• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi 😊

Kızlar merhaba hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz inşallah size birşey sorucam reglim 2 gün gecikti ben mevsimden de çok rahat etkileniyorum kasım ayında 1.5 ay adet gecikmem olmuştu o yüzden idrar testini garanti olsun diye cumartesi yapıcam belki mevsimler ya da kist falan varsa şimdiden moralimi bozmayayım.. Sizde erken gebelik testimi kaset tipimi alayım sanki kaset tipinde çizgiler daha net gibi ama bide erken gebelik testleri niyeyse çok pahalı kasete göre bilemedim inş bendede vardır bebiş 1 haftadır hep uyku halindeyim bide gazım var istemsiz.. Hafifte kasık ağrım inş kist diilde bebiştir diyoeum 1 yıldır deniyoruz olmadı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🙏
Sagol kuzum. Mesajini gec gördüm insallah hayirli ve guzel haberler almissindir. Ben normal kasetle ogrendim ve genelde de erken gebelik testlerinden ziyade kasetlerin daha iyi oldugunu duydum. Bence de bir 10 15 gun bekleyin, ben gebeligi cok erken ogrendim ama doktor bile adetten 10 gun sonrayi beklemek en iyisidir dedi. Bosuna caninizi sikmayin, bebeğiniz sizinleyse o da üzülmesin 😊 bu sirada kendinize dikkat edin agir kaldirmayin. Insallah guzel haberlerınizi aliriz 🤗

Sagol kuzum. Mesajini gec gördüm insallah hayirli ve guzel haberler almissindir. Ben normal kasetle ogrendim ve genelde de erken gebelik testlerinden ziyade kasetlerin daha iyi oldugunu duydum. Bence de bir 10 15 gun bekleyin, ben gebeligi cok erken ogrendim ama doktor bile adetten 10 gun sonrayi beklemek en iyisidir dedi. Bosuna caninizi sikmayin, bebeğiniz sizinleyse o da üzülmesin 😊 bu sirada kendinize dikkat edin agir kaldirmayin. Insallah guzel haberlerınizi aliriz 🤗
Çook teşekkür ederim ama ben cuma günü gebelik testi yaptım biri erken gebelik testiydi hatta ama net negatif :( yarın sabah doktor randevum var gidicem ama hiç umutlu diilim inş kist falan değilde mevsimseldir.Allah isteyen herkese nasip etsiiin inşallah 1 sene oldu o yüzden doktordan kolaylaştırmak için birşeyler isteyeceğim klomen ya da vitamin falan :(

Çook teşekkür ederim ama ben cuma günü gebelik testi yaptım biri erken gebelik testiydi hatta ama net negatif :( yarın sabah doktor randevum var gidicem ama hiç umutlu diilim inş kist falan değilde mevsimseldir.Allah isteyen herkese nasip etsiiin inşallah 1 sene oldu o yüzden doktordan kolaylaştırmak için birşeyler isteyeceğim klomen ya da vitamin falan :(
Amin canim. Hayirlisi olsun. Kist olsa baska belirtiler oldurdu diye dusunuyorum kuzum bir de bir teşhis konulacaksa tek doktora gitme derim. Bana epeyce iyi bilinen bir hastanede polikistiksin, tüplerin kapali vb demislerdi zamaninda 2dk ultrasonda bakarak, baska doktora gittim alakasi bile yokmus. Bir de naçizane onerim olacak, ben incir kürü denemistim gebeligimden once. Yani burada yazanlar kadar duzenli yapmadım ama bir hafta kadar kullandım. Istersen sen de dene.

Canım merhaba. Allah ım bebişlerimizi korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 İnşallah 🤲🏻 Seninle günlerimiz aynı sayılır. Benim de tahmini Doğum 12-13 şubat Allahtan bir engel olmazsa. Evde ne işler yapıyorsun mesela yemek yapıyor musın, çoğunlukla yatıyor musun yoksa geziniyor musun? Bana da Bilgi verir misin

Çook teşekkür ederim ama ben cuma günü gebelik testi yaptım biri erken gebelik testiydi hatta ama net negatif :KK43: yarın sabah doktor randevum var gidicem ama hiç umutlu diilim inş kist falan değilde mevsimseldir.Allah isteyen herkese nasip etsiiin inşallah 1 sene oldu o yüzden doktordan kolaylaştırmak için birşeyler isteyeceğim klomen ya da vitamin falan :KK43:
Canım eğer bariz sıkıntın yoksa sogan kürü dene ki bu kür olan sıkıntıyı gideriyor sıkıntı olmayanda süreci hızlandırıyor

Canım merhaba. Allah ım bebişlerimizi korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 İnşallah 🤲🏻 Seninle günlerimiz aynı sayılır. Benim de tahmini Doğum 12-13 şubat Allahtan bir engel olmazsa. Evde ne işler yapıyorsun mesela yemek yapıyor musın, çoğunlukla yatıyor musun yoksa geziniyor musun? Bana da Bilgi verir misin
Amin kuzum. Ben evde her isi yapıyordum kuzum ama gecen cts cok zorladim galiba cam silerken, kanamam oldu dün.:( Cok şükür kese iyi bir sorun yok ama tabii doktor bir kere risk olduğu icin tedbir amacli dikkat edelim dedi. O yuzden su an agir is yapmıyorum, pek egilmiyorum, yukarilara uzanmiyorum. Yemek yapiyorum, ufak tefek isler yapiyorum iste. Yakinlara markete gidiyorum kuzum en fazla kendimi yormuyorum kanama yeni oldugu icin. Ama kanamadan önce ise gidip geliyordum surekli yürüyerek, aksam da rutin ev islerimi yapiyordum. simdi 20 dk yurusem sanci vuruyor..Ilk uc ay gerçekten cok hassasmis.. agrim olmuyor bebek yeni diye cok da rahat davranmamak lazimmis :(

Soğan kürü, hayıt otu, çakşır suyu bende bir işe yaramadı maalesef
Bence incir kürünü bir araştırın. Klomenle ayni etkiyi gösteriyor yumurtalari geliştiriyormus. tabi doktora danisin. Ben de doktora danismadigim icin korktum 1 hafta kadar yaptim. Rabbim insallah size hayirli bir evlat verir, kucaginizi bebislerle doldurur, hepimize verir insallah. Allah yavrularimizi biza bagislasin..

Amin kuzum. Ben evde her isi yapıyordum kuzum ama gecen cts cok zorladim galiba cam silerken, kanamam oldu dün.:KK43: Cok şükür kese iyi bir sorun yok ama tabii doktor bir kere risk olduğu icin tedbir amacli dikkat edelim dedi. O yuzden su an agir is yapmıyorum, pek egilmiyorum, yukarilara uzanmiyorum. Yemek yapiyorum, ufak tefek isler yapiyorum iste. Yakinlara markete gidiyorum kuzum en fazla kendimi yormuyorum kanama yeni oldugu icin. Ama kanamadan önce ise gidip geliyordum surekli yürüyerek, aksam da rutin ev islerimi yapiyordum. simdi 20 dk yurusem sanci vuruyor..Ilk uc ay gerçekten cok hassasmis.. agrim olmuyor bebek yeni diye cok da rahat davranmamak lazimmis :KK43:
Bebeği gördüğünde haber ver 2 gün var aramızda senden 2 gün sonra da ben gördüm keseyi. 😊

Yaaa 😍 bugun iki hafta sonraya randevu verdi canim, 5 10 temmuz arasi gel dedi, zaman gecmiyoooor.
Sen tahlillerini yaptırdın mi?
Sağlık ocağındaki doktor yaptırmıştı. Kendi doktoruma gösterdim 1 2 eksik kalmış onlara da var zaman dedi. Onun dışında betaları verdim hep geçen hafta en son perşembe günü 3209 çıktı. Haftaya pazartesi randevum var

Bence incir kürünü bir araştırın. Klomenle ayni etkiyi gösteriyor yumurtalari geliştiriyormus. tabi doktora danisin. Ben de doktora danismadigim icin korktum 1 hafta kadar yaptim. Rabbim insallah size hayirli bir evlat verir, kucaginizi bebislerle doldurur, hepimize verir insallah. Allah yavrularimizi biza bagislasin..
Bende hamileyim şuan 6+2 yiz Allah hayırla sonuçlandırsın hepimizinkini inşallah 🤲🏻🤲🏻 Ben evde iş yapmamak için anneme geldim. İnan su içmeye bile kalkmıyorum birşey olur diye o dereceyim. Sürekli ye yat iç yat. Doktor randevuma giderken kalkıyorum bir , bir de sağlık ocağına giderken o kadar. Ama gel gör ki bazen karnıma kramp giriyor. Bugünlerde de midem hem yanıyor hem bulanıyor. Sıvı birşey yiyemiyorum. En çok tuzlu peynir tuzlu domates iyi geliyor. Benim yerleşme kanamam da olmadı ama doktor kese güzel yerde şuan herşey (çok şükür Allah’ıma) çok iyi dedi. Sırf bebişime birşey olmasın aman üşütmiim diye sürekli çoraplayım yatarken bile çıkarmıyorum. Bu hava da ceket giyiyorum üşüyorum biraz çünkü. Hafta da bir banyo yapıyorum, eğilmiyorum , uzanmıyorum. Bir tuvalete kalkıyorum. 1.5 yıl bekledikten sonra ovülasyon yaparken öğrenmiştim bende. Allah ım hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize annelik eşimize babalık duygusunu yaşatsın 🤲🏻🤲🏻 Amin 🤲🏻🤲🏻 Eşim çok hevesli çok heyecanlı. Sürekli arıyor yat sakın kalkma diye 🙈 çok heyecanlı. Allah ım eşimin hevesini kursağında bırakmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️

Back