• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi 😊

Merhaba kızlar
Bende bu ay ovulasyon denedim, bat 5 hazirandı geçen ayda 8 mayısta regl olmuştum. 1 haftadır idrar deniyorum evde (biraz acı tecrübelerim olduğundan kan vermeye korkuyorum şimdilik) sizce ilerlemesi nasıl?

Eklentiler

• 377CD692-8BF5-4E62-B76A-849F1FB2D530.jpeg
    377CD692-8BF5-4E62-B76A-849F1FB2D530.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kızlar
Bende bu ay ovulasyon denedim, bat 5 hazirandı geçen ayda 8 mayısta regl olmuştum. 1 haftadır idrar deniyorum evde (biraz acı tecrübelerim olduğundan kan vermeye korkuyorum şimdilik) sizce ilerlemesi nasıl?
Ben silik ile öğrendim o gün kan verdim çıktı. Bence kan vermelisin.

oOzge mesajini gormemisim. Testi tekrarladin mi? Yakin cikmis sonuclarimiz.
Bence de kan verin, bende iki gun ust üste silik cikti ama iki gun sonra kan degerim yine de yükselmişti.
Merhaba kızlar

Ay gozun aydın kuzum insallah hayirlisiyla saglicakla kucagina alirsin bebisini 🥰 bu sali keseyi görmeye gideceğim ben de bakalim gecmiyor zaman.
Sen doktoruna karar verdin mi kuzum?
Evet devlete gitcem ben belirledim doktorumu. Güler yüzlü herşeyi açıklayan sorulara cevap veren bi doktor. Bi olumsuzluk görmezsem ona devam.
Sen keseyi salı görürsen bende perşembe görebilirim 🙂 değer olarak 2 gün var aramızda
Sen pazartesi 93 ben çarşamba 72, sen çarşamba 225 ben cuma 237 😃

Evet devlete gitcem ben belirledim doktorumu. Güler yüzlü herşeyi açıklayan sorulara cevap veren bi doktor. Bi olumsuzluk görmezsem ona devam.
Sen keseyi salı görürsen bende perşembe görebilirim 🙂 değer olarak 2 gün var aramızda
Sen pazartesi 93 ben çarşamba 72, sen çarşamba 225 ben cuma 237 😃
Sen neredeydin canim? Ben Istanbul Anadolu yakasında baktim devlete ama pek iyi yorumlar göremedim. Galiba ozele gidecegim. Bugun gördüm keseyi cok şükür 🥰 aynen bence sen de perşembe gorursun kuzum, belki doktor garanti olsun diye gec çağırmış olabilir bilemedim..

Sen neredeydin canim? Ben Istanbul Anadolu yakasında baktim devlete ama pek iyi yorumlar göremedim. Galiba ozele gidecegim. Bugun gördüm keseyi cok şükür 🥰 aynen bence sen de perşembe gorursun kuzum, belki doktor garanti olsun diye gec çağırmış olabilir bilemedim..
Ben dün gittim yarın çağırdı görmek için sabahtan kan verip gidicem canım. Gözün aydın sen görmüşsün valla bu dönem çok stresliymiş. Ben devlete gidiyorum ve çok memnun kaldım. Devlete gitmek istiyorsan özelden yazabilirim anadolu yakası

Bide keseyi beta kaçken ve karından mı alttan mı gördün yazabilir misin?

Ben dün gittim yarın çağırdı görmek için sabahtan kan verip gidicem canım. Gözün aydın sen görmüşsün valla bu dönem çok stresliymiş. Ben devlete gidiyorum ve çok memnun kaldım. Devlete gitmek istiyorsan özelden yazabilirim anadolu yakası
Aynen kuzum oldu mu olacak mi vallahi gun gecmek bilmedi. Cok sagol insallah sen de saglicakla gorursun yarin 🥰
benden kan istemedi canim bilmiyorum o yüzden beta su an kac, ama bir arkadas bir konuda da yazmisti tahmini olarak beta 1000 olacak 16sinda diye. Karindan gördü benim hic alttan bakmadi. Ya doktor icin de cok sevinirim canim insallah yakinimdadir benim de ben baya disarida oturuyorum çünkü..

Aynen kuzum oldu mu olacak mi vallahi gun gecmek bilmedi. Cok sagol insallah sen de saglicakla gorursun yarin 🥰
benden kan istemedi canim bilmiyorum o yüzden beta su an kac, ama bir arkadas bir konuda da yazmisti tahmini olarak beta 1000 olacak 16sinda diye. Karindan gördü benim hic alttan bakmadi. Ya doktor icin de cok sevinirim canim insallah yakinimdadir benim de ben baya disarida oturuyorum çünkü..
Benim dün 864 çıktı yarın görürüm keseyi inşallah

Benim dün 864 çıktı yarın görürüm keseyi inşallah
Kızlar merhaba hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz inşallah size birşey sorucam reglim 2 gün gecikti ben mevsimden de çok rahat etkileniyorum kasım ayında 1.5 ay adet gecikmem olmuştu o yüzden idrar testini garanti olsun diye cumartesi yapıcam belki mevsimler ya da kist falan varsa şimdiden moralimi bozmayayım.. Sizde erken gebelik testimi kaset tipimi alayım sanki kaset tipinde çizgiler daha net gibi ama bide erken gebelik testleri niyeyse çok pahalı kasete göre bilemedim inş bendede vardır bebiş 1 haftadır hep uyku halindeyim bide gazım var istemsiz.. Hafifte kasık ağrım inş kist diilde bebiştir diyoeum 1 yıldır deniyoruz olmadı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🙏

Amin canım erken gebelik biraz daha garanti sonuç verir. Ben 12 gün geçtikten sonra öğrendim. Bence bekle biraz daha. Takma kafana. Söylemesi kolay bende üst üste test yaptım ama sonrasında keseydi dış gebeliğiydi kimyasaldı boş gebeliğiydi korkuyosun biraz. Geç öğrenmek daha iyi. Bana dediler dinlemedim.

Amin canım erken gebelik biraz daha garanti sonuç verir. Ben 12 gün geçtikten sonra öğrendim. Bence bekle biraz daha. Takma kafana. Söylemesi kolay bende üst üste test yaptım ama sonrasında keseydi dış gebeliğiydi kimyasaldı boş gebeliğiydi korkuyosun biraz. Geç öğrenmek daha iyi. Bana dediler dinlemedim.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin 🙏 böyle güzel haberleri okuyunca valla umutlanıyorum ❤️ Benimde 28 Mayıs gecesi Kahverengi yumurta akı gibi peçeteye silince gelen akıntım oldu 6 gün sürdü ve birsürü belirti yaşadım bel, kasık, bacak ağrısı uyku hali bulantı ama kusturcak kadar değil baş dönmesi mide ağrısı mide yanması. Şişkinlik kabızlık ve neredeyse hepsini hala yaşıyorum. PCo luyum düzensiz reglilerim ama regli olduktan sonra karnımın şişi iniyordu ve alt karnım hala şiş eğilince rahatsız edecek kadar. Bir de ilk başta birden üşüme tutuyordu şimdi ise sıcak basıyor ara ara ateşim çıkıyor ve vücudum o kadar rahatsız ki eşim kolunu atıyor mesela üzerime sanki yük yüklemiş gibi rahatsız oluyorum. Test yaptım ama negatif kan içinde erken olduğunu düşünüyorum ve cesaret edemiyorum açıkçası bana akıl verin 🙏 allah bize de nasip eder mi bi bebek ? 😔

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin 🙏 böyle güzel haberleri okuyunca valla umutlanıyorum ❤ Benimde 28 Mayıs gecesi Kahverengi yumurta akı gibi peçeteye silince gelen akıntım oldu 6 gün sürdü ve birsürü belirti yaşadım bel, kasık, bacak ağrısı uyku hali bulantı ama kusturcak kadar değil baş dönmesi mide ağrısı mide yanması. Şişkinlik kabızlık ve neredeyse hepsini hala yaşıyorum. PCo luyum düzensiz reglilerim ama regli olduktan sonra karnımın şişi iniyordu ve alt karnım hala şiş eğilince rahatsız edecek kadar. Bir de ilk başta birden üşüme tutuyordu şimdi ise sıcak basıyor ara ara ateşim çıkıyor ve vücudum o kadar rahatsız ki eşim kolunu atıyor mesela üzerime sanki yük yüklemiş gibi rahatsız oluyorum. Test yaptım ama negatif kan içinde erken olduğunu düşünüyorum ve cesaret edemiyorum açıkçası bana akıl verin 🙏 allah bize de nasip eder mi bi bebek ? 😔
İnşallah size de nasip eder. Amin inşallah cümleten. Kan testi en kesini. Bekleyebildiğiniz kadar bekleyip kan verin bence.

Back