• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle düşünüyorum, ama miratech markalı testte ne zaman yaptıysam silik çizgi çıktı, hevesleniyorum sürekli😊
Bilmiyorum türkiyenin hangi markası iyide o marka belki iyi değildir canım 🤔 ümit vermek istemem kanda vermişsin kanda da yok dedi

İlaç kullanıyomusun?
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum ama kullanmam gerekiyor, bağırsak tembelliği var, 2 hap bir şurup kullanmam lazım, bir ara kullandım bıraktım, ve yaklaşık 5 günde idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım, yani onuda kullanalı 20 gün oldu, enfeksiyonda kalmadı zaten

Herhangi bir ilaç kullanmıyorum ama kullanmam gerekiyor, bağırsak tembelliği var, 2 hap bir şurup kullanmam lazım, bir ara kullandım bıraktım, ve yaklaşık 5 günde idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım, yani onuda kullanalı 20 gün oldu, enfeksiyonda kalmadı zaten
Bilmiyorum canım tekrar bir doktora git bakalım

Bence hemen yap 3 gun olmus zaten konunda cikar ilk idrar falan bahane kan degeri yukselince hemen cikiyo

Back
X