüstü.sağ göğüs kası protezi tuttu cebe yerlesmedi.oda yetmezmiş gibi sağ protez koltuk altima kaydı.sag kol omuz agrisi dinmek bilmedi.2.ameliyata karar verdik 13 şubatta revizyona gidildi hem sağ hem sol açıldı.sag protez aşağı sol protez yukarı alındı.sag cebin yanlarina dikiş atıldı kaslar törpülendi.şimdi iyiyim hiç bir sorun yok memeler güzel agri sizi yok süper oldular
2019 kasım 6 2020 şubat 13Sizin adiniza cok sevindim gercekten bayagi zor seyler yasamissiniz.peki 2020 13 subatta mi oldunuz yoksa gecen sene mi?