• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi 😊

BereliPenguen

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
802
2.920
113
Istanbul
Merhaba kizlar gunaydin.
Bugun bata 5 gun kala bir gebelik testi yaptim ve silik cizgiyi gördüm 🥰 bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekir kizlar, doktora mi gitmeli yoksa oncesinde kan testi mi vermeli? Insan her seyi biliyor da kendi basina gelince lal oluyormuş..
Oneri ve yardımlarınızı bekliyorum kizlar..

Eklentiler

• 20200608_083455.jpg
    20200608_083455.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 137
Günaydın bence bekleyin hiç bir şey olmamış gibi günün geçtikten sonra testi tekrarla ve kan ver. Geçen gün Bi arkadaşımda iki ay pes pese bu durumu yaşadı ve adet oldu inşallah bebeğin seninledir sonrasında yipranmaman için söylüyorum

Günaydın bence bekleyin hiç bir şey olmamış gibi günün geçtikten sonra testi tekrarla ve kan ver. Geçen gün Bi arkadaşımda iki ay pes pese bu durumu yaşadı ve adet oldu inşallah bebeğin seninledir sonrasında yipranmaman için söylüyorum
Günaydınlar, cok tesekkur ederim yanıtınız icin. Dayanamadım gidip kan verdim ama aynen dediginiz gibi yapıyorum su an sanki hic yokmuş gibi düşünüyorum. Inanin bugun yani nasil anlatayım sadece içimden test yapmak geldi, anlatmasi cok zor bir duygu, ve on dk icinde bu sonuc belirdi. Gittikce koyulasti cizgi sonra.

Belirtiler yasadim ama sonuç kesinlesmeden size de yanlis bilgi vermemek adina henuz paylasmiyorum. Sonucumu alinca hepsini yazarim detaylica ✨ insallah dediğiniz gibi yavrum benimledir..

Beklemekte ayrı bir zorluk sizi çok iyi anlıyorum ama sizin ve eşinizin psikolojisi için söylüyorum sonrasında toparlanmak çok zor zaman herseyin ilacı

Gunaydin kizlar.
Dun gidip kan verdim ve dayanamayip doktorla da gorustum. Bhcg 73 küsür çıktı.. allahın izniyle haftaya keseyi de daha net göreceğiz.. rabbim isteyen herkese yavrusunu bağışlasın..
Gunaydin canim hayirlisi olsun Bende senin gibiyim ama daha kan vermedim 2’gun sonra gidicem Doktor’a ama belirtiler Yok gibi Bende sizde var mi belirti mide bulantiisi vs?

Cok tesekkur ederim canim 🥰 ya aslinda var belirti, kanda da cikti ama keseyi gormeden buraya yazmak istemedim hani okuyan arkadaslari yanlis bilgilendirmemek icin.

Benim iliskiden 2 3 gun sonra basladi belirtiler. Ince sizi oluyordu kasiklarimda. Göğüslerim inanilmaz ağrıyordu. Esime sarilinca bile canim yanıyordu. Mesela hala devam ediyor bu. Onun disinda bulantim var, dun istifa ettim afedersiniz yemek yedikten sonra. Cok hafif bas dönmesi oluyor. Halsizlik epey var.

Ama size sunu diyebilirim ki eger test yapmamis olsaydim bunlari hamilelige yormayabilirdim bile. Ayni adet oncesi gibi hepsi çünkü, istifa dahil olmak uzere hepsini yasiyordum ben regl oncesi. Bas ve bel agrisi, bas donmesi vs...Belki artik biliyorum diye cok hafif farklari anlayabiliyorum sadece. Onun disinda ayni regl gibi.

Yani bence sende de oyledir kuzum, cok belirti yoktur belki bendeki gibi.

Cok tesekkur ederim canim 🥰 ya aslinda var belirti, kanda da cikti ama keseyi gormeden buraya yazmak istemedim hani okuyan arkadaslari yanlis bilgilendirmemek icin.

Benim iliskiden 2 3 gun sonra basladi belirtiler. Ince sizi oluyordu kasiklarimda. Göğüslerim inanilmaz ağrıyordu. Esime sarilinca bile canim yanıyordu. Mesela hala devam ediyor bu. Onun disinda bulantim var, dun istifa ettim afedersiniz yemek yedikten sonra. Cok hafif bas dönmesi oluyor. Halsizlik epey var.

Ama size sunu diyebilirim ki eger test yapmamis olsaydim bunlari hamilelige yormayabilirdim bile. Ayni adet oncesi gibi hepsi çünkü, istifa dahil olmak uzere hepsini yasiyordum ben regl oncesi. Bas ve bel agrisi, bas donmesi vs...Belki artik biliyorum diye cok hafif farklari anlayabiliyorum sadece. Onun disinda ayni regl gibi.

Yani bence sende de oyledir kuzum, cok belirti yoktur belki bendeki gibi.

insallah kuzum Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 🙏

Merhaba kizlar gunaydin.
Bugun bata 5 gun kala bir gebelik testi yaptim ve silik cizgiyi gördüm 🥰 bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekir kizlar, doktora mi gitmeli yoksa oncesinde kan testi mi vermeli? Insan her seyi biliyor da kendi basina gelince lal oluyormuş..
Oneri ve yardımlarınızı bekliyorum kizlar..
Merhaba bende bugün yaptım senin ki gibi silik çıktı gittim kan verdim. Daha çıkmadı sonuç inşallah benim de değerim yüksek gelir

Iyi yapmışsın kuzum. Bir yandan erkenden gitmek kotu, yukarda da konusmustuk, yanilma olabiliyor ama sonra dusununce en azindan varsa daha dikkat edersin folik asite baslarsin. Bir yandan boylesi daha iyi olmuş. Insallah guzel haberler alirsin 🥰
Ya ben artık varsa var yoksa yok dedim arkadaşım da bekle az dedi bekleyemedim. Çünkü benim regl baya baya gecikti bugün 12. Gün yeter öğrencem dedim 😃 varsa da galiba geç döllenme öyle olmasaydı çıkardı şimdiye kadar

Ya ben artık varsa var yoksa yok dedim arkadaşım da bekle az dedi bekleyemedim. Çünkü benim regl baya baya gecikti bugün 12. Gün yeter öğrencem dedim 😃 varsa da galiba geç döllenme öyle olmasaydı çıkardı şimdiye kadar
Yaa bence o zaman kesin çıkar kanda😊 peki sende belirgin bir belirti var mi?

Back