• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Merhaba kızlar,

3 gündür gebelik testi yapıyorum fakat hepsi böyle.. sizce koyulaşma var mı en altta ki bugünün. Bu arada pik ayın 9. Gördüm 10. Silikleşti adetime iki gün var.. sonrada koyu olan oldu mu ? 🥺
A13701E4-445F-472C-B66B-AD6A131E0DF8.webp

Merhaba kızlar,

3 gündür gebelik testi yapıyorum fakat hepsi böyle.. sizce koyulaşma var mı en altta ki bugünün. Bu arada pik ayın 9. Gördüm 10. Silikleşti adetime iki gün var.. sonrada koyu olan oldu mu ? 🥺Eki Görüntüle 2708862
Silik cizgi gorunuyo biraz bekle derim daha cok erken

Ama silik olunca ard ardına ondan sonra koyulaşması gerekmiyor mu ? Bir hafta boyunca silik kalamaz ki kalıyor mu ? 🙁 erken gebelik testi bu 🥺
Ilk yaptin teste negatif 2cide hayalet gbi cizgi 3 de yine belli olmuyck kdr bi cizgi acele etme bekle derim benimde adetime 1 hafta var dyanamadim gittim erken gebelim testi yaptim sonuc husran yani negatif boyle olumsuz testleri gorunce hepimiz uzuluyoruz malesef

Ilk yaptin teste negatif 2cide hayalet gbi cizgi 3 de yine belli olmuyck kdr bi cizgi acele etme bekle derim benimde adetime 1 hafta var dyanamadim gittim erken gebelim testi yaptim sonuc husran yani negatif boyle olumsuz testleri gorunce hepimiz uzuluyoruz malesef
Hamilemiymişsin?

en üstteki bir tık daha koyu gibi geldi bana ,

bence kan ver 2 gün sonra tekrarla , hayırlısı olsun

Aşağı doğru koyulaşma var. En üsttekinde hiç yok çizgi en yoğun en alttakinde. Erken gebelik testi negatif normal gebelik testinde silik gördüm. Benim de kendim adına kimyasal korkum var beklemedeyim.inşallah yoktur canım kimsayal gebelik olumlu düşün.

Aşağı doğru koyulaşma var. En üsttekinde hiç yok çizgi en yoğun en alttakinde. Erken gebelik testi negatif normal gebelik testinde silik gördüm. Benim de kendim adına kimyasal korkum var beklemedeyim.inşallah yoktur canım kimsayal gebelik olumlu düşün.
Ayyy biraz umut oldu inşaAllah 🤲🏽🤲🏽♥️

Kaçıncı gün gördün peki?

Kaçıncı gün gördün peki?
Normal gebelik testi ile dün akşam silik gördüm ama bu sabah hem normal hem erken yaptım. Normal olan yine silik çıktı erken de kırınca silik gördüm:) ekranından gözükmedi. Regl günüm bugün 3 gün önce yaptığım tüm testler negatifti erken de dahil.
IMG_20201022_071911.webp

Normal gebelik testi ile dün akşam silik gördüm ama bu sabah hem normal hem erken yaptım. Normal olan yine silik çıktı erken de kırınca silik gördüm:) ekranından gözükmedi. Regl günüm bugün 3 gün önce yaptığım tüm testler negatifti erken de dahil. Eki Görüntüle 2708943
Nasıl umut oldu bir bilseen 🙈 belirtilerin canım?

Back
X