silikon ameliyat sonrası ne kadar küçülme olur?

Meme altı ölçünüzüdr yazarsanız meme büyüklüğünüzü tahmin edebilirim..
Meme altı 75.. 85 benim bedenime büyük ya 275 cc 325 cc kondu 23. Gün ve ben en fazla 250 demiştim ama Dr göğüs altı genişti en uygun olan protezi koyduk dedi.. cevaplariniz için çok teşekkür ederim

Meme altı 75.. 85 benim bedenime büyük ya 275 cc 325 cc kondu 23. Gün ve ben en fazla 250 demiştim ama Dr göğüs altı genişti en uygun olan protezi koyduk dedi.. cevaplariniz için çok teşekkür ederim
Şu anki sütyen ölçünüz 75 B .. Buda
Çok normal,hatta bazılarına göre küçük bir ölçü. Bence bundan ufagıda değmezdi ameliyat olmaya.. Şu an ödemleriniz vardır,şekli şemali bile bozuktur. Bence
Hiç kafaya takmayın,hiçte büyük bir ölçü değil.Protezlerinizdr çok büyük değil zaten.. Zamanla çok değişip sizi mutlu edecektir muhakkak :KK66:

Z
Şu anki sütyen ölçünüz 75 B .. Buda
Çok normal,hatta bazılarına göre küçük bir ölçü. Bence bundan ufagıda değmezdi ameliyat olmaya.. Şu an ödemleriniz vardır,şekli şemali bile bozuktur. Bence
Hiç kafaya takmayın,hiçte büyük bir ölçü değil.Protezlerinizdr çok büyük değil zaten.. Zamanla çok değişip sizi mutlu edecektir muhakkak :KK66:
Zamanla değişir dimi şu an içinde iki koca top var sanki ve yanlara doğru ve aralarindaki boşluk da fazla minyonum ve su an gerçekten büyük kalça daha küçük sanki üst kısım göğüs den ibaret gibi değişir dimi aşağı salar kendini.. güzel şeyler duymaya acayip ihtiyacim var çok üzülüyorum umarım iyice küçülur... çok iyisiniz teşekkür ederim

Z

Zamanla değişir dimi şu an içinde iki koca top var sanki ve yanlara doğru ve aralarindaki boşluk da fazla minyonum ve su an gerçekten büyük kalça daha küçük sanki üst kısım göğüs den ibaret gibi değişir dimi aşağı salar kendini.. güzel şeyler duymaya acayip ihtiyacim var çok üzülüyorum umarım iyice küçülur... çok iyisiniz teşekkür ederim
Aradaki boşluk biraz kaburga kemiğinin genişliğin bağlı bir durum ama tabiki zamanla gögüsler bitazdaha birleşir ve yakınlaşır.. Üst lob iner alta doğru bombelik daha fazla olur.Yani doğal görüntüye ulaşır :KK66:
Sabırlı olun,inanın zamanla çok değişecek be güzelleşecek.. Hatta küçüldü bunlar diyeceksiniz :)

Inşallah derim küçüldü diye...yarım limon göğüs sonrası bunlar çok çok büyük ki gerçekten fizigime göre büyük.zaman çabuk geçiyor derler ama ameliyat sonrası gün geçmiyor
Supersiniz bugün beni mutlu eden insanlardansiniz teşekkür ederim

Aradaki boşluk biraz kaburga kemiğinin genişliğin bağlı bir durum ama tabiki zamanla gögüsler bitazdaha birleşir ve yakınlaşır.. Üst lob iner alta doğru bombelik daha fazla olur.Yani doğal görüntüye ulaşır :KK66:
Sabırlı olun,inanın zamanla çok değişecek be güzelleşecek.. Hatta küçüldü bunlar diyeceksiniz :)
Inşallah derim küçüldü diye...yarım limon göğüs sonrası bunlar çok çok büyük ki gerçekten fizigime göre büyük.zaman çabuk geçiyor derler ama ameliyat sonrası gün geçmiyor

merhaba arkadaşlar bende 12 ağustosta kas alti göğüs silikonu amalyati oldum çok huzursuzum sol göğsüm diğerinden daha yumuşak ve yattığımda eşit görünüyor ayağı kalktığımda ise kendi göğsüm aşağıya sallanıyor bu farklılık ayağı kalkınca olmakta yatınca görsel olarak hiç sorun yok Dr geçer masajla aşağıya doğru iner dedi ama sanmıyorum hiç bir değişiklik yok şuanda bir ay daha bekliyelim dedi dr piskojim bozuldu bu durumda uyuamiyorum

fotoğraf yüklemek istiyorum ama olmuyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim erkek göğsü gibi görüntüsü var alt tarafta ise kendi göğüs dokum sallanıyor normalmi sizce sagimi solumu dönemiyorum nefes almak ta zorluk çekiyorum sol göğsüm rahatsız edici acı veriyor sizce normale dönermi çektiğim acılar boşa gidecek tekrar amalyat olmaktan korkuyorum bu şekilde kalacak diyede korkuyorum piskojim bozuldu lütfen bana yardımci olun​

Son düzenleme:
fotoğraf yüklemek istiyorum ama olmuyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim erkek göğsü gibi görüntüsü var alt tarafta ise kendi göğüs dokum sallanıyor normalmi sizce sagimi solumu dönemiyorum nefes almak ta zorluk çekiyorum sol göğsüm rahatsız edici acı veriyor sizce normale dönermi çektiğim acılar boşa gidecek tekrar amalyat olmaktan korkuyorum bu şekilde kalacak diyede korkuyorum piskojim bozuldu lütfen bana yardımci olun​
fotoğraf yüklemek istiyorum ama olmuyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim erkek göğsü gibi görüntüsü var alt tarafta ise kendi göğüs dokum sallanıyor normalmi sizce sagimi solumu dönemiyorum nefes almak ta zorluk çekiyorum sol göğsüm rahatsız edici acı veriyor sizce normale dönermi çektiğim acılar boşa gidecek tekrar amalyat olmaktan korkuyorum bu şekilde kalacak diyede korkuyorum piskojim bozuldu lütfen bana yardımci olun 30025cckonulan protes kilo 49 boy 167​
merhaba arkadaşlar bende 12 ağustosta kas alti göğüs silikonu amalyati oldum çok huzursuzum sol göğsüm diğerinden daha yumuşak ve yattığımda eşit görünüyor ayağı kalktığımda ise kendi göğsüm aşağıya sallanıyor bu farklılık ayağı kalkınca olmakta yatınca görsel olarak hiç sorun yok Dr geçer masajla aşağıya doğru iner dedi ama sanmıyorum hiç bir değişiklik yok şuanda bir ay daha bekliyelim dedi dr piskojim bozuldu bu durumda uyuamiyorum

Hep derim önce farklı bir doktora gidilmeli diye....
Kazen bu notu yazdı

Son düzenleyen: Moderatör:
fotoğraf yüklemek istiyorum ama olmuyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim erkek göğsü gibi görüntüsü var alt tarafta ise kendi göğüs dokum sallanıyor normalmi sizce sagimi solumu dönemiyorum nefes almak ta zorluk çekiyorum sol göğsüm rahatsız edici acı veriyor sizce normale dönermi çektiğim acılar boşa gidecek tekrar amalyat olmaktan korkuyorum bu şekilde kalacak diyede korkuyorum piskojim bozuldu lütfen bana yardımci olun325cc protesler yukarda duruyor​
325cc

ben ve yeni sorularımm :)))
evett bu gün ameliyattan sonraki 3. günüm. 275cc yüksek profil yuvarlak mentor marka silikon implant takıldı.
ameliyat öncesi göğüs ölçüm 80cm, göğüs altım 76cm idi.

ameliyatın ertesi günü yani 1 günü 93-94 cm olan göğüslerim bu gün 87cm. bu hızla gidersek kalmıycak :KK70::KK70:..

deneyim ve bilgilerinizi merakla bekliyorum.. sevgiler..
slm 10. sayfayı okurmusun uzun

Merhaba,
3 sene gecmis bu konusmanin uzerinden ama merak ettim, gogusleriniz istediginiz sekle geldi mi? Ben de yeni 290cc yaptirdim, 3. Haftam bitmek uzere. Hala cok buyuk geliyorlar gozume.yani cok ince bi fizigim var ve bu yeni koca memeleri yakistirmiyorum kendime hic. Inerler diye bekliyorum ama emin de olamiyorum. Suan meme ucu olcum 86 cikiyo, hala kocamanlar bence. Kuculme oldu mu sizde, istediginiz hale geldiler mi? Baya zaman gecmis ustunden, son halinden memnun musunuz?

Merhaba,
3 sene gecmis bu konusmanin uzerinden ama merak ettim, gogusleriniz istediginiz sekle geldi mi? Ben de yeni 290cc yaptirdim, 3. Haftam bitmek uzere. Hala cok buyuk geliyorlar gozume.yani cok ince bi fizigim var ve bu yeni koca memeleri yakistirmiyorum kendime hic. Inerler diye bekliyorum ama emin de olamiyorum. Suan meme ucu olcum 86 cikiyo, hala kocamanlar bence. Kuculme oldu mu sizde, istediginiz hale geldiler mi? Baya zaman gecmis ustunden, son halinden memnun musunuz?
Merhabalar, ben de aynı dertten müzdaripim şu an. Sizin son durumunuz nedir? Ben on gün oldu ameliyat olalı, aşırı büyük oldular. Doktorum 300cc taktı ama ne zaman küçülecekler merakla bekliyorum. Siz nasıl oldunuz, memnun musunuz şimdi?

Merhaba arkadaslar bende yeniyim burada sorunuz olursa yanitlarim😊 300 cc yuksek profil yapildi bana 4.gunum biraz buyuk geldi gibi ama odem var inince biraz dogallasir sanirim :)🤔

Herkesin derdi aynı valla😂 ben de 15 gün önce taktırdım bakıp duruyorum acaba ne zaman inecekler diye. 1.65 boy 45 kiloyum 285 cc mentor yuvarlak high profil takıldı bana da. Buradaki birçok kadın bana ineceğini ve kuculecegini soyledi. İlk haline göre biraz indiler de galiba veya benim psikolojim öyle istediği için mi öyle görüyorum bilmem ama daha baya insinler istiyorum. Kimsenin fotoğrafını da göremiyorum ben. Nasıl goruluyor fotoğraflar? Ben 15 günlük üyeyim henüz ondan mi göremiyorum?

Bir güncelleme yapayım dedim kendi yaşadıklarıma dayanarak. Ameliyat olduktan sonra 26. gündeyim ben. Şimdiden hafifçe yumuşamaya ve inmeye başladılar. Hala çok inmiş diyemem ama demek ki gerçekten kıvama gelecek bunlar. Böyle büyük mü kalacak deyip duran ben su an acaba çok mu küçülür ki bunlar diye endişelenmeye başladım. Çok da küçülmesinler hiç yaptırmamış gibi de olmak istemem. Bana 285 cc mentor yüksek profil kondu. Umarım daha fazla küçülmezler sadece cebe yerleşme dedikleri olay gerçekleşir. Endişelenmeyin derim o yüzden 😉❤️

X