silik hcg testi ve belirgin lh testi

arikushika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2024
7
1
kızlar selamlar,
bebek düşünüyoruz ve birkaç aydır deniyoruz. ben bu ay ovülasyon testi alıp işimi garantiye almak istedim. son regl tarihim 16 ekim, beklenen ise 20 kasım.
benim döngüm 35 gün civarlarında, doktora bu sene başı gittim normal herhangi bir problem yok deneyebilirsiniz dedi.
bütün aydır ovülasyon testlerini yapıyorum ve silik çizgi çıktı hep, geçtiğimiz birkaç gün hiç çizgi yoktu. ben de yapmayı bıraktım ve 3-4 gündür sol kasığımda ağrı var ve sırt ağrım var kendimi çok halsiz hissediyorum. bi gebelik testi yapıyım dedim, bir erken bir de kaset testlerden yaptım. bu artı med’in erken gebelik testinde geçen aylarda da böyle çizgi vardı kan verdim gebe çıkmadım. o yüzden yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum ama kasetlerde hiç belirsiz bile çizgi çıkmıyordu. ikili fotoğrafı dün yaptım. bir de bugün bir kere daha gebelik yaptım onda da silik çıktı. tekli olan. ben nolur nolmaz diye bugün Lh yani ovülasyon testi de yaptım ilk kez bu kadar belirgin gördüm onu da görsel olarak ekliyorum. diyorum ki acaba lh testinde gebelik varsa böyle çıkabilir mi? bir diğer sorum da acaba yumurtlama dönemi diye gebelik testinde belirgin olmayan çizgiler çıkma ihtimali var mıdır sizce? dönüşlerinizi heyecanla bekliyorum

Eklentiler

• IMG_3646.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 18
  • A7A0D3C1-154A-4A56-A8B5-A2D159233345.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 16
  • E4AB44E9-5A08-4F77-A7F2-8DEBEC82065E.jpeg
    16,8 KB · Görüntüleme: 16
Geçen ay erken gebelikte çizgi çıkmadı kaset testinde çıktı bende de aynı şekilde ama regl oldum inşallah sende vardır gebelik ama çift çıktı diye hemen şey yapma :)

Geçen ay erken gebelikte çizgi çıkmadı kaset testinde çıktı bende de aynı şekilde ama regl oldum inşallah sende vardır gebelik ama çift çıktı diye hemen şey yapma :)
geçen aylarda erken gebelikte çıktığında çok heyecanlanmıştık gece yarısı gidip kan testi verdik sonuç çıkana kadar uyuyamamıştım, negatif çıkınca hevesimiz kursağımızda kaldıondan sonra akıllandım çok heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi ama elde değil hehe

Benim bi çocuğum var şimdi ikinciyi düşünüyorum bende aynı şekilde elim ayağım titremişti regl olunca üzüldüm bu ay olur artık inşallah bide testlerde kuruma çizgisi oluyormuş sanırım çizgi belirgin vardı ama kuruduğunda da belliydi benim kesin var sanmıştım

ben de öyle, bi ebeye gönderdik hatta resmini ilk ay çıkanda, kesin var kan versin dedi biz de kesin gözüyle bakmıştık. bakalım kısmet tabii çok uğraştırmadan gelseler bi hahah inşallah bu ay guzel haberler alırız ikimiz de

İnşallah :)) kan verirsen yada tekrar test yaparsan yaz mutlaka

Canım bence hamilesin kaset testte çıkmış silik ovalüsyon da koyu

Bence kan testi vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…