Bu test bozuk ve zaten t çizgisi aldın da herhangi bir çizgi yokCanim az once yaptim bunuda ayni eczaneden almistim testleri..budami bozuk test alani pembe cikiyo..bole oluncami bozuk oluyo test anlamadim..yada kirmizi cikmasi normalmi..bu yaklasik 4. Testim..yaptigim..4 gun icinde..ve hep ayni kirmizilik vardi..beyaz olmasi gerekiyor ole degilmi..inan 4 damla damlatiyorumm..ne eksik ne fazla..zaten 4 damla damlatin yaziyo..testtede
Tesekkur ediyorum..canim.Bu test bozuk ve zaten t çizgisi aldın da herhangi bir çizgi yok
Yeni test yapın yoksada hiç dert etmeyin bu ay kafanızı rahat bırakın atın kafanızdan bebeği emin olun olacaktır. Stres gebeliğe büyük engelTesekkur ediyorum..canim.
Teselkur ediyorum canim..bu ay dogal denemistik..ama kismet degil snairim.test bozukta olsa bi cizgi cikardi diye dusunuyorum..saglik olsun..Yeni test yapın yoksada hiç dert etmeyin bu ay kafanızı rahat bırakın atın kafanızdan bebeği emin olun olacaktır. Stres gebeliğe büyük engel
Allahtan ümit kesilmez. 8 yıl geçtim bu yollardan blokeyi kendimiz koyuyoruz. Bende sizin gibiydim ama kendi kendime geçiktirmişim. Eğer doktorlar size hiçbirşeyiniz yok diyorsa yapacağınız ilk şey bebek fikrini kafanızdan atmak olsun. Onu yaptığınız an emin olun bebeğiniz sizinle olacaktır. Bu ay oymadıysa önünüzde bir ay daha var. Bırakın düşünmeyi inanki en fazla 2 ay sonra hamile kalırsınız. Burada yazan belirti saçmalıklarını hiç okumadan geçin. Nick nameniz mucize, unutmayınki mucizeler ummadığın anda olur.Teselkur ediyorum canim..bu ay dogal denemistik..ama kismet degil snairim.test bozukta olsa bi cizgi cikardi diye dusunuyorum..saglik olsun..
Cok tesekkur ederim canim..yumurta rezerv azligi var bende ama doktorum dogal yollada olabilecegini soylemisti..inanilmaz pozitif bir yorum..Allahtan ümit kesilmez. 8 yıl geçtim bu yollardan blokeyi kendimiz koyuyoruz. Bende sizin gibiydim ama kendi kendime geçiktirmişim. Eğer doktorlar size hiçbirşeyiniz yok diyorsa yapacağınız ilk şey bebek fikrini kafanızdan atmak olsun. Onu yaptığınız an emin olun bebeğiniz sizinle olacaktır. Bu ay oymadıysa önünüzde bir ay daha var. Bırakın düşünmeyi inanki en fazla 2 ay sonra hamile kalırsınız. Burada yazan belirti saçmalıklarını hiç okumadan geçin. Nick nameniz mucize, unutmayınki mucizeler ummadığın anda olur.
Ah onu hele hiç dert etmeCok tesekkur ederim canim..yumurta rezerv azligi var bende ama doktorum dogal yollada olabilecegini soylemisti..inanilmaz pozitif bir yorum..insallah canim..
Aynen canim benimde ole cikiyo..hep.2 negatif tup bebekte var bende..eylule kadar ilac tedavisi ve bol bol fifi dedi..eger kalmmazsam tekrar denicez tup bebegi eylulde ..ama ..dogal yolla kalabilirisn dedi.doktorum.haziranda yaptirmistik en aon tup bebegi..hazirandan beri 2 adet donemi atlattim..bol bol fifi deniyoruz buarada..ama negatif..belki dusunmekten olmuyo..bilmiyorum..tebrik ederim seni..darisi basima insallah..kucaginada almak nasip olsun canim..Ah onu hele hiç dert etmeben de 33 yaşındayım ve rezervim 1,, altı menopuz Fsh 13 hatta son 3 ay bana doktortorlar yumurtalarını istersen donduralım dedi. Çünkü artık adet günüm ve yoğunluğu azalmıştı. Bende demek buraya kadarmış menopoza giriyorsun demeye başlamıştım kendime. Ama doktorlar banada aynısını dedi hala sağlam yumurtaların var doğal yolla hamile kalman %90 ama yinede istersen donduralım 35 yaşını zor göreceksin dediler. Bende madem yapacak bişey yok diyip menopoza giriyorum dedim çocuk fikrini kopmle unuttum şak hamile kaldım kendi doktorum bile şok oldu. Hatta iki yumurta varmış biri döllenmiş diğeri döllenememiş kist olmuş. Doktor muhtemelen oda döllenme bilirmiş dedi. Yani rezerve hiç takılma bende bu değerlerle olduysa sende de olur
Aynen canim benimde ole cikiyo..hep.2 negatif tup bebekte var bende..eylule kadar ilac tedavisi ve bol bol fifi dedi..eger kalmmazsam tekrar denicez tup bebegi eylulde ..ama ..dogal yolla kalabilirisn dedi.doktorum.haziranda yaptirmistik en aon tup bebegi..hazirandan beri 2 adet donemi atlattim..bol bol fifi deniyoruz buarada..ama negatif..belki dusunmekten olmuyo..bilmiyorum..tebrik ederim seni..darisi basima insallah..kucaginada almak nasip olsun canim..
Canim cok haklisin..sanirim bosluga dusuyoruz..bizler..surekli ugrasiyoruz..olmuyo hayal kirikligi bu sefer tekrar hirs yapiyoruz..tekrar ugrasiyoruz yine negatif. Bu sefer hepten psikoloji bozuluyo..bende birde kaygi bozukluguda var..meditasyonu bende dusunuyorum..baslangic icin onerebilecegin isimler varmi youtube dan..en azindan deneyebilirim..cunki meditasyonun gucune artik inanir oldum..insanlardaki pozitif anlamda biraktigi etkiye..Bana tüp bebek hiç demediler ben istedim ama yapmadılar aşılama dahi yapmadılar. Almanyada da istedim burada zaten daha zor tüp bebek veya aşılama yaptırmak. Bol bol cinsel ilişki ve bebek için değil gerçekten zevk için yaşayın unutun bebeği hiç olmayacak gibi kabullen inan ki olacak. Tüp bebekte psikoloji çok önemli zaten eminim doktorun bile sana bunu söylemiştir rahat olman lazım diye. Ben normal hayatımda sürekli stresli bir insanın. Herşeyi korkunç takıntı yaparım. Son 4-5 aydır Ah yeter dedim kendi kendime neyi dert ediyorsam bıraktım kişisel gelişime verdim kendimi meditasyon yaptım ve şimdi gerçekten köy yanarken o.. Pu sacını tararmış hesabı yaşar oldum hiçbirşeyi takmıyorum. Ben bebeğe bile inanmadım hatta yüksek düşük tehlikem vardı onu bile dert etmedim. Çalışmayı yasakladılar bana ben işe gitmeye devam ettim. Hayır bu defa takmayacam dedim eğer yaşayacaksa o benimle olacaktır eğer bu hayatta yaşama ihtimali yoksa zaten hertülü beni bırakacaktır dedim. Ve bugun öğrendim ki herşey olması gerekenden bile iyi gidiyor. Gercekten düşünceler çok önemli takıntı halinde olduğumuz herseyi düşünce ile uzaklaştırıyoruz. Olacağı varsa da olmuyor
Buarada canim turkiyedemi demediler tup bebek diye..yumurta rezerv azligin varmis aslinda burda direk tup bebege yonlendiriyolar..amh degerini hatirliyomusun pekiBana tüp bebek hiç demediler ben istedim ama yapmadılar aşılama dahi yapmadılar. Almanyada da istedim burada zaten daha zor tüp bebek veya aşılama yaptırmak. Bol bol cinsel ilişki ve bebek için değil gerçekten zevk için yaşayın unutun bebeği hiç olmayacak gibi kabullen inan ki olacak. Tüp bebekte psikoloji çok önemli zaten eminim doktorun bile sana bunu söylemiştir rahat olman lazım diye. Ben normal hayatımda sürekli stresli bir insanın. Herşeyi korkunç takıntı yaparım. Son 4-5 aydır Ah yeter dedim kendi kendime neyi dert ediyorsam bıraktım kişisel gelişime verdim kendimi meditasyon yaptım ve şimdi gerçekten köy yanarken o.. Pu sacını tararmış hesabı yaşar oldum hiçbirşeyi takmıyorum. Ben bebeğe bile inanmadım hatta yüksek düşük tehlikem vardı onu bile dert etmedim. Çalışmayı yasakladılar bana ben işe gitmeye devam ettim. Hayır bu defa takmayacam dedim eğer yaşayacaksa o benimle olacaktır eğer bu hayatta yaşama ihtimali yoksa zaten hertülü beni bırakacaktır dedim. Ve bugun öğrendim ki herşey olması gerekenden bile iyi gidiyor. Gercekten düşünceler çok önemli takıntı halinde olduğumuz herseyi düşünce ile uzaklaştırıyoruz. Olacağı varsa da olmuyor
İki soruna aynı anda cvp vereyim. Evrim balıkçı yı takip edebilirsin hatta anne olmak isteyenler için meditasyonu var. Ama ben onu yapmadım deneyebilirsiniz Birde ben şifa enerjisi aldırdım oda bana çok iyi geldi. Çakra açtırma falan üstelik Almanyadan telefon ile aldım. Acayip iyi gelmişti bana ki 3 ayda bir yaptırırım. Türkiyede hayır Tüp bebek demediler çünkü rezervim çok düşüktü ama sağlam yumurtalarım vardı. Üstelik çok iyi bir profosöre çıkmıştım. Kendisinde neredeyse gebe kalmayan yoktu. Aşılama yapın dedim onuda yapmamıştı gerek yok dedi. Çünkü sağlam ve kalitesi yüksek yumurtaların var doğal yolla hala kalabirsin demişti. 3 yıl önceydi. Buraya gelince yine doktora gittim ama burada zaten eğer seni az da olsa sağlıklı görüyorlarsa hiç yapmıyorlar. Gerek kalmadı şükür. Ben kafamdan bebeği attım ve sonuç şimdi pıt pıt oynuyor içimdeBuarada canim turkiyedemi demediler tup bebek diye..yumurta rezerv azligin varmis aslinda burda direk tup bebege yonlendiriyolar..amh degerini hatirliyomusun peki
Amh değerime eski tahlil sonuçlarımdan bakmam lazım hatırlamıyorum inankiBuarada canim turkiyedemi demediler tup bebek diye..yumurta rezerv azligin varmis aslinda burda direk tup bebege yonlendiriyolar..amh degerini hatirliyomusun peki
Türkiyede ki en son 3 yıl önceki Amh değerim. 1.21 miş. Burada en son yaptırdığım 1.01 Di. Yani artık bitmek üzereydiBuarada canim turkiyedemi demediler tup bebek diye..yumurta rezerv azligin varmis aslinda burda direk tup bebege yonlendiriyolar..amh degerini hatirliyomusun peki
bende böyle düşünüp her negatif test sonucumda önümde bir ay daha var,bu ayda olmadı diğer ay olur diye hep pozitif bakıyordum.Ama gel gör ki 1,5 senem geçti gitti hamile kalacağım diye beklerkenAllahtan ümit kesilmez. 8 yıl geçtim bu yollardan blokeyi kendimiz koyuyoruz. Bende sizin gibiydim ama kendi kendime geçiktirmişim. Eğer doktorlar size hiçbirşeyiniz yok diyorsa yapacağınız ilk şey bebek fikrini kafanızdan atmak olsun. Onu yaptığınız an emin olun bebeğiniz sizinle olacaktır. Bu ay oymadıysa önünüzde bir ay daha var. Bırakın düşünmeyi inanki en fazla 2 ay sonra hamile kalırsınız. Burada yazan belirti saçmalıklarını hiç okumadan geçin. Nick nameniz mucize, unutmayınki mucizeler ummadığın anda olur.
Şimdi kesin hamile kalırsınbende böyle düşünüp her negatif test sonucumda önümde bir ay daha var,bu ayda olmadı diğer ay olur diye hep pozitif bakıyordum.Ama gel gör ki 1,5 senem geçti gitti hamile kalacağım diye beklerkenÇatlatma iğnesi ve klomen denemesi de olumsuz sonuçlanınca şu an vazgeçtim istemiyorum artık
Canim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allah..darisi tum isteyenlerin basina olsun..insallahTürkiyede ki en son 3 yıl önceki Amh değerim. 1.21 miş. Burada en son yaptırdığım 1.01 Di. Yani artık bitmek üzereydi
Evrim balikciya bakicam canim...simdi..bi incelemk isterim..İki soruna aynı anda cvp vereyim. Evrim balıkçı yı takip edebilirsin hatta anne olmak isteyenler için meditasyonu var. Ama ben onu yapmadım deneyebilirsiniz Birde ben şifa enerjisi aldırdım oda bana çok iyi geldi. Çakra açtırma falan üstelik Almanyadan telefon ile aldım. Acayip iyi gelmişti bana ki 3 ayda bir yaptırırım. Türkiyede hayır Tüp bebek demediler çünkü rezervim çok düşüktü ama sağlam yumurtalarım vardı. Üstelik çok iyi bir profosöre çıkmıştım. Kendisinde neredeyse gebe kalmayan yoktu. Aşılama yapın dedim onuda yapmamıştı gerek yok dedi. Çünkü sağlam ve kalitesi yüksek yumurtaların var doğal yolla hala kalabirsin demişti. 3 yıl önceydi. Buraya gelince yine doktora gittim ama burada zaten eğer seni az da olsa sağlıklı görüyorlarsa hiç yapmıyorlar. Gerek kalmadı şükür. Ben kafamdan bebeği attım ve sonuç şimdi pıt pıt oynuyor içimdesende takılma unut onu o seninle olacak
Amin insallah en kısa zamanda seninde haberini almak dileğiyle. Aynı durumdan müzdaripmişiz insallah küçük te olsa umut olurum sana. Hiç takma kafana gercekten. Meditasyon yap kesinlikle. Hatta beynine sağlıklı olduğunu ve anne olmak için hiçbir engelin olmadığını kadın olarak bu hakka seninde sahip olduğunu işle. Beynin muhakkak evrene bu mesajını iletecektirCanim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allah..darisi tum isteyenlerin basina olsun..insallahcok tesekkur ederimm verdigin bilgiler icin
İyi niyetle yazdım yanlış anlama sakın. Kafandan o düşünceyi attığın için kesin hamile kalırsın diye yazdım. Tek cümle ile yazınca dalga geçer gibi olmuş kusura bakmaŞimdi kesin hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?