Ay tebrik ederim ya..darisi basimiza insallah..Kuzum benim adetime daha 10 gun felan var..o zamn cok erken yapmis oluyorum sanirim..Cnm ilk testi birgün geçti yaptım tırnakla çizilmiş gibi inceydi bu biraz kaldıkça çıkmıştı birgün bekleyip yaptım daha netti hamileyim
Tesekkur ediyorum kuzum..sanirim..kac damla gerekiyo acaba testte sanirim 4 yaziyodu..Tamam işte bozuk olmuş çok damlattığın için
Sağol cnm teşekkürler darısı başına ama bekle yine yaparsin gebelik var gorunuyoAy tebrik ederim ya..darisi basimiza insallah..Kuzum benim adetime daha 10 gun felan var..o zamn cok erken yapmis oluyorum sanirim..
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin canim..insallah vardir..bu test biraz boş cikti ama..bakalim nasip kismetSağol cnm teşekkürler darısı başına ama bekle yine yaparsin gebelik var gorunuyo
Biraz bekleyip yaparsın varsa biryere kaçmazCok tesekkur ederim guzel dileklerin icin canim..insallah vardir..bu test biraz boş cikti ama..bakalim nasip kismet
Biraz bekleyip yaparsın varsa biryere kaçmaznasip cnm olur bir gün var gorunuyo bakalım biraz bekle hakkında hayırlısı olsun bol bol bebislerin olsun
İnşallah cnm Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallahtesekkurler canim..amin insallah..
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar hamileymişim
Erken değil canım kan testi yaptır bence kan testinde 2 haftalıkken bile cikiyorKızlar merhaba bügün adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım silik çıktı acaba hamilemiyim kan testi için beklemelimiyim daha erken olabilirmi
Tebrikler canımDoktora geldim şimdi bakalım sonucunu bekliyorum
Kızlar hamileymişim
İlk 10 yeniyse daha bilemedin 15 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir canım sen fazla damlatmışsın renk dağılmış çizgi değil bazen oluyo öyle benim de başıma geldiMerhaba kizlar 1 saat sonra cikti bu..bi yorumlayabilirmisiniz..hic bole cikan oldumu
Canim az once yaptim bunuda ayni eczaneden almistim testleri..budami bozuk test alani pembe cikiyo..bole oluncami bozuk oluyo test anlamadim..yada kirmizi cikmasi normalmi..bu yaklasik 4. Testim..yaptigim..4 gun icinde..ve hep ayni kirmizilik vardi..beyaz olmasi gerekiyor ole degilmi..inan 4 damla damlatiyorumm..ne eksik ne fazla..zaten 4 damla damlatin yaziyo..testtedeİlk 10 yeniyse daha bilemedin 15 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersizdir canım sen fazla damlatmışsın renk dağılmış çizgi değil bazen oluyo öyle benim de başıma geldi
4 damla çok o yüzden böyle dağılıyor zaten bozuluyor test. İki üç yeterCanim az once yaptim bunuda ayni eczaneden almistim testleri..budami bozuk test alani pembe cikiyo..bole oluncami bozuk oluyo test anlamadim..yada kirmizi cikmasi normalmi..bu yaklasik 4. Testim..yaptigim..4 gun icinde..ve hep ayni kirmizilik vardi..beyaz olmasi gerekiyor ole degilmi..inan 4 damla damlatiyorumm..ne eksik ne fazla..zaten 4 damla damlatin yaziyo..testtede
Tesekkur ediyorum canim..bidahakine 3 damla yapiyim bakalim..muhtmeelen yarin yaparimm..4 damla çok o yüzden böyle dağılıyor zaten bozuluyor test. İki üç yeter
Albi tercih edilmeyen bir marka canım maalesef bu testte bozuk başka bir marka al ya da en iyi çubuk testler onlardan al onlarda böyle sorunlar pek yaşanmıyo kaset tip testlerde böyle sorunlar fazla oluyoCanim az once yaptim bunuda ayni eczaneden almistim testleri..budami bozuk test alani pembe cikiyo..bole oluncami bozuk oluyo test anlamadim..yada kirmizi cikmasi normalmi..bu yaklasik 4. Testim..yaptigim..4 gun icinde..ve hep ayni kirmizilik vardi..beyaz olmasi gerekiyor ole degilmi..inan 4 damla damlatiyorumm..ne eksik ne fazla..zaten 4 damla damlatin yaziyo..testtede
Tesekkur ediyorum canim..toplu almistimm..asla almicam albi bidaha..Albi tercih edilmeyen bir marka canım maalesef bu testte bozuk başka bir marka al ya da en iyi çubuk testler onlardan al onlarda böyle sorunlar pek yaşanmıyo kaset tip testlerde böyle sorunlar fazla oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?