- 16 Mayıs 2008
- 480
- 3
hımm bir de hep kapalı kapalı sivilceler de çıktı bende ciciler arasında.. ama umrumda mı hayırr.. nasılsa geçeceekk..
aynen şekerim hiç önemli değil..nasılsa geçecek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm bir de hep kapalı kapalı sivilceler de çıktı bende ciciler arasında.. ama umrumda mı hayırr.. nasılsa geçeceekk..
aynen şekerim hiç önemli değil..nasılsa geçecek..
eveett...
en son özel mesaj için 98 mesajınız oldu dedi.. ayy o kadar yazıyorum yazıyorum hala 100 olmadı
olmuştur artık umarım :))))
cnm haftaya bugün ameliyatım..
çok sevindim. yarın ameliyat olalı tam 1 hafta olacak. göğsümde ağrılar olması normal mi? sanki baskı hissediyorum. bir de benim göğsümde fibro kistler vardı sanki onlarda arada sıkıştı kaldı baskı oluyo gibi..:78: komik belki psikolojik bi his olabilir.. ilk günler bende endişe ettim ama artık ölçüyorum pek farketmiyor göğüs ölçüsü .. sadece göğüs üstünde şişlik var birinde daha fazla onun inmesini bekliyorum...
canım, ağrılar çok normal bence de. ben 9unda oldum, daha geçen haftaya kadar hafif ağrım vardı. benim de fibrokistik göğüs yapım, onunla alakalı değil bence. ama tabi ki bir baskı oluyor, düşünsene bi anda içeriye bi balon koyuldu gibi :)
bende de morarma olmuştu, hiç takma kafana, doktorun kontrol ediyordur. kendi hallerine bırak iyileşicekler :))) çokk geçmiş olsunn, güle güle kullan canımm
ben ve yeni sorularımm :)))
evett bu gün ameliyattan sonraki 3. günüm. 275cc yüksek profil yuvarlak mentor marka silikon implant takıldı.
ameliyat öncesi göğüs ölçüm 80cm, göğüs altım 76cm idi.
ameliyatın ertesi günü yani 1 günü 93-94 cm olan göğüslerim bu gün 87cm. bu hızla gidersek kalmıycak ..
deneyim ve bilgilerinizi merakla bekliyorum.. sevgiler..
Canım çok geçmiş olsun güle güle kullan ödemlerinin bi anda inmesi daha iyi bişey gögüsün doğallaşıyor 5 -7 cm çok kafana takma eminim çok güzeldir
evett canım.. senin de fotolar süper.. çok yakışmış için rahat olsunnn. :82::82:
çok teşekkür ederim canımmm
benden de sana bir heyecan olsunn bak bakalımm nasıl?
canııımm hayırlıı olsn yenidenn yeni cicşileriiiiinn bnde göreblirmiyim fotonuu canıııııımmm
benim ki tam şekle girmedi şu an, henüz yeni 1 hafta oldu. ameliyat sonrası takılan sütyen var hala ve ondan hiç bir şey anlaşılmıyor. ayrıca buradaki tüm arkadaşlara saygı duyuyorum bunu daha öncede belirtmiştim ancak benim bu konudaki çekimserliğimi anlamanızı rica ederim. sitede erkek sineklerde bulunabiliyormuş.anlayışınız için teşekkürler. sevgiler..
cnm slm.yanlış hatırlamıyorsam sen ilk ameliyat olduğun zamanlar çok büyük geliyor gözüme çıkarttırsam mı diyordun.nasıl alıştımı gözün şimdi?inşallah karıştırmıyorumdur başkasıyla.
ben onlara alışamadım 2. kez ameliyat oldum artık bende hobi durumu oluşabilir hehehe
:)) aman aman hobiye dönüşmesin cnm:))sen kas altı 275 cc koydurtmuştun sanırım.sonradan kaç cc koydular cnm?
Ayşegül cüm ne zaman Ameliyatın ne kadar kaldı operasyona neler yaptın Hazırlıkların tamam mı Ne İstediğine karar verdinmi gerçi ameliyat olacaksın artık Benimde sorduğum soruya bak insaf demi yuh banada yaniii [/Q
cnm ben doktorumu değiştirdim:S 2 doktorla daha görüştüm ve kafamı en çok rahatlatan doktorda karar kıldım.perşembe 12 de giriyorum allahın izniyle ameliyata..cnm arkadaşım ,benim size sorduğum soruların yanında senin ki ne ki?az baymadım sizi:))ama şimdi kafam rahat bak..sorum yok artık size :))
cnm ben doktorumu değiştirdim:S 2 doktorla daha görüştüm ve kafamı en çok rahatlatan doktorda karar kıldım.perşembe 12 de giriyorum allahın izniyle ameliyata..cnm arkadaşım ,benim size sorduğum soruların yanında senin ki ne ki?az baymadım sizi:))ama şimdi kafam rahat bak..sorum yok artık size :))