Merhaba arkadaşlar. Bundan 2,5 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Meme büyütme ameliyatı olmak istememin nedeni bir elbise giydiğimde sütyenli veya sütyensiz (özellikle de sütyensiz) hoş bir dekolte görüntüsü oluşmasıydı. Küçük de olsa memem vardı hiç yok değildi. (Hem arkadaş çevrem hem de doktorum tarafından onaylı)
Doktorum 275cc olabileceğini fakat ameliyatta 250 ve 300 de deneyeceğini söyledi. Ameliyat sonrası ise 250 cc taktığını öğrendim. Şu an sporcu sütyeni takıyorum sürekli fakat iki meme arasındaki boşluk ameliyattan beri beni çok düşündürüyor. Meme yapımdan dolayı böyle diye düşünüyorum fakat sonra da diyorum ki ne alaka dekolte görünümüyle meme yapısının? Büyütme ameliyatı geçirdim sonuçta… Bu konuda gerçekten çok üzgünüm. Dekolteli olan bir kıyafet deniyorum fakat bomboş duruyor dekolte kısmı. BOMBOŞ!
Ameliyat olup da böyle bir durumla karşılaşıp daha sonra aylar geçince memnun olan var mı?
Fotoğraf ekleyeceğim bu arada galeriye.
Doktor adı sormayın, henüz vermek istemiyorum. Belki aylar sonra…..
Bu arada sizden rica ediyorum yaptığınız yorumlarda empati kurarak yapın ve beni daha da üzecek yorumlarda bulunmayın.