Silikon ameliyatı sonrası ağırlık hissi

Merhaba bende 16 ocak perşembe olucam ve heyecanlıyım ameliyat gününde hastanede ne giydiniz? Ve ameliyata girerken altınıza birşey giyiyormuyuz sadece önlik mü ameliyathane soğuk olduğu için bunları da, düşünüyorum

valla ben önden dügmeli bir swet götürdüm zaten onuda giymedim çok fazla bandaj vardı.akşam eve giderken geçirdim üzerime.yok hicbirsey giymiyorsunuz ama ben coraplarimi cikarttirmadim çıktıkdan sonrada çok küfür etmişim antartikadami yaptiniz ameliyati cigerim dondu diye

Hhahahahha. Ameliyattan çıktıktan sonra seninde dişlerin devamlı birbirilerine vurdu mu ? Kendiniz yalnız hissetmeyeyim :))

valla ben önden dügmeli bir swet götürdüm zaten onuda giymedim çok fazla bandaj vardı.akşam eve giderken geçirdim üzerime.yok hicbirsey giymiyorsunuz ama ben coraplarimi cikarttirmadim çıktıkdan sonrada çok küfür etmişim antartikadami yaptiniz ameliyati cigerim dondu diye
Hhahahahha. Ameliyattan çıktıktan sonra seninde dişlerin devamlı birbirilerine vurdu mu ? Kendiniz yalnız hissetmeyeyim :))
bir tek o sesi hatırlıyorum zaten birde dişler porselen kendime gelince dedim insallah kırılmamışlardır

ben Eylül ayında ameliyat oldum hava gayet iyiydi Ankara’da. Şort tshirt gitmiştim. Ameliyatta hiç bir şey yoktu sadece ameliyat önlüğü. Ameliyatta ve sonrasında üşümedim. Alttan ısıtmalıydı ameliyat sedyesi.

ben de ameliyat önlüğü altında alt çamaşırım duruyordu demek ki değişebiliyor bu durum , bence böyle bir talebiniz varsa bir sorun doktorunuza , kollarınızı rahat hareket ettiremediğinizden önden düğmeli birşeyler götürün , burada okuyup pipet de götürmüştüm ( o zamanlar üye değildim google aramaları sağolsun ) , gerçekten de işime yaradı pipet le birşeyler içmek daha rahat oldu , tabi doktorum içebilirsin dedikten sonra , ameliyat öncesi korkmanız normal , iyi geçeceğine inanın , benim kendi sürecim çok zor değildi , sadece ameliyat sonrası 4 saat kadar sırt üstü hiç kımıldamadan yattım , o saatler bana hiç geçmedi ve gerçekten özellikle ilk gün doğrulmak oldukça zordu , sonrasını düşünüp sabredin

Ben erzurum gibi bi yerde mart ayinda oldum. Hastane cok sicakti ben terler icinde kaliyordum bide kımildayamadigim icin sular icindeydim. Ameliyatin nasil gecti

Ben erzurum gibi bi yerde mart ayinda oldum. Hastane cok sicakti ben terler icinde kaliyordum bide kımildayamadigim icin sular icindeydim. Ameliyatin nasil gecti
İlk 3 gün çok acılı ve pişman oldum ama geçti şükür 300cc high profil mentor takıldı dokum yoktu fazla ve şuan çektiğim acıya ve verdiğim paraya seymedi diyorum gözüme çok küçük geliyor ve %20'si inecek daha da küçük gelicek ben yine küçük memeli çok üzgünüm zamanla oturduk a büyürmü?

Ve sizin nasıl Memnun musunuz foto alabilirmiyim mahsuru yoksa

Adınıza sevindim ama ben şuan memnun kalmadım gözüme çok küçük geliyor ve daha da indikçe küçülecek be parama ne acıma deyecek 300cc high profil mentor takıldı

T. Ederim ilk 3 gün zor oldu ama geçti ama boyut olarak küçük oldu 300cc high profil mentor ve daha da küçülücek şişlik inince o yüzden çok üzgünüm

Adınıza sevindim ama ben şuan memnun kalmadım gözüme çok küçük geliyor ve daha da indikçe küçülecek be parama ne acıma deyecek 300cc high profil mentor takıldı
bence cokda kücük sayılmaz yumusadikca guzellesecekler baktınız memnun kalmiyorsunuz 1 sene sonra 400 taktirirsiniz.benim 350 cc hp mentor gayet memnunum bence biraz zaman verin

T. Ederim ilk 3 gün zor oldu ama geçti ama boyut olarak küçük oldu 300cc high profil mentor ve daha da küçülücek şişlik inince o yüzden çok üzgünüm
üzülmeyin ben de zamanla daha kaslar kendini saldıkça doğal meme kıvamına ulaştıkça güzelleştiğine inananlardanım , ben ilk ölçüm yaptığıma göre sonradan 1 , 2 cm lik bir küçülme oldu ( muhtemelen ödem vardı ) , ancak ölçümde küçülmesine rağmen gözüme sonradan daha dolgun daha gerçek görünmeye başladı , ki belki siz de küçülme de olmaz kişiden kişiye değişiyor bu durum :)

bende de öyle oldu yumusadikca daha guzel daha dolgun gorunmeye basladilar bende keske 400 sığsaydı diye uzulmustum simdi cok memnunum

bende de öyle oldu yumusadikca daha guzel daha dolgun gorunmeye basladilar bende keske 400 sığsaydı diye uzulmustum simdi cok memnunum
bazı kıyafetlerde tam ayarında görünüyor , diyorum ki bundan daha büyük olsaymış kötü olacakmış , bazı kıyafetlerde de küçük mü ne duygusu uyandırıyor , sonra da diyorum ki sonuçta ben artık hiç destekli sütyen kullanmaz oldum , bu tarz kıyafetlerde böyle durması doğal , ben de şu an gayet memnunum :)

aynen ayneeeeeennn

Teşekkürler bayanlar hadi bakalım inşallah bende alıştıkça güzel olur birde siz hangi kremi kullandınız dikiş izi için varmı işe yarayan önereceğiniz krem markası?

Teşekkürler bayanlar hadi bakalım inşallah bende alıştıkça güzel olur birde siz hangi kremi kullandınız dikiş izi için varmı işe yarayan önereceğiniz krem markası?
ben contractubex adında bir krem kullanıyorum , işe yarıyor gibi ama henüz istediğim oranda izler gitmiş durumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…