Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde pik 9.dı ama senin teste benzemiyor

Biz de telefondaki yumurtlama tarihine gore degerlendiriuoruz bnim kuzenimde telefondaki yumurtlama tarihine gore kaldi

Benimde pik 9.dı ama senin teste benzemiyor
Insandan insana değişiyo demekki döllenme zamanı falan belki farklılıklar oluyodur. Ablalarımda gördüğüm kadarıyla onlar adet geçince yapardı bu kadar koyu değildi benimki neden böyle direk çıktı bende anlam veremedim pek aslında

Biz de telefondaki yumurtlama tarihine gore degerlendiriuoruz bnim kuzenimde telefondaki yumurtlama tarihine gore kaldi
2 aydır onu yaptım bende ama o uygulamada yumurtlama bittiği an benim yumurtlamam başlıyomuş meğer çoğu kişinin o uygulama tutuyodur ama benim adetlerimde bi 28 bi 30 bi 32 bi 35 falan olunca yumurtlama zamanıda farklı oluyo. O yüzden testle yakaladım. Iyikide almışım test yoksa hep 14. Gün değerlendiriyomuşum. Bu ay 18. Gün yumurtlamam oldu benim. Yakaladım ve hamile kaldım. Ama adetin düzenli olarak 28 günde birse 14 de yumurtluyosundur yüksek ihtimal

Uvulosyon testini nekdra aldin

Eczanede tanesi 5 lira pahalıya geliyo toplu ınternetten o markayı alman daha iyi. Ben eczanedekinide aldım ikisini test etmek için ikiside aynı sonucu gösterdi
Adetin bittikten hemen sonra yaptinmi

Tekrar yine bir umut ışığı

Kızlar haklı olabilirsiniz farklı bir markanın testiylede bir kaç gündür yapıyordum ama onda hiç görünmüyordu bugün göre biliyorum yarın adet günüm bakalım nolcak ☺

Canım benimde testim bunun gibi eklicem aşağıya, ama sonraki yaptığım başka marka testlerde hiç silik çizgi bile çıkmadı, bu sabah tekrarladım testi ama gene bişey yok, hep kafam karışıyor, bi kaç testte daha silik gördüm, şuan bekliyorum, akıntım var ve baş ağrım vardı 1 hafta şiddetli oldum, şimdilerde geçti baş ağrım. Eşim gideli 1.5 ay oldu, gebelik varsa çıkmazmıydı şimdiğe kadar ya?? Çok umutluyum hala. Tüm yaptığım testleri atim size. Dünde alt karnım ağrıdı biraz.

Eklentiler

• 20201022_121415.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20201022_121411.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20201021_085852.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43
Hamilesin bence regline kaç gün var ?

Hamilesin bence regline kaç gün var ?
Ben adet oldum iki kere, eşim 8 eylülde gitti, önce 13 eylülde oldum sonra 11 ekimde oldum, kaynanam hemşire, hamile olupta adet olan çok kızım dedi, ilk adetimin ilk günü kahverengi çamurumsu oldum, bir pedin yarısını bile doldurmadı, ben kesilecek sandım ama 3 gün normal adet oldum sonra. Pazartesi günü kan testi yaptırdım 0.0 çıktı, salı kendim test yaptım iki çizgi çıktı, belki değerlerim yükseliyordur diye bekliyorum

8 eylülden sonra hiç ilişki yaşanmadı mı?

Bende çok daha kötüsü çıktı ikincisi daha silikti adet oldum Dr dedi hormonlar o ara bı yukseliyo böyle olabiliyo o yüzden adet geçtikten sonra yapın umuanma bekle lütfen ins adet olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…