• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl umut oldu bir bilseen 🙈 belirtilerin canım?
Ben regl belirtisi yaşıyorum karın ağrısı. Şiş göğüsler baş ağrısı hafif mide bulantısı vs. Ama pazartesi kahverengi lekelenme yaşadım bugün süt beyaz..benim yüksek ihtimal kimyasal çünkü çok ağrım var yorgunluk halsizlik vs yok.. Senin belirtilerin neler?

Ben regl belirtisi yaşıyorum karın ağrısı. Şiş göğüsler baş ağrısı hafif mide bulantısı vs. Ama pazartesi kahverengi lekelenme yaşadım bugün süt beyaz..benim yüksek ihtimal kimyasal çünkü çok ağrım var yorgunluk halsizlik vs yok.. Senin belirtilerin neler?
Akıntım 4 gündür beyaz ama yumurta akı kıvamında kasıklarım çok ağrıyor belime vuruyo bide göğüsüm aşırı şiş dolu hissediyorum kızımı emzirdiğim için biliyorum emzirme saati gelince öyle oluyordu emmesi gerekiyor çocuk o şekilde 😄😄

Akıntım 4 gündür beyaz ama yumurta akı kıvamında kasıklarım çok ağrıyor belime vuruyo bide göğüsüm aşırı şiş dolu hissediyorum kızımı emzirdiğim için biliyorum emzirme saati gelince öyle oluyordu emmesi gerekiyor çocuk o şekilde 😄😄
İnşallah sağlıklı hamileliğiniz vardır. Her zaman Pozitif olmalıyız ki sizin kitleri iz gün geçtikçe koyulaşmış

Bence en alttaki koyulaşmış. Gebelik var gibi. Daha çok erken hele geç döllenmeyse, öğrenmen adetin geçince kanda anca oluyor. Regl gününü bekle derim. kimyasal felan kafanı bulandırma

Bence en alttaki koyulaşmış. Gebelik var gibi. Daha çok erken hele geç döllenmeyse, öğrenmen adetin geçince kanda anca oluyor. Regl gününü bekle derim. kimyasal felan kafanı bulandırma
Yaaa gerçek mı niyese senin yazdığına gözlerim doldu saçma sapan ağlancak birşey yok 😄 inşaAllah ve keşke diyorum 🤲🏽♥️ Kızımda geç döllenme olmuştu inşaAllah öyledir 🤲🏽

Benimde oğlum geç döllenmeyle oldu. Regl 1 hafta geçince öğrenebildim. Sen canını boşa sıkıyorsun kimyasalla. Normal gebelik testi için Adet gününü bekle bence.. geçerse günün öyle kan yaptırırsın. normalde bende çizgi görmem ama bence gayet belli oluyor 🌸 konuyu takipteyim bana da haber ver merak ettim 🤗

Benimde oğlum geç döllenmeyle oldu. Regl 1 hafta geçince öğrenebildim. Sen canını boşa sıkıyorsun kimyasalla. Normal gebelik testi için Adet gününü bekle bence.. geçerse günün öyle kan yaptırırsın. normalde bende çizgi görmem ama bence gayet belli oluyor 🌸 konuyu takipteyim bana da haber ver merak ettim 🤗
2 gün sonra bir daha tekrarliyayım bakalım yinede 🙈 inşaAllah olmuştur 🤲🏽 Sağol kuzum haber vercem mutlaka ♥️

Vardır belki ya Allahın işi 🤲🏽
Bende adetten 3 gün önce normal gebelik testi yaptım çizgi yoktu 15 dk sonra hayalet bi çizgi oluştu. 10 dk geçtiği için önemsemedim. Ertesi gün karnım ağrımaya başladı kasıklarıma sızlayıp geçen ağrılar oldu bi test daha yaptım ilk 5 dk da silik çift çizgi çıktı. Adetten 1 gün önce yani dün yaptım çizgi çok belirgin çıktı. Geceleri baya bi karnım ağrıdı belim sağ kasığım hâlâ da ağrımaya devam ediyo :) son 2 aydır burdaki belirtileri okuyorum acaba bendede oldumu diye ama gerçekten herkesin belirtisi farklıymış. 😄 Mide bulantısı halsizlik vs yok. Sadece göğüslerimde hiç olmadığı kadar şişlik var ama acı yok. Bide kasık karın bel ağrısı :) Herkes için hayırlısı olsun😊😊

Eklentiler

• 20201021_230931.webp
    20201021_230931.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X