- 21 Kasım 2024
- 129
- 19
- 13
- 25
- Konu Sahibi Sister_123
O zaman negatif boşuna ümitlenmişim deseneŞurda gördüğüm çizgiye benzeyen şeye gölge dedim, çok silik. Çok silik olunca hayalet çizgi de diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman negatif boşuna ümitlenmişim deseneŞurda gördüğüm çizgiye benzeyen şeye gölge dedim, çok silik. Çok silik olunca hayalet çizgi de diyorlar
Yani beta değeri çok düşük olduğunda da bu tarz bir hayalet çıkarabilir bence en iyisi regl gününüzü bekleyip test yapmanız hemen umutsuzluğa kapılmayınnO zaman negatif boşuna ümitlenmişim desene
Sizde aynı şekilde öyle :)Yani beta değeri çok düşük olduğunda da bu tarz bir hayalet çıkarabilir bence en iyisi regl gününüzü bekleyip test yapmanız hemen umutsuzluğa kapılmayınn
Bende de kasık batması var çok regl olacakmış gibi doluluk da. Regl gününüzde de haberleşelim inşallah vardır gebelik Öncesinde yine test yaparsanız haber verin bana daSizde aynı şekilde öyle :)
Ovülasyon testi almıştım ama deli gibi geç yapmaya başladım normalde düzenli adet görürüm ben o yüzden tam ortalarını felan değerlendirdik hep bilmiyorum rabbimin dediği olur ama gerçekten 2 gündür kendimi iyi hissetmiyorum kasık ağrılarım hem regl olacakmış gibi hem değil hem çok böyle minik baş dönmesi bunu ciddi anlamda yaşıyorum yani psikolojik değil
Evet muhakkak haberleşelim , hakkımız da hayırlısı ne ise o olsunBende de kasık batması var çok regl olacakmış gibi doluluk da. Regl gününüzde de haberleşelim inşallah vardır gebelik Öncesinde yine test yaparsanız haber verin bana da
Canım merhabalar bugün de sabah ilk idrar ile bu sefer predictor test yaptım aynı dün paylaştığım gibi silik çıkardı yineBende de kasık batması var çok regl olacakmış gibi doluluk da. Regl gününüzde de haberleşelim inşallah vardır gebelik Öncesinde yine test yaparsanız haber verin bana da
Bende de kasık batması var çok regl olacakmış gibi doluluk da. Regl gününüzde de haberleşelim inşallah vardır gebelik Öncesinde yine test yaparsanız haber verin bana da f
çıplakBende de kasık batması var çok regl olacakmış gibi doluluk da. Regl gününüzde de haberleşelim inşallah vardır gebelik Öncesinde yine test yaparsanız haber verin bana da
Telefon fotoğrafı testi netleyemiyor bu yüzden de çekemedim ama dün ki ile aynı ve bu sefer aldığım testte predictor aldım. Haricinde kuruma çizgisi mi diye bakıyorum ama test hala ıslakBende de kasık batması var çok regl olacakmış gibi doluluk da. Regl gününüzde de haberleşelim inşallah vardır gebelik Öncesinde yine test yaparsanız haber verin bana da
Telefon fotoğrafı testi netleyemiyor bu yüzden de çekemedim ama dün ki ile aynı ve bu sefer aldığım testte predictor aldım. Haricinde kuruma çizgisi mi diye bakıyorum ama test hala ıslak
Ya çok heyecanlandım gerçekten predictor çıkarmıyor dimi normalde :) olur mu dersinPredictor silik çizgi çıkarıyorsa genelde doğru oluyor ama sizin daha çıkmasına da vardı, bekleyiş sürüyor
resim ekler misinizYa çok heyecanlandım gerçekten predictor çıkarmıyor dimi normalde :) olur mu dersin
Kasıklarım ve karnımın altı ağrıyor :)
Forumdakiler çıkarmıyor diyor, bir şeyler var demek ki 30’una da 4 gün var. Bence 30’unda varsa daha net görürüz ama en belirgini 3 Ocak’ta adet olmadığınızda çıkar :)Ya çok heyecanlandım gerçekten predictor çıkarmıyor dimi normalde :) olur mu dersin
Kasıklarım ve karnımın altı ağrıyor :)
Evime gider gitmez atacağım ama kamera netleşmiyor ki pazar günü regl olmam lazım eğer pazar olmazsam pazartesi günü test yaparım tekrardan sence var mısır ?Forumdakiler çıkarmıyor diyor, bir şeyler var demek ki 30’una da 4 gün var. Bence 30’unda varsa daha net görürüz ama en belirgini 3 Ocak’ta adet olmadığınızda çıkar :)
Evime gider gitmez atacağım ama kamera netleşmiyor ki pazar günü regl olmam lazım eğer pazar olmazsam pazartesi günü test yaparım tekrardan sence var mısır ?
Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın :)
Canım bu şekilde gözüküyor netleyebildiğim kadar işte cıplak gözle inan çok daha belli oluyor bu yaptığım ikinci test ikinci yaptığım da predictor idiOlabilir valla çekip atarsın bakarız biz de :)
Aşkım dur normal halini atıyorum ilk yaptığım testle aynı yaAyyyy ilk fotoda görüyorum kızz, çizgide pembelik var mı yoksa koyu mu?
Ayyyy ilk fotoda görüyorum kızz, çizgide pembelik var mı yoksa koyu mu?
HAYATIM İKİSİNDE DE GÖRDÜMMMMMMMM AYYY