Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anne kaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
995
900
53
29
Merhaba Kızlar. Ben beş yıllık evliyim bir oğlum var 21 aylık, ikinci bebeği istiyoruz bu ay çok uykulu ve yorgundum. Şüphelenip Bat a iki gün kala test yaptım silik çıktı. Oğlumda da böyleydi ama biraz daha belirgin di. Sizce varmı gebelik

Eklentiler

• A06B3E05-1F5D-44E0-8791-31580EB97ECC.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
Ayyy inşallah Kızlar ne bileyim emin olamıyorum kan testi yaptırcam inşallah

İlk bebeğimizi iki yıl bekledik. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı oğlum oldu sonra, onu korumak için dokuz ay iğne vurdum göbeğimden. (Kan pıhtılaşmam var) ama hala o travmayı atlatmış değilim. Rabbim kimseye yaşatmasın...

Aynı şekilde 2 gebelik testinde pozitif gördüm. Oğlumu öğrendiğim testte çizgi böyle ince ip gibi değildi. Şaşırdım. Kan verdim negatif çıktı adet oldum sizde bi kan verin isterseniz kan kesin oluyor bunlar yanıltıyor

Bunlar da benim yalancı pozitif çıkan gebelik testlerim. İnşallah sizin ki gerçektir ama. Herkes bana demişti çok ince bu çizgi bi tuhaf diye

Eklentiler

• 11E84AD3-344C-4BFA-A92F-6123E9A8488F.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 155
  • 924C1C9F-64C0-4ED1-A7DB-3A99D150C968.jpeg
    132,3 KB · Görüntüleme: 127
Bunlar da benim yalancı pozitif çıkan gebelik testlerim. İnşallah sizin ki gerçektir ama. Herkes bana demişti çok ince bu çizgi bi tuhaf diye
Herşeyin hayırlısı ne diyelim. Vardır bunda da bir hayır der yoluma bakarım... rabbim bir evlat verdi bana darısı hiç olmayanların başına.. oğlum teselli olur bana onun canı sağ olsun ikincisi artık rabbime kalmış ne diyim

Merhaba kızlargüncelleme yapayım dedim, bu gün testi tekrarladım ve sonuç bu

Eklentiler

• 0CA1032E-5CAE-4C38-BFA0-9821C91E33E9.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 67
Süper bayağı belirginlesmis tebrikler hamilesiniz
Çok sağolun rabbim tüm isteyen kardeşlerime de nasip etsin... Daha hastaneye gitmedim. Yarın giderim herhalde bakalım sağlıklı bir gebelik mi. Herşey yolundamı,yine iğne kullanmam gerekebilir... kafamda deli sorular

Evde testiniz varsa bosuna gitmeyin adet günü gecsin 1 hafta sonra gidin tabi pihtilasma sorununuz yoksa
Eger testiniz yoksa yarin kan verin bide pazartesi verin artışı takip edin

Belirtileriniz nelerdi

Belirtileriniz nelerdi
Bu benim üçüncü gebeliğim. İlk gebeliğimde düşük yaşadık. Gelişmedi kan pıhtılaşmam olduğu için. İkincisini de iki yıl kadar bekledim. Onda da hemen öğrenir öğrenmez iğne verdi doktorum. Enox kan sulandırıcı, her sabah kendim yapıyordum iğnemi göbekten. Çok şükür oğlum sağlıkla doğdu, şu an 21 aylık Kardeş istedik rabbim nasip etti bunu da. Oğlumda ki belirtilerim el aynıydı o yüzden ben anladım gerçekten bir tuhaflık olduğunu. Uykuluydum afedersiniz çok akıntım vardı şeffaf ve yapışkandıözür dileyerek söylüyorum ve hep yorgundum Sanki hiç uyumuyor ve günlerdir uykusuzmuşum gibi. Ayrıca göğüslerim şişti

Size tuhaf gelecek belki ama iki gebeliğimde de kaynanam benden önce anladı hamile olduğumu nerden anlıyor hiç bir fikrim yok tecrübe herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…