Silik idrar testi

Cnm ilk testi birgün geçti yaptım tırnakla çizilmiş gibi inceydi bu biraz kaldıkça çıkmıştı birgün bekleyip yaptım daha netti hamileyim
Ay tebrik ederim ya..darisi basimiza insallah..Kuzum benim adetime daha 10 gun felan var..o zamn cok erken yapmis oluyorum sanirim..

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin canim..insallah vardir..bu test biraz boş cikti ama..bakalim nasip kismet
Biraz bekleyip yaparsın varsa biryere kaçmaz nasip cnm olur bir gün var gorunuyo bakalım biraz bekle hakkında hayırlısı olsun bol bol bebislerin olsun

Erk
Kızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi
Erken değil canım kan testi yaptır bence kan testinde 2 haftalıkken bile cikiyor

Sizce

Eklentiler

• 15954787773586249581064060950902.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 53
...

Eklentiler

• 15954788262689112640955840394755.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kizlar 1 saat sonra cikti bu..bi yorumlayabilirmisiniz..hic bole cikan oldumu
İlk 10 yeniyse daha bilemedin 15 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir canım sen fazla damlatmışsın renk dağılmış çizgi değil bazen oluyo öyle benim de başıma geldi

İlk 10 yeniyse daha bilemedin 15 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir canım sen fazla damlatmışsın renk dağılmış çizgi değil bazen oluyo öyle benim de başıma geldi
Canim az once yaptim bunuda ayni eczaneden almistim testleri..budami bozuk test alani pembe cikiyo..bole oluncami bozuk oluyo test anlamadim..yada kirmizi cikmasi normalmi..bu yaklasik 4. Testim..yaptigim..4 gun icinde..ve hep ayni kirmizilik vardi..beyaz olmasi gerekiyor ole degilmi..inan 4 damla damlatiyorumm..ne eksik ne fazla..zaten 4 damla damlatin yaziyo..testtede

Eklentiler

• Screenshot_20200723-161444.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 44
4 damla çok o yüzden böyle dağılıyor zaten bozuluyor test. İki üç yeter

Albi tercih edilmeyen bir marka canım maalesef bu testte bozuk başka bir marka al ya da en iyi çubuk testler onlardan al onlarda böyle sorunlar pek yaşanmıyo kaset tip testlerde böyle sorunlar fazla oluyo

Albi tercih edilmeyen bir marka canım maalesef bu testte bozuk başka bir marka al ya da en iyi çubuk testler onlardan al onlarda böyle sorunlar pek yaşanmıyo kaset tip testlerde böyle sorunlar fazla oluyo
Tesekkur ediyorum canim..toplu almistimm..asla almicam albi bidaha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…