• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adetten 3 gün önce normal gebelik testi yaptım çizgi yoktu 15 dk sonra hayalet bi çizgi oluştu. 10 dk geçtiği için önemsemedim. Ertesi gün karnım ağrımaya başladı kasıklarıma sızlayıp geçen ağrılar oldu bi test daha yaptım ilk 5 dk da silik çift çizgi çıktı. Adetten 1 gün önce yani dün yaptım çizgi çok belirgin çıktı. Geceleri baya bi karnım ağrıdı belim sağ kasığım hâlâ da ağrımaya devam ediyo :) son 2 aydır burdaki belirtileri okuyorum acaba bendede oldumu diye ama gerçekten herkesin belirtisi farklıymış. 😄 Mide bulantısı halsizlik vs yok. Sadece göğüslerimde hiç olmadığı kadar şişlik var ama acı yok. Bide kasık karın bel ağrısı :) Herkes için hayırlısı olsun😊😊
Adetime kafadan 1 hafta vr tam bilmiyorum ki nekdr var oyuzden gecmesini bkliyorum olmazsam adet yapicam

Adetime kafadan 1 hafta vr tam bilmiyorum ki nekdr var oyuzden gecmesini bkliyorum olmazsam adet yapicam
1 hafta kala bende de çıkmadı ben ovülasyon testiyle takip ettiğim için adeti ordan hesapladım 3 gün kalada çizgi çıkmaya başladı

Sabah bakalım yaparım bidaha ama hamilelikte akıntı olmuyor diyorlar ya moralim bozuldu
Kim diyor hamileikte akinti olmaz diye tam tersi adet olmana yakin kuruluk oluyor benim adetime 3 dort gun kala islaklik coktu bende oyle suphelendim normalde adete yakin kuruluk oluyor bide batma vardi kasiklarimda adete 7 gun kala batmalar basladi darisi basina

Merhaba kızlar,

3 gündür gebelik testi yapıyorum fakat hepsi böyle.. sizce koyulaşma var mı en altta ki bugünün. Bu arada pik ayın 9. Gördüm 10. Silikleşti adetime iki gün var.. sonrada koyu olan oldu mu ? 🥺Eki Görüntüle 2708862
Koyulasma sanki var gibi Ben 2 gun bekleyin derim bide cizgiler ince de olsa hemen cikinca gebelik oldugu kesinlesiyor kaniti bende okadr yaptigim gebelik tetslerine yaniyorm su an varsa da cok minik degerim 10 du 5 gun once gebelik testi yaptigimda cizgi hemen belirdi hayalet cizgiydi oglen yaptim tekrar daha bi belirgin oldu aksam yapincada biraz daha pembe oldu ve test yaptim beta hcg var gibi duruyor dun yine yaptim daha kotu ogunkunden ve daha idrar gormeye basladiginda t de cizgi cikiyor

O dakikalar sonra çıkan çizgi sizinki gibiydi belki koyulaşır ama en iyisi sabredip beklemek gerçekten böylesi fazlaca stres 😊 Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah 😊
Amin insallah hamileyimdir bende cok istiyorum

Bende adetten 3 gün önce normal gebelik testi yaptım çizgi yoktu 15 dk sonra hayalet bi çizgi oluştu. 10 dk geçtiği için önemsemedim. Ertesi gün karnım ağrımaya başladı kasıklarıma sızlayıp geçen ağrılar oldu bi test daha yaptım ilk 5 dk da silik çift çizgi çıktı. Adetten 1 gün önce yani dün yaptım çizgi çok belirgin çıktı. Geceleri baya bi karnım ağrıdı belim sağ kasığım hâlâ da ağrımaya devam ediyo :) son 2 aydır burdaki belirtileri okuyorum acaba bendede oldumu diye ama gerçekten herkesin belirtisi farklıymış. 😄 Mide bulantısı halsizlik vs yok. Sadece göğüslerimde hiç olmadığı kadar şişlik var ama acı yok. Bide kasık karın bel ağrısı :) Herkes için hayırlısı olsun😊😊
Aynen benimde öyle göğüsüm hatta bi beden büyüdü sanırım sütyenlerim olmuyor 🤣🤣 sende kesin var sağlıkla al kucağına🥰

Koyulasma sanki var gibi Ben 2 gun bekleyin derim bide cizgiler ince de olsa hemen cikinca gebelik oldugu kesinlesiyor kaniti bende okadr yaptigim gebelik tetslerine yaniyorm su an varsa da cok minik degerim 10 du 5 gun once gebelik testi yaptigimda cizgi hemen belirdi hayalet cizgiydi oglen yaptim tekrar daha bi belirgin oldu aksam yapincada biraz daha pembe oldu ve test yaptim beta hcg var gibi duruyor dun yine yaptim daha kotu ogunkunden ve daha idrar gormeye basladiginda t de cizgi cikiyor
Direk idrar akarken çıktı çizgi zaten inşaAllah vardır ya 😍😍

Aynen bide silikonlu gibi bi his var göğüslerde değişik ilk defa böyle oldu 😂 aminn inşallah sende hepimiz güzel haberler alırız ama emin ol 1 hafta kala hiç bir belirtim yoktu bi kaç gün bekle dahada emin olursun 😊

Ozaman olabilir cnm umut vermek gbi olmasin benim ilk yaptiklarimda boyleydi elinde test varmi

Stres yapiyorum 3 aylik evliyim bilmiyorum bi sorun varmi yokmu
Daha çok erken ben 1.5 yıl oldu evleneli stres yapma bence son 3 aydır deniyodum bende. Pko dan dolayı soğan kürü uyguladım ilk defa onunlada oldu çok şükür. Adetlerinde düzensizlik yoksa yumurtlamanda oluyosa hiç stres yapma olur inşallah 🤲

Daha çok erken ben 1.5 yıl oldu evleneli stres yapma bence son 3 aydır deniyodum bende. Pko dan dolayı soğan kürü uyguladım ilk defa onunlada oldu çok şükür. Adetlerinde düzensizlik yoksa yumurtlamanda oluyosa hiç stres yapma olur inşallah 🤲
Her ay adet goruyorum bende sogan kuru yaptim ama sadece 10 gun :D

Sonra hamilemi kaldin
Evet önceki 2 ay denedik olmadı. Neyin etkisi var bilmiyorum bi kaç şey denedim. Ama soğan kürüyle ilk defa ağrılı ve fazla akıntılı bi yumurtlama oldu. Genelde hissetmezdim ben adetlerimde 35 günde bir falan olurdu. Ayrıca çok stes yaptığım için yumutlamam galiba olmuyo diye ovülasyon testi yaptım bi kaç gün öncesine kadar hep yaptım emin olmak için. 9 ekimde yumurtlama oldu o günleri degerlendirdik. Ben yumurtlamadan 4 5 gün önce soğan suyunu bırakmıştım ama. Bide burda hep yazan bişey vardı ilişkiden sonra direk kalkmayın belinizin altına yastık koyun diye onuda yaptım. Anlayacağın bu ay çok fazla şey yaptım çokta stres yaptım umutsuzluğa kapılmıştım baya ama çok şükür çift çizgiyi gördüm 🤲

Aynen bide silikonlu gibi bi his var göğüslerde değişik ilk defa böyle oldu 😂 aminn inşallah sende hepimiz güzel haberler alırız ama emin ol 1 hafta kala hiç bir belirtim yoktu bi kaç gün bekle dahada emin olursun 😊
Hee valllah eşime ikide bi büyümüş görmüyon mu hadi ordan bana mı cilveleniyon diyo 🤣🤣 Allahım inşaAllah adet öncesi değildir🤲🏽

Back
X