• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu benim üçüncü gebeliğim. İlk gebeliğimde düşük yaşadık. Gelişmedi kan pıhtılaşmam olduğu için. İkincisini de iki yıl kadar bekledim. Onda da hemen öğrenir öğrenmez iğne verdi doktorum. Enox kan sulandırıcı, her sabah kendim yapıyordum iğnemi göbekten. Çok şükür oğlum sağlıkla doğdu, şu an 21 aylık❤️ Kardeş istedik rabbim nasip etti bunu da. Oğlumda ki belirtilerim el aynıydı o yüzden ben anladım gerçekten bir tuhaflık olduğunu. Uykuluydum afedersiniz çok akıntım vardı şeffaf ve yapışkandı🤭özür dileyerek söylüyorum 🤭 ve hep yorgundum☺️ Sanki hiç uyumuyor ve günlerdir uykusuzmuşum gibi. Ayrıca göğüslerim şişti😏
Canim iliski sıklığı nasildi peki ayip olmazsa soylermisin

Canim iliski sıklığı nasildi peki ayip olmazsa soylermisin
Vallahi hiç dikkat etmedim ne yalan söylim kendimi adapte etmek istemedim. Psikolojik olarak iyi gelmediğini kendim yaşayıp öğrendim. Ne zamanki ha tamam artık olmuyor kafayı yormiycam nasip değil demekki dedim, işte o zaman hamile kaldım... o yüzden size tavsiyem sadece relax olun. Zor olduğunu biliyorum ama başka çaresi de yok.

Vallahi hiç dikkat etmedim ne yalan söylim kendimi adapte etmek istemedim. Psikolojik olarak iyi gelmediğini kendim yaşayıp öğrendim. Ne zamanki ha tamam artık olmuyor kafayı yormiycam nasip değil demekki dedim, işte o zaman hamile kaldım... o yüzden size tavsiyem sadece relax olun. Zor olduğunu biliyorum ama başka çaresi de yok.
Benim 1 tane oğlum var canim onda da böyle stres yapiyodum hamile kaldigim ay kasmamistim öyle olmustu
Kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorum amann bosver diyorum zaten oglum var ne zaman olursa diyorum ama yinede dusunmeden duramiyorum

Kizlar merhaba. 6 gun gecti test bu şekilde. Sizce pozitif mi?? 20200309_113003.jpg

Aylardır bir umut bekleyip sonra o umudu görünce heyecanlanmış olabilirim..
Heyacanını anlıyorum canım❤️Bir kan testine bakar arkadaş onu demek istiyor... Burada vakit kaybedeceğine git bir test yap biz sadece fikrimizi söyleriz.. tabiki buna bakarak illaki hamilesin diyemeyiz ki

Back