Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik cizgi gorunuyo biraz bekle derim daha cok erkenMerhaba kızlar,
3 gündür gebelik testi yapıyorum fakat hepsi böyle.. sizce koyulaşma var mı en altta ki bugünün. Bu arada pik ayın 9. Gördüm 10. Silikleşti adetime iki gün var.. sonrada koyu olan oldu mu ?Eki Görüntüle 2708862
Ama silik olunca ard ardına ondan sonra koyulaşması gerekmiyor mu ? Bir hafta boyunca silik kalamaz ki kalıyor mu ?Silik cizgi gorunuyo biraz bekle derim daha cok erken
Ilk yaptin teste negatif 2cide hayalet gbi cizgi 3 de yine belli olmuyck kdr bi cizgi acele etme bekle derim benimde adetime 1 hafta var dyanamadim gittim erken gebelim testi yaptim sonuc husran yani negatif boyle olumsuz testleri gorunce hepimiz uzuluyoruz malesefAma silik olunca ard ardına ondan sonra koyulaşması gerekmiyor mu ? Bir hafta boyunca silik kalamaz ki kalıyor mu ?erken gebelik testi bu
![]()
Hamilemiymişsin?Ilk yaptin teste negatif 2cide hayalet gbi cizgi 3 de yine belli olmuyck kdr bi cizgi acele etme bekle derim benimde adetime 1 hafta var dyanamadim gittim erken gebelim testi yaptim sonuc husran yani negatif boyle olumsuz testleri gorunce hepimiz uzuluyoruz malesef
Hayir negatif daha adetime var adetim gecerse tekrar yapicam icime dogdugu icin yaptim bn testiHamilemiymişsin?
Bat a kaç gün var canımHayir negatif daha adetime var adetim gecerse tekrar yapicam icime dogdugu icin yaptim bn testi
1 hafta flnBat a kaç gün var canım
Daha çok senin canım hayırlısı belirtin var mı?1 hafta fln
Hayir yok adet belirtimde yok bnim gogsum fln agrirdi adetime yakin yok agri flnDaha çok senin canım hayırlısı belirtin var mı?![]()
Benim göğüslerim fena büyüdü beyaz akıntımda var yumurta akı gibi olandan ama herkes akıntı hiç yok diyor kesin adet olcamHayir yok adet belirtimde yok bnim gogsum fln agrirdi adetime yakin yok agri fln
İnşaAllah yaCanım gebelik var insallah sağlıklıdır hayırlı olsun
Maalesef en altta ki bugünün demek ki gerçekten kimyasal yineen üstteki bir tık daha koyu gibi geldi bana ,
bence kan ver 2 gün sonra tekrarla , hayırlısı olsun
Ayyy biraz umut oldu inşaAllahAşağı doğru koyulaşma var. En üsttekinde hiç yok çizgi en yoğun en alttakinde. Erken gebelik testi negatif normal gebelik testinde silik gördüm. Benim de kendim adına kimyasal korkum var beklemedeyim.inşallah yoktur canım kimsayal gebelik olumlu düşün.
Kaçıncı gün gördün peki?Aşağı doğru koyulaşma var. En üsttekinde hiç yok çizgi en yoğun en alttakinde. Erken gebelik testi negatif normal gebelik testinde silik gördüm. Benim de kendim adına kimyasal korkum var beklemedeyim.inşallah yoktur canım kimsayal gebelik olumlu düşün.
Normal gebelik testi ile dün akşam silik gördüm ama bu sabah hem normal hem erken yaptım. Normal olan yine silik çıktı erken de kırınca silik gördüm:) ekranından gözükmedi. Regl günüm bugün 3 gün önce yaptığım tüm testler negatifti erken de dahil.Kaçıncı gün gördün peki?
Nasıl umut oldu bir bilseenNormal gebelik testi ile dün akşam silik gördüm ama bu sabah hem normal hem erken yaptım. Normal olan yine silik çıktı erken de kırınca silik gördüm:) ekranından gözükmedi. Regl günüm bugün 3 gün önce yaptığım tüm testler negatifti erken de dahil. Eki Görüntüle 2708943