- 21 Kasım 2024
- 129
- 19
- 13
- 25
- Konu Sahibi Sister_123
-
Kuzum pazar günü regl tarihimmm bugün de yapsam mı test acaba bu kaset testlerdenİlk fotoda en net gördüm ben son attıkların arasından kaç gün kaldı regle?
Yaaaaaaaaa dimiii bak görüyorsunnnnnn ne diyorsun ama dur heyecan yapmayacağım ben bakkk predictor güvenilir mi bilmiyorum aşkımmm ama geçen ay hiç çizgi görmedim ben geç döllenme felan olabilir mi acabaHAYATIM İKİSİNDE DE GÖRDÜMMMMMMMM AYYY
Yok yok en iyisi predictor çıkarmıyor gerçektennnKuzum pazar günü regl tarihimmm bugün de yapsam mı test acaba bu kaset testlerden
Predictor kuruma vs çıkarmaz diyorlar ama insan kuşkulanıyor ya
İstersen yarın ya da pazar yap daha belirginleşirrYaaaaaaaaa dimiii bak görüyorsunnnnnn ne diyorsun ama dur heyecan yapmayacağım ben bakkk predictor güvenilir mi bilmiyorum aşkımmm ama geçen ay hiç çizgi görmedim ben geç döllenme felan olabilir mi acaba
Hamile miyim ?Yok yok en iyisi predictor çıkarmıyor gerçektennn
İstersen yarın ya da pazar yap daha belirginleşirr
Olabilirsin kuzum ama bunu en iyi pazar ya da pazartesi anlayacağız, heyecanla bekliyorum inşallah ben de öyleyimdirHamile miyim ?üzülmek istemiyorum
Rabbim herkese nasip etsin kuzum
Senin kaç gün var kuzum pekiOlabilirsin kuzum ama bunu en iyi pazar ya da pazartesi anlayacağız, heyecanla bekliyorum inşallah ben de öyleyimdir
Çokta ümitlenmek istemiyorum bekleyeceğim ama bugün de normal kaset test alıp şansımı deneyeceğim bir kaset bir erken alıp yarın da erken gebelik testi yapacağım ilk idrarlaOlabilirsin kuzum ama bunu en iyi pazar ya da pazartesi anlayacağız, heyecanla bekliyorum inşallah ben de öyleyimdir
Benim reglim düzenli değil ben tam bilemiyorum ama belirtim varrSenin kaç gün var kuzum peki
Çokta ümitlenmek istemiyorum bekleyeceğim ama bugün de normal kaset test alıp şansımı deneyeceğim bir kaset bir erken alıp yarın da erken gebelik testi yapacağım ilk idrarla
Gerçekten mi inşallah olur kuzum o zaman erken alırım 2 farklı marka daBenim reglim düzenli değil ben tam bilemiyorum ama belirtim varr
Normal kaset test düşük betayı algılamıyor aklında bulunsunn
Sol kasık batması ince iğne gibi kasık ağrısı ve kasıklarım regl olacakmış gibi dolu. Sakın artimed days doctor alma bu aradaGerçekten mi inşallah olur kuzum o zaman erken alırım 2 farklı marka da
Belirtileri nedir ya inşallah kuzum
Hangi marka alayım kuzum işte bende de iğne batması regl olcam diye bakıyorum hep aha diyorum regl oldum kesin bişey yokSol kasık batması ince iğne gibi kasık ağrısı ve kasıklarım regl olacakmış gibi dolu. Sakın artimed days doctor alma bu arada
Siliklik her ikisinde de görünüyor bence gidip kan vermelisinizKızlar merhaba regl 3 gün var silik çıktı çok emin olamadım tekrar yapsam mı testi takvimde ki günleri de değerlendirdik kalpli olanlar yumurtlama Eki Görüntüle 3526574
Takvim uygulaması kuzum direk takvim yazacaksınSiliklik her ikisinde de görünüyor bence gidip kan vermelisinizbu arada kullandığınız uygulamanın ismi nedir
Şimdi bütün postlarınızı okudumTakvim uygulaması kuzum direk takvim yazacaksın
Artık sağlık ocakları kapalıanca pazartesi
Takvim uygulaması kuzum direk takvim yazacaksın
Artık sağlık ocakları kapalıanca pazartesi
Ahahahahah evet kuzum bu test öyleymiş Rabbim ne yazdıysa diyelim kuzum , e haliyle tabi insan merak ediyor sağlık ocağına gitsem evimin konumu uzak ya pazarı bekleyeceğim , ya yarın tekrar test yapacağım.Şimdi bütün postlarınızı okudumerken gebelik testlerinde sanırsam tam bilmiyorum markasını ama regl 6 gün kala bile gebelik varsa çıkartıyormuş kutunun üstünde 6 yazıyor hatta görsele ekledim buldum son dakika arayan belasını da buluyor mevlasını da diye boşa dememişler inşallah gebesinizdir
Bence o zaman vardır hani desem ki yaptığın testler yalancı pozitif çıkarttı tamam ama diğer yaptığın testlerde de siliklik çıkıyorEvet kuzummm bu testtttt dün yaptığım
Gerçekten bu dönem de güzel haberler almaya ihtiyacımız var isteyen herkese rabbim nasip etsin vakti de vardır zamanı da haber vereceğim kuzumBence o zaman vardır hani desem ki yaptığın testler yalancı pozitif çıkarttı tamam ama diğer yaptığın testlerde de siliklik çıkıyorRabbim inşallah gönlüne göre verir haberdar et biziiiiii güzel haberler almaya ihtiyacımız var
Benim düzensiz hayatım ama yarın öbür gün ben de test yapmayı düşünüyorum. Pazar yaparım belkiSenin kaç gün var kuzum peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?