Bana tüp bebek hiç demediler ben istedim ama yapmadılar aşılama dahi yapmadılar. Almanyada da istedim burada zaten daha zor tüp bebek veya aşılama yaptırmak. Bol bol cinsel ilişki ve bebek için değil gerçekten zevk için yaşayın unutun bebeği hiç olmayacak gibi kabullen inan ki olacak. Tüp bebekte psikoloji çok önemli zaten eminim doktorun bile sana bunu söylemiştir rahat olman lazım diye. Ben normal hayatımda sürekli stresli bir insanın. Herşeyi korkunç takıntı yaparım. Son 4-5 aydır Ah yeter dedim kendi kendime neyi dert ediyorsam bıraktım kişisel gelişime verdim kendimi meditasyon yaptım ve şimdi gerçekten köy yanarken o.. Pu sacını tararmış hesabı yaşar oldum hiçbirşeyi takmıyorum. Ben bebeğe bile inanmadım

hatta yüksek düşük tehlikem vardı onu bile dert etmedim. Çalışmayı yasakladılar bana ben işe gitmeye devam ettim. Hayır bu defa takmayacam dedim eğer yaşayacaksa o benimle olacaktır eğer bu hayatta yaşama ihtimali yoksa zaten hertülü beni bırakacaktır dedim. Ve bugun öğrendim ki herşey olması gerekenden bile iyi gidiyor. Gercekten düşünceler çok önemli takıntı halinde olduğumuz herseyi düşünce ile uzaklaştırıyoruz. Olacağı varsa da olmuyor