silikon ameliyat sonrası ne kadar küçülme olur?

hayırlı olsun arkadaşım:)) artık sende kurtulacaksın kafandaki kuruntulardan.aslında bir çok doktora gitmen çok güzel bir düşünce.Allahın izniyle çok mutlu olmanı diliyorum sana.inşallah ameliyatın çok kolay geçer ve hemen iyileşirsin iyi şanslar :KK3:

cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..evet birkaç doktora gitmek gerekiyormuş mutlaka..sende istiyorsun umarım sende bir an önce ameliyatını olur ve mutlu olursun canımcım..:KK54:

cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..evet birkaç doktora gitmek gerekiyormuş mutlaka..sende istiyorsun umarım sende bir an önce ameliyatını olur ve mutlu olursun canımcım..:KK54:

çok çok teşekkür ederim tatlım.ailem bir ikna oluyor bir vazgeçiyor.buda bende bunalım yaratıyor.onları kesin olarak bi ikna edebilsem kısmetse hemen olacağım.ama önce senin güzel haberlerini alalım dimi:)) heyecan dorukta :KK9:

ibis ben de baktım kücük oldu diyorsun görecelidir ama ben cok begendim. sekli semali cok güzel. cok estetik olmus tadını cıkarmaya bakalımmm:)

ayy çokk teşekkür ederim tatlıımm :) ben biraz panik oldum galiba ameliyat sonrası ödemler gidince. artık elde ne varsa o, keyfime bakıcam :))

geldimmm.. :)))
kusura bakmayın.. ben kendimi iyi sanıp yerimde oturamadım sanırım :)) nete giremedim o yüzden ve bu gün öğrendim ki bir tarafta dikiş yeri tam kapanmamış.. biraz da uslu olmak lazım.. aklınızda bulunsun kızlar :))

ayşegül cüm umarım yanlış hatırlamıyorumdur bu hafta ameliyat olacaktın sanırım??? ne oldu? nasılsın? nete giremedim ama merak ettim bende seni.. sevgiler..:KK16:

geldimmm.. :)))
kusura bakmayın.. ben kendimi iyi sanıp yerimde oturamadım sanırım :)) nete giremedim o yüzden ve bu gün öğrendim ki bir tarafta dikiş yeri tam kapanmamış.. biraz da uslu olmak lazım.. aklınızda bulunsun kızlar :))

cnmm çok üzüldüm..dikkat et ne olur..

evet :) ama öyle ağrı sızı yok.. sadece mecburen uslu durmak lazım. sıkıcı biraz o kadar :)

cnm belkide şişliklerin fazla olduğu için okadar farketmiştir

olabilir tabii :)) ya da bir kezyanlış ölçmüş olabilirim.. ama şu an 87-88 gibi bir şey ve hiç değişmiyor.. sadece şişlikler iniyor.. :KK66: yani... üstte kabartı vardı onlar doğallaşıyor ama ölçü aynı :KK66:

kızlar ben 2007 yılında meme buyutme ameliyatı oldum 350 cc implant takıldı bebek dogurdum emzirdim fakat sanki goguslerim eskiye gore daha ufak gibi.. 10 sene sonra protezleri çıkatmak gerekiyormuydu illaki?

Salin protezler yani sıvı silikon protezler zamanla vücut ısısı ile buharlaşıp küçülme yapıyor,ama koheziv jel protezlerde böyle bir durum yok.Ameliyattan sonra çok zayıflama durumuda meme dokusunu erittigi için gögüs dahada küçülebilir.Emzirme dönemlerinde gögüs oldukça büyüyor,hamilelikte kiloda alınıyor..Bunlar önemli faktörler kızlar..Bunları gözönünde bulundurun..Koheziv jel protezlerde deforme olayının olacagını düşünmüyorum,çünkü protezi kesseniz bile yapısından dolayı şekli bozulmuyor..

Salin protezler yani sıvı silikon protezler zamanla vücut ısısı ile buharlaşıp küçülme yapıyor,ama koheziv jel protezlerde böyle bir durum yok.Ameliyattan sonra çok zayıflama durumuda meme dokusunu erittigi için gögüs dahada küçülebilir.Emzirme dönemlerinde gögüs oldukça büyüyor,hamilelikte kiloda alınıyor..Bunlar önemli faktörler kızlar..Bunları gözönünde bulundurun..Koheziv jel protezlerde deforme olayının olacagını düşünmüyorum,çünkü protezi kesseniz bile yapısından dolayı şekli bozulmuyor..

Arzum77 Merhaba size bir sorum olacaktı bayagi yazınızı okudum tecrübeli olduğunuz için cevaplarsaniz sevinirim benim boyun 161 kilo 57 2 şubatta bir göğsüme 275cc diğerine 325 cc koyuldu. Bugün 23. Günü yumuşama var sağ göğsüm daha sert gibi ama sormak istediğim şu an 85 sütyen ve bu bana büyük küçülme olur mu yine çünkü Dr a doğal ve en fazla 250 demiştim ama ameliyata kas altı geniş diye en uygun olan buydu dedi..şu an kendimi mutsuz hissediyorum belli yani büyük duruyor ve dikkatli bakan anlar yani çok canım sıkılıyor..cevap verirseniz sevinirim..

Arzum77 Merhaba size bir sorum olacaktı bayagi yazınızı okudum tecrübeli olduğunuz için cevaplarsaniz sevinirim benim boyun 161 kilo 57 2 şubatta bir göğsüme 275cc diğerine 325 cc koyuldu. Bugün 23. Günü yumuşama var sağ göğsüm daha sert gibi ama sormak istediğim şu an 85 sütyen ve bu bana büyük küçülme olur mu yine çünkü Dr a doğal ve en fazla 250 demiştim ama ameliyata kas altı geniş diye en uygun olan buydu dedi..şu an kendimi mutsuz hissediyorum belli yani büyük duruyor ve dikkatli bakan anlar yani çok canım sıkılıyor..cevap verirseniz sevinirim..
Önceki cup ölçünüz neydi? Şu anki Meme altı ve meme ucu ölçünüz nedir?

X