Hee valllah eşime ikide bi büyümüş görmüyon mu hadi ordan bana mı cilveleniyon diyoAllahım inşaAllah adet öncesi değildir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee valllah eşime ikide bi büyümüş görmüyon mu hadi ordan bana mı cilveleniyon diyoAllahım inşaAllah adet öncesi değildir
![]()
Benimde pik 9.dı ama senin teste benzemiyorEvet önceki 2 ay denedik olmadı. Neyin etkisi var bilmiyorum bi kaç şey denedim. Ama soğan kürüyle ilk defa ağrılı ve fazla akıntılı bi yumurtlama oldu. Genelde hissetmezdim ben adetlerimde 35 günde bir falan olurdu. Ayrıca çok stes yaptığım için yumutlamam galiba olmuyo diye ovülasyon testi yaptım bi kaç gün öncesine kadar hep yaptım emin olmak için. 9 ekimde yumurtlama oldu o günleri degerlendirdik. Ben yumurtlamadan 4 5 gün önce soğan suyunu bırakmıştım ama. Bide burda hep yazan bişey vardı ilişkiden sonra direk kalkmayın belinizin altına yastık koyun diye onuda yaptım. Anlayacağın bu ay çok fazla şey yaptım çokta stres yaptım umutsuzluğa kapılmıştım baya ama çok şükür çift çizgiyi gördüm![]()
Biz de telefondaki yumurtlama tarihine gore degerlendiriuoruz bnim kuzenimde telefondaki yumurtlama tarihine gore kaldiEvet önceki 2 ay denedik olmadı. Neyin etkisi var bilmiyorum bi kaç şey denedim. Ama soğan kürüyle ilk defa ağrılı ve fazla akıntılı bi yumurtlama oldu. Genelde hissetmezdim ben adetlerimde 35 günde bir falan olurdu. Ayrıca çok stes yaptığım için yumutlamam galiba olmuyo diye ovülasyon testi yaptım bi kaç gün öncesine kadar hep yaptım emin olmak için. 9 ekimde yumurtlama oldu o günleri degerlendirdik. Ben yumurtlamadan 4 5 gün önce soğan suyunu bırakmıştım ama. Bide burda hep yazan bişey vardı ilişkiden sonra direk kalkmayın belinizin altına yastık koyun diye onuda yaptım. Anlayacağın bu ay çok fazla şey yaptım çokta stres yaptım umutsuzluğa kapılmıştım baya ama çok şükür çift çizgiyi gördüm![]()
Insandan insana değişiyo demekki döllenme zamanı falan belki farklılıklar oluyodur. Ablalarımda gördüğüm kadarıyla onlar adet geçince yapardı bu kadar koyu değildi benimki neden böyle direk çıktı bende anlam veremedim pek aslındaBenimde pik 9.dı ama senin teste benzemiyor![]()
2 aydır onu yaptım bende ama o uygulamada yumurtlama bittiği an benim yumurtlamam başlıyomuş meğerBiz de telefondaki yumurtlama tarihine gore degerlendiriuoruz bnim kuzenimde telefondaki yumurtlama tarihine gore kaldi
Uvulosyon testini nekdra aldin2 aydır onu yaptım bende ama o uygulamada yumurtlama bittiği an benim yumurtlamam başlıyomuş meğerçoğu kişinin o uygulama tutuyodur ama benim adetlerimde bi 28 bi 30 bi 32 bi 35 falan olunca yumurtlama zamanıda farklı oluyo. O yüzden testle yakaladım. Iyikide almışım test yoksa hep 14. Gün değerlendiriyomuşum. Bu ay 18. Gün yumurtlamam oldu benim. Yakaladım ve hamile kaldım. Ama adetin düzenli olarak 28 günde birse 14 de yumurtluyosundur yüksek ihtimal
Internetten 20 li aldım galiba yanında 4 gebelik testide hediye 35 lira falandı galiba. Laboquick marka güzel bi testUvulosyon testini nekdra aldin
Hngi siteden aldin sn bna bi msaj atsana kizInternetten 20 li aldım galiba yanında 4 gebelik testide hediye 35 lira falandı galiba. Laboquick marka güzel bi test
Eczanede tanesi 5 lira pahalıya geliyo toplu ınternetten o markayı alman daha iyi. Ben eczanedekinide aldım ikisini test etmek için ikiside aynı sonucu gösterdiUvulosyon testini nekdra aldin
Adetin bittikten hemen sonra yaptinmiEczanede tanesi 5 lira pahalıya geliyo toplu ınternetten o markayı alman daha iyi. Ben eczanedekinide aldım ikisini test etmek için ikiside aynı sonucu gösterdi
Evet emin olmak için hiç bi günü atlamadım çünkü bu ay olmasa hastaneye gidicektim herseyden emin olmak istedimAdetin bittikten hemen sonra yaptinmi
Tekrar yine bir umut ışığıInsandan insana değişiyo demekki döllenme zamanı falan belki farklılıklar oluyodur. Ablalarımda gördüğüm kadarıyla onlar adet geçince yapardı bu kadar koyu değildi benimki neden böyle direk çıktı bende anlam veremedim pek aslında![]()
Canım benimde testim bunun gibi eklicem aşağıya, ama sonraki yaptığım başka marka testlerde hiç silik çizgi bile çıkmadı, bu sabah tekrarladım testi ama gene bişey yok, hep kafam karışıyor, bi kaç testte daha silik gördüm, şuan bekliyorum, akıntım var ve baş ağrım vardı 1 hafta şiddetli oldum, şimdilerde geçti baş ağrım. Eşim gideli 1.5 ay oldu, gebelik varsa çıkmazmıydı şimdiğe kadar ya?? Çok umutluyum hala. Tüm yaptığım testleri atim size. Dünde alt karnım ağrıdı biraz.Merhaba kızlar,
3 gündür gebelik testi yapıyorum fakat hepsi böyle.. sizce koyulaşma var mı en altta ki bugünün. Bu arada pik ayın 9. Gördüm 10. Silikleşti adetime iki gün var.. sonrada koyu olan oldu mu ?Eki Görüntüle 2708862
Canım benimde testim bunun gibi eklicem aşağıya, ama sonraki yaptığım başka marka testlerde hiç silik çizgi bile çıkmadı, bu sabah tekrarladım testi ama gene bişey yok, hep kafam karışıyor, bi kaç testte daha silik gördüm, şuan bekliyorum, akıntım var ve baş ağrım vardı 1 hafta şiddetli oldum, şimdilerde geçti baş ağrım. Eşim gideli 1.5 ay oldu, gebelik varsa çıkmazmıydı şimdiğe kadar ya?? Çok umutluyum hala. Tüm yaptığım testleri atim size. Dünde alt karnım ağrıdı biraz.
Hamilesin benceregline kaç gün v
Ben adet oldum iki kere, eşim 8 eylülde gitti, önce 13 eylülde oldum sonra 11 ekimde oldum, kaynanam hemşire, hamile olupta adet olan çok kızım dedi, ilk adetimin ilk günü kahverengi çamurumsu oldum, bir pedin yarısını bile doldurmadı, ben kesilecek sandım ama 3 gün normal adet oldum sonra. Pazartesi günü kan testi yaptırdım 0.0 çıktı, salı kendim test yaptım iki çizgi çıktı, belki değerlerim yükseliyordur diye bekliyorumHamilesin benceregline kaç gün var ?
![]()
Ben adet oldum iki kere, eşim 8 eylülde gitti, önce 13 eylülde oldum sonra 11 ekimde oldum, kaynanam hemşire, hamile olupta adet olan çok kızım dedi, ilk adetimin ilk günü kahverengi çamurumsu oldum, bir pedin yarısını bile doldurmadı, ben kesilecek sandım ama 3 gün normal adet oldum sonra. Pazartesi günü kan testi yaptırdım 0.0 çıktı, salı kendim test yaptım iki çizgi çıktı, belki değerlerim yükseliyordur diye bekliyorumHamilesin benceregline kaç gün var ?
8 eylülden sonra hiç ilişki yaşanmadı mı?Ben adet oldum iki kere, eşim 8 eylülde gitti, önce 13 eylülde oldum sonra 11 ekimde oldum, kaynanam hemşire, hamile olupta adet olan çok kızım dedi, ilk adetimin ilk günü kahverengi çamurumsu oldum, bir pedin yarısını bile doldurmadı, ben kesilecek sandım ama 3 gün normal adet oldum sonra. Pazartesi günü kan testi yaptırdım 0.0 çıktı, salı kendim test yaptım iki çizgi çıktı, belki değerlerim yükseliyordur diye bekliyorum![]()
Eşim suriyeye göreve gitti, daha gelmedi8 eylülden sonra hiç ilişki yaşanmadı mı?
Bende çok daha kötüsü çıktı ikincisi daha silikti adet oldum Dr dedi hormonlar o ara bı yukseliyo böyle olabiliyo o yüzden adet geçtikten sonra yapın umuanma bekle lütfen ins adet olmazsinMerhaba kızlar,
3 gündür gebelik testi yapıyorum fakat hepsi böyle.. sizce koyulaşma var mı en altta ki bugünün. Bu arada pik ayın 9. Gördüm 10. Silikleşti adetime iki gün var.. sonrada koyu olan oldu mu ?Eki Görüntüle 2708862