• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik idrar testi

İyi niyetle yazdım yanlış anlama sakın. Kafandan o düşünceyi attığın için kesin hamile kalırsın diye yazdım. Tek cümle ile yazınca dalga geçer gibi olmuş kusura bakma 😉
yok canım yanlış anlamadım iyi niyetinden şüphem yok.Ben çok umutsuz olduğum için öyle yaptım :KK52:

yok canım yanlış anlamadım iyi niyetinden şüphem yok.Ben çok umutsuz olduğum için öyle yaptım :KK52:
Hiç umutsuz olma. Sen inan ve Allaha bırak. O senin kucağını dolduracaktır 😉 8 yıl tecrübe ettim çok iyi ben bunu 😉😀

Amin insallah en kısa zamanda seninde haberini almak dileğiyle. Aynı durumdan müzdaripmişiz insallah küçük te olsa umut olurum sana. Hiç takma kafana gercekten. Meditasyon yap kesinlikle. Hatta beynine sağlıklı olduğunu ve anne olmak için hiçbir engelin olmadığını kadın olarak bu hakka seninde sahip olduğunu işle. Beynin muhakkak evrene bu mesajını iletecektir 😉😉😉 sağlıcakla kal. Ben daha fazla linç yemeden şubat anneleri sayfasına gideyim 😉😀
Amin canimmm🙏🙏tesekkur ederim tekrar💕💕

Back